Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10:20 | August 9, 2015

TIME TO MOVE BLOG

Hello my lovely readers. The fact is that I have one thing to tell you. After little more than a year as a blogger on Modette, It’s time for me to move my blog. It has been an honor to work with wonderful and talented people here and I have learned a lot. To be honest, it’s also my first whole year as a blogger and I can really tell that I’ve found a job that I love. I will of course continue to blog but I can’t tell you where now cause it’s not clear yet. I will let you know! Thanks for everything Modette team, all the love 🙂

Hej min fina läsare. Det är nämligen så att jag har en sak att berätta för er. Efter lite mer än ett år som bloggare på Modette ska jag ta mitt pick och pack och flytta min blogg. Det har varit en ära att få jobba med härliga och duktiga människor här och jag har lärt mig en massor. Det har för övrigt varit mitt första blogg-år och jag kan verkligen berätta att jag hittat ett jobb som jag  älskar. Jag kommer såklart att fortsätta blogg men det är ingenting jag kan inte avslöja just nu men håll ut i några dagar! Tack för allt Modette-teamet, all kärlek 🙂 

 


3 kommentarer3 kommentarer om “TIME TO MOVE BLOG”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • WOOOP! vad roligt med nya utmaningar. Hoppas vi får hänka på 😀

    Reply
  • OMG! ÄLSKAR din nya blogg! Vilken skillnad. Ser så himla mycket proffsigare ut! Du ska vara jätte stolt och jag ser fram emot uppdateringarna 😀

    Reply
  • ÅHH kul, så glad för din skull, ser såååå fram emot de nya uppdateringarna:) älskar dig fortsätt med det du gör bästa sendi <3 <3

    Reply