Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10:44 | July 25, 2015

FLORAL SWIMWEAR

blom

blom1

Khongboon swimwear one piece HERE – H&M hat – Chanel Sunglasses

blomki

Hearts! how are you? I’am great 🙂 feel so comfortable here in the heat, although it is a little too hot. However, heat over cold any day of the week. I’ll just go and get some errands done before I’m off to Sarajevo. I’m going on Dino Merlin’s concert that everyone is talking about. So it will be fun! Now I want to reveal the winners of the Schwarzkopf kit 😀 The three who will receive the products are [email protected], [email protected] & [email protected] Congratulations girls! And thanks to everyone who participated. More competitions is coming 😉 Love, S

Hjärtan! Hur mår ni? Jag mår toppen 🙂  Trivs så bra i värmen trots att det är lite för varmt. Men, värme över kyla alla dagar i veckan. Jag ska strax iväg och fixa lite ärenden innan jag börjar åka till Sarajevo. Ska nämligen på Dino Merlins konsert som alla pratar om. Så det ska bli kul! Nu vill jag avslöja vinnarna av Schwarzkopf kittet 😀 De tre som kommer att få produkterna hemskickade är [email protected][email protected][email protected] Stort grattis tjejer! Och tack till er alla som deltog. Fler tävlingar är på ingång 😉 Love, S


5 kommentarer5 kommentarer om “FLORAL SWIMWEAR”

  This swimwear is amazing. I love the colours:D oh and have a great time at Dino Merlin. I love him! <3

  Reply

  Helt klart värme och sol framför kylan! man får svalka sig i vattnet, haha! DU ÄR FIN!

  Reply

  Så härliga bilder! Hoppas du får det bra på konserten 🙂

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här