Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

14 kommentarer om “ITALY SNAPSHOTS”

  AGH.. får nästan ont av sådana här bilder för det är så jädra fint!!

  Reply

  Kan du berätta lite om din bröst förstoring? Har försökt hitta info.. Jag är nämligen sugen på att göra en själv då mina bröst försvann snabbt och helt och hållet när jag gick ner mycket i vikt. Men jag undrar hur det fungerar innan under operation och efter.
  Har så klart redan vart i kontakt med läkare som har berättat allting, men även han sa att de kunde vara bra att höra hur de gått till för andra.
  Skulle vara jättekul om du kunde skriva om hur rehabiliteringen blev efteråt. Hur du tränar.
  Fick du några biverkningar? etc…

  Ha en fin kväll!

  Reply

  Hej! Vart kommer den vita bikinin i från?

  Reply

  Hej är det en jumpsuit eller en klänning du har på dig ? Den blommiga alltså med öppen rygg. Den är så fin

  Reply

  Jag vet inte om jag kan fortsätta leva mitt liv utan den vita bikinin, haha. Vart har du hittat den? 😀

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här