Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

14:05 | August 30, 2015

SOHO LOOK

rödlook6 rödlook3 rödloo22

Hat: H&M
Sunglasses: Chanel
Shirt: Gsus (HERE)
Shorts: Levis (HERE)
Shoes: Mango
Bag: Furla (HERE)

röddlook5Photographer: Suzana Skopljak

Here is a look that is taken in Wonderful Soho. There are so many places to shoot at when comparing to Gothenburg. Regarding the look, I can’t get enough of these lace-up shoes, as you may have understood so far, haha! Was quite satisfied with the color combinations and I love that I chose a red backround since it gives the pictures more colors. The bag is a new addition, small, cute and at the moment in my favorite color. What do you think?

I would like to say that IMSO has one last discount on their Levis shorts so if you haven’t got them yet, you should! Love, S

Här kommer en look som är tagen i Underbara Soho. Det finns så många ställen att fota på om man jämför med Göteborg. Gällande looken så kan jag inte få nog av dessa lace-up skor, som ni kanske förstått hittills 😉 Blev rätt så nöjd med färgkombinationerna och jag älskar det faktum att jag valde en röd bakrund eftersom den ger bilderna mer färg. Väskan är ett nytt tillskott, liten, söt och i min tillfälliga favoritfärg. Vad tycker ni?

Vill passa på att säga att IMSO har en sista rabatt dag på Levis shortsen så om ni inte hunnit beställa dem så göt det nu. Love, S


10 kommentarer10 kommentarer om “SOHO LOOK”

    Detta är vad jag anser är en perfekt sommaroutfit! Dör så snygg! Vill ha allt 😀

    Reply

    så snyggt! och man fick ju inte alls NYC-längtan efter dina senaste inlägg. haha!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här