Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

11:32 | July 15, 2015

KEEP YOUR FINGERS CROSSED FOR ME

USApool1 USApool

Hello! I know that the update here on the blog has been bad in a couple of weeks and I’m sorry for that. But a sad thing has happened. Just before the trip I bought a HDD that I used once. I put a lot of pictures from LA in it and also lots of other pictures. Guess what happened. The HDD stopped working in LA and as soon as I came home, I left it to be fixed. They couldn’t fix it and it makes me so sad. I’ll give it another try and then I have to hand it in at IBAS. I get so pissed since I bought this HDD for 85€ and it will cost me at least 1066€ for the rescue by Ibas and the store I bought the product in, doesn’t pay anything. Oh well, hope that everything is going to be fixed and you have to keep your fingers crossed for me!

Now I’ll go and do some errands since I’m going tomorrow. Yesterday I visited Life long clinic to wax my arms and armpits (what a relief) and also had time to get new nails by Senada. Tonight I’m also doing a spraytan! Love to do it before vacations just because the fake tan doesn’t affect the real tan. So you can tan in the sun without getting any spots or something. Okey this was a long post haha. Have a great Wednesday! Love, S

.

Hej på er! Jag vet att uppdateringen här på bloggen har varit dålig i någon vecka nu och det är jag ledsen för. Men en tråkig grej har hänt. Precis innan resans gång köpte jag en hårddisk som jag använde en gång. Jag la in nästan alla bilder från LA de första dagarna + massa bilder från min dator från andra ställen. Gissa vilken tur jag haft. Hårddisken slutade fungera i L.A och såfort jag kom hem så lämnade jag in den. Inget täcken på liv och det gör mig så ledsen. Jag ska ge det ett till försök och sen är jag tvungen att lämna in den på Ibas. Blir så förbannad när jag köpt en hårddisk för 800sek och sedan ska behöva minst 10 000sek för räddning av Ibas OCH butiken jag köpt produkten på (Elgiganten), betalar inte en krona. Aja, får hoppas på att allt går att rädda i alla fall och ni får hålla tummarna för mig!

Nu ska jag iväg och fixa det sista innan jag åker. Igår svänger jag förbi Life long clinic för att vaxa armarna och armhålorna (vilken lättnad) och hann även med att få nya naglar av Senada. Ikväll kör jag även en spraytan! Älskar att göra det innan resor just för att man blir brun samtidigt som man har ett laget spraytan. Känner att det blev ett långt inlägg så avrundar här. Ha en toppen Onsdag! Love,S


7 kommentarer7 kommentarer om “KEEP YOUR FINGERS CROSSED FOR ME”

  FYFAN!
  Som bloggare så har man hela sitt liv i bildmappar. Jag hoppas verkligen att allt går att rädda och att de löser sig ekonomiskt. Tycker verkligen inte att du ska behöva betala för detta själv.

  Reply

  So sad to hear that! Hope everything is going to be fine! Oh, I didn’t know that fake tan doesn’t affect your real tan, that’s great 🙂

  Reply

  så JÄVLA trist när bilder försvinner, kan va så värdefullt ju! hoppas det löser sig!

  Reply

  Det är ju för sent nu, men till nästa gång: HA BILDERNA PÅ FLER ÄN ETT STÄLLE!
  Jag fattar inte att folk verkar ha såna problem att fatta det. Skaffa Dropbox eller något annat liknande och ha allt där också.
  Andra saker man är rädd om, typ kläder, möbler, andra fysiska saker KAN man ju inte ha på flera ställen, och därför har man istället försäkringar för att få någon form av ersättning om man skulle bli av med det/något skulle hända. Digitala bilder (och andra digitala filer) kan man ju ha flera kopior av, så VARFÖR INTE? Det är varken svårt, dyrt eller krångligt. Viktigt också att kopian befinner sig på annan plats än originalet, så att båda inte förstörs vid t ex brand. Tänk om man blir av med ALLT i en brand, men glädjen om man varit intelligent nog att åtminstone ha en kopia av alla sina bilder någonstans utanför hemmet.

  Jag hoppas innerligt att detta någon gång blir bara allmänt vett som är självklart för alla. Typ som att man låser dörren när man går hemifrån, inte lämnar bilen med nycklarna i… Basic säkerhetsåtgärder.

  Reply

  So sad to hear, but everything wil be okay in the end. I marked your blog leven was going down the last weeks, but snap was a good alternative loved you pictures about the things you were doing. I hope you find time to work on your blog and enjoy your vacation. Xx from Amsterdam

  Reply

  Usch så jobbigt! Hoppas den går att rädda i alla fall, även om det är sura pengar att betala 🙂

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här