Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

12:25 | July 26, 2015

@ GOLDEN SHELL HVAR

golden golden3 golden2

golden1

The Golden shell restaurant:  HERE

Hello girls! Two dinners in Hvar we spent at the cozy restaurant, the Golden Shell. The restaurant is owned by a family whose father is a professional chef who currently works as a judge in food competitions. The daughter of the father, Maja, as you see in the last picture is an artist but works as a chef at the restaurant by pure interest. She is the first woman in Croatia who has won gold in Europe. When we got to the restaurant we were all taken by her story so she got a free hand to cook exactly what she wanted to us. Wow. It is the first time I love everything and I’m picky haha. Everything was so so tasty and therefore I have to recommend this restaurant to you when you visit Hvar. Say hi to Maja from me! Love, S

Hej girls! Två middagar i Hvar spenderade vi på den mysiga restaurangen Golden shell. Restaurangen ägs av en familj vars pappan är en professionell kok som idag jobbar som domare inför tävlingar. Dottern till pappan, Maja, som ni också ser på den senaste bilden är en konstnär men jobbar som kock på restaurangen av rent intresse. Hon är den första kvinnan i Kroatien som har tagit hem guld i Europa. När vi kom till restaurangen blev vi alla tagna av hennes historia så därför fick hon fria händer att laga precis vad hon ville till oss. Wow säger jag bara. Det är första gången allt faller mig i smaken och jag är kräsen haha. Verkligen över förväntan och därför måste jag rekommendera denna restaurangen till er när ni besöker Hvar. Ni får dessutom säga hej till Maja från mig! Love, S 


7 kommentarer7 kommentarer om “@ GOLDEN SHELL HVAR”

  Dina inlägg kommer inte upp på Bloglovin längre. Trodde du slutat blogga så gick jag in och såg en massa inlägg 🙁

  Reply

  Oj, det visste jag inte! Men min fb sida är alltid uppdaterad :* Kram!

  Reply

  Verkar såå mysigt med sånna där familjedrivna små genuina restauranger! för lite av dem i sverige tycker jag ;(

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här