Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10:09 | July 21, 2015

BEAUTIFUL ORTYGIA

20072015-IMG_4822 w 20072015-IMG_4841

20072015-20072015-222 (kopia)

Nelly top HERE
Sheinside skirt HERE
Adidas shoes HERE
Yves Saint Laurent bag
Sunglasses COMING SOON

20072015-outfit

Good morning the best! You guys are so wonderful when you are checking my blog daily even though I’m updating so bad. BUT, I promise you to hold out a little more and you will understand. Here’s a basic look from Italy. Love, S

God morgon bästa ni! Ni är så underbara som tittar in här dagligen trots att uppdatering bokstavligt talat har varit skit. MEN, jag lovar er att hålla ut lite till så kommer ni förstå. Här kommer en basic look från Italien. Love, S 

 

 


13 kommentarer13 kommentarer om “BEAUTIFUL ORTYGIA”

    men beautiful you! njut av resan nu så får du blogga ikapp när du har bra wifi, haha! ingen press <3

    Reply

    Hej Sendi! Älskar din blogg!!så bra<3

    Jag har en fråga angående den dära sheinside, är den bra? Leverar dem snabbt eller tar det flera veckor? Betalar man även någon avgift eller så om man beställer? Ingår frakt? Vad tycker du om sidan? Är storlekarna för små eller för stora? Ser kläderna ut så som de gör på bilderna?

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här