Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

19:08 | September 16, 2015

AB EXERCISE #7

side plank

Side plank: 1min – 3 set on each side 

A good exercise that also trains the back and the glutes beside the abdominal muscles. Also very good for the posture and I personally have problems with my back so I should do this one more often. Very simple. You lie on one side just like like the picture. It is important that you are straight through the whole body, in all angles. Don’t forget to tighten your muscles. Any of you who usually do this? Love, S


En bra övning som utöver magmuskler även aktiverar ryggen och rumpan. Dessutom väldigt bra för hållningen och jag som har problem med ryggen ofta borde göra den oftare. Väldigt simpelt. Du lägger dig på sidan på ena armen precis som på bilden. Det är viktigt att du är rak genom hela kroppen, i alla vinklar. Glöm inte att spänna musklerna för att hålla upp kroppen. Någon av er som brukar göra denna? Love,S


5 kommentarer5 kommentarer om “AB EXERCISE #7”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Japp, jag! Senast idag faktiskt! 🙂 Jag brukar kora en cirkel bestaende av 1 min “vanliga plankan” fast man gungar fram o tillbaka pa tarna (ar sa dalig pa att forklara), 1 min sidoplankan vardera sida x5! 🙂

  Reply
 • Jasså, där ser man! Det har jag inte testat, kanske borde. Men hatar plankan i vilket fall haha!

  Reply
 • Hej så jävla grymt bra blogg! Älskar den! Jag undrar ifall du kan tipsa lite om overknee stövlar/klack ????

  Reply
 • Vad gullig du är tack snälla <3 Det kan jag!

  Reply
 • Yes, i always do plank .
  Sometimes it’s very hard lol but i like it

  Reply