Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

21:38 | August 31, 2015

NEW YORK SNAPSHOTS

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pictures taken with Olympus E-PL7

Hello hearts! Now we are at the airport and our flight is in 2h, so a perfect opportunity to get some work done. It feels so good to be back on the blog and your comments are a big plus for me, you should know that! As I said in the previous post, me and Jossan had a take-over on the Olympusverige’s account and in conclusion, we would like to share a 20% discount code “CTYU145H” with you! You can use it on their website (HERE). Maybe you want to purchase a new fun lens, a new camera, or maybe some accessories that you need. The code is valid from tomorrow until the end of September (1/9-30/9 2015). If you need help with anything, let me know and I will gladly help you 🙂

Hej hjärtan! Nu befinner vi oss på flygplatsen och vårt flyg lyfter inte förens om 2h, perfekt tillfälle att jobba lite.    Det känns så bra att vara tillbaka på bloggen och era kommentarer är ett stort plus ska ni veta! Som jag berättade i förgående inlägg så hade jag och Jossan en take-over på Olympusverige’s konto och avslutningsvis vill vi dela med oss av denna 20 % rabattkod “CTYU145H som ni kan använda på deras hemsidan (HÄR). Kanske dags att inskaffa sig ett nytt roligt objektiv, en ny kamera eller kanske något tillbehör som man saknar. Koden gäller från och med imorgon till slutet av september, alltså 1/9-30/9 2015. Undrar ni något eller behöver hjälp så är det bara att fråga på, jag hjälper er gärna 🙂


10 kommentarer10 kommentarer om “NEW YORK SNAPSHOTS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Så fina bilder! Är riktigt sugen på en Olympus, men köpte en ny kamera för inte allt för länge sedan 🙂

  Reply
 • Tack Linnea! Ah, nästa gång 😉

  Reply
 • Vem är flickan i brunt långt hår, har hon blogg eller instagram också?

  Reply
 • Josefin Forsberg, yess det har hon googla! 🙂

  Reply
 • Hej Sendi,
  Jag har också en E-PL7:a som jag älskar! Men jag skulle vilja ha ett objektiv med en stor bländare så att man kan få till sådär snygga foton med oskarp bakgrund. Har du ett sådant objektiv till din E-PL7:a? Vilket är det du har i så fall?

  Reply
 • Hej!! Jag använder 45mm fast tele och den ger en bra oskärpa vid porträtt, outfits, mat. Dock så jag har ändrat rabattkoden så du vet, kolla inlägget igen bara :*

  Reply
 • Hej!
  Jag tänkte köpa ny kamera via Olympus Shop , men koden funkade inte 🙁

  Reply
 • Återkommer snart!

  Reply
 • Hej igen! Vilken kamera var det du tänkte på? Koden gäller tyvärr enbart på denna kamera, Olympus E-PL7. Kram!

  Reply
 • Hej! Nu har jag ändrat kod (kolla inlägget) och den gäller i hela sortimentet så passa på :*!

  Reply