Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

17:59 | July 30, 2015

STARI GRAD

white fri most laura

Sending you love all the way from my hometown Mostar <3 I cant believe that time is passing so fast and I only have some days left before I’m going home to Sweden. About that, the summer in Sweden have never been this bad, it’s only raining and raining and it makes me sad. But, the good thing is that I have to prepare some changes here at the blog and I can’t wait for that. That’s why I also want to ask you to help me with one thing. I’m thinking of only writing my blog in english. I think that it is good for me, so that I can get better, I will also save time and maybe it will be less confusing for those of you who don’t understand Swedish. Please, let me know! Love, S

Skickar er kärlek hela vägen från min hemstad Mostar <3 Jag kan inte fatta att tiden går så fort och att jag bara har några dagar kvar innan jag åker hem till Sverige. På tal om det, sommaren i Sverige har tydligen aldrig varit så dålig, det bara regnar och regnar och man blir ju inte glad av det. Men, det positiva är att jag har en del saker att ta tag i med bloggen och jag längtar faktiskt. Därför vill jag passa på att be om er hjälp. Jag tänker på att enbart skriva bloggen på engelska. Jag tror att det hade varit bra för mig, så att jag kan bli bättre samtidigt som jag kommer att spara mycket tid. Dessutom så blir det mindre komplicerat  för alla de som inte förstår svenska. Vad tror ni? Let me know! Love, S 


33 kommentarer33 kommentarer om “STARI GRAD”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • vilka ljuvliga bilder! kram http://www.joseefiinb.devote.se

  Reply
 • Tack du 🙂

  Reply
 • Divna si. <3 Što se tiče pisanja na samo engleskom sigurno će ti biti lakše, a većina zna i razumije engleski tako da mislim da neće biti problema 🙂 Nekad nije potreban ni tekst, slike govore više.

  Reply
 • I’m from Slovakia, which means I read your blog only in english, but maybe some of your swedish readers don’t speak english and it can be problem for them 🙂 my opinion :))

  Reply
 • I’m from Finland! And I’m really bad in Swedish so I read your blog on English.. I should to know and understand it because we study it in our school. But I think that every Swedish people can understand English as much that they could read your blog only in English… 🙂 And btw here in Finland too have been very bad summer. 🙁

  Reply
 • You are so cool! I´m from Norway, but I understand sweedish, so its okey for me with both english and sweedish 🙂

  Reply
 • Så härliga bilder! Jag gillar verkligen flätorna 🙂

  Reply
 • Älskar första bilden=)

  Reply
 • Tack Amanda 🙂

  Reply
 • Behåll svenska också! Mycket lättare för alla svenska läsare du har, gissar på att det är rätt många! Jättebra blogg föresten, kram 🙂

  Reply
 • Hi sendi i agree with you i think that is the best opcion
  Kisses ❤️

  Reply
 • YES PLEASE WRITE IN ENGLISH THAT WOULD BE AMAZING!!!!!!! Love your style and personality. Hate having to translate to English. Please write in English! Xxx

  Reply
 • As far as we’re able to read your posts in English, it’s fine. It doesn’t really matter that there is some other language.
  Just keep going. You’re a true inspiration! 😉

  Reply
 • Hello! I suggest you write your blog in english, it’s the worldest most spoken language and more people understand english than swedish … Maybe you should try to write a blog post in bosnian (perhaps your summer experience in mostar?) and translate it to english/swedish, i think that would be really cool!

  Greetings, huggs and kisses from Slovenia xoxox

  Reply
 • Ostavi samo da bude engleski 🙂 Znam da ljudi sa citavog svijeta ti cita blog, i ja mislim da ce ti biti naj jednostavnije na engleski pisati. Ja mislim da najvise ljudi inaci citaju til blog na engleski

  Reply
 • PREDOBRA SI

  Reply
 • Jag slutar alltid att läsa de bloggare som slutar skriva på svenska, jag vill läsa på svenska.

  Reply
 • Yeeess!!!’ :)) thinking about it too.

  Dominika – dblog.cz

  Reply
 • Do what feels best for You! I think that Swedish readers can also read Your blog with just english. What if You leave the swedish textpart off, and spend that time to write littlebit longer posts? It would be nice! You’re such amazing person, keep on Sendi! We love You

  Reply
 • I really like your blog and I can understand only English so for me it’s perfect if you continue to write everythings in English 🙂 have a nice weekend !

  Reply
 • Hi sendi! I think it’s very good if you write in English! Like you said it’ll save u time and you’ll also attract more people to the blog because of the English! 🙂 it’s a good idea

  Reply
 • Åhh vilka fina bilder!:)

  Reply
 • Tack så mkt Anna!

  Reply
 • Nej svenska tack!!:)) gör som du vill såklart:)

  Reply
 • Hej! Sendi jag gillar din blogg verkligen,tummen upp alltså.Men, jag tycker att även om de flesta svenskar kan engelska så är det faktiskt fortfarande roligare att läsa bloggen på svenska.Det blir snabbare för oss svenskar också att läsa ditt inläg.För om de på engelska så tröttnar man faktiskt och du bor i Sverige också så jag tror nog att dina svenska läsare är rätt så många.

  Reply
 • English is enough!

  Reply
 • Skriv på svenska också. Kan engelska flytande (som de flesta andra) men det är så bekvämt att läsa på svenska. 🙂 bra blogg!

  Reply
 • I’m french and i can understand you only in english 🙂
  So you can speak in this language..
  Thank you for all 😀
  Love.
  Léa

  Reply
 • I’m from Germany and I read your blog three months now. I cant wait to have longer posts just in English. Keep on going with your stunning pictures ! All the best from Germany

  Reply
 • Hej! Du har en jättefina bilder på din blogg. Jag tycker att du ska fortfarande skriva på svenska. 🙂

  Reply
 • Only English would be perfect! I love your blog girl 🙂

  Reply
 • I’m from Finland and I like to read your blog both in English and Swedish, so please don’t quit writing in Swedish too 🙂

  Reply
 • Oki <3

  Reply