Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

16:11 | September 17, 2015

P O O L D A Y S

09092015-blogm3-3

 

09092015-blom2-2

 

09092015-blom1-2Photographer: Suzana Skopljak

Today we have a gray, borring day here in Gothenburg so I’m trying to lighten it up with some nice pictures from Greece. The bikini is from the new collection and will come out soon. Right now I’m sitting on the bus on my way home from school. Feels so good to be back and I only have 2 years left until I become a teacher.  Many of you often ask if that is what I want to work with, and as it looks now, I already have my dream job now (entrepreneur in social medias) and I will work with this until it says stop. Then it would be great to start working as a teacher since I love working with kids! Love, S

Idag har vi en grå tråkig dag i Göteborg så jag försöker att ljusa upp den med några härliga bilder från Grekland. Bikinin är från den nya kollektionen som kommer ut så småningom. Just nu sitter jag på bussen påväg hem från skolan. Känns så skönt att vara tillbaka, har ju dock bara 2 år kvar sen är jag utbildad Grundskolelärare årskurs 4-6. Många frågar ofta om det är det jag tänkt jobba med och som det ser ut nu så har jag redan mitt drömjobb nu (entreprenör inom sociala medier) och tänker jobba med detta tills det säger stop. Sen är det skönt att kunna luta sig tillbaka på sin utbildning och jobba med barn, vilket jag älskar! Love, S 


11 kommentarer11 kommentarer om “P O O L D A Y S”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Tycker det låter som du har en riktigt bra plan framför dig 🙂 Jag kan dock inte se mig jobba med något annat än sociala medier. Har redan testat så många andra jobb och inte mått speciellt bra på något av dom. Jätte fina bilder btw 😀

  Reply
 • Jaha, men så länge du har något du trivs med så är det toppen! tack hjärtat <3

  Reply
 • Hi: iv been following you since you started blogging. Just wounding what happened with your own natural long hair? I ruined my hair when i was younger and started using extensions, but now my hair is having a break from it and its grown heaps from the marroccon oil products. Your hair looks really good at the moment, i was just curious about what happened with your hair haha.

  Could you please post more workout posts 🙂

  Reply
 • Hi dear, nice to hear that! I still have it haha, but not as long as I had 3-4 years ago. Thats important, I always take care of my hair with products. Thank you! I will! xx

  Reply
 • Lovee your post 🙂
  http://ordinaryblondie9.blogspot.hr/

  Reply
 • <3!

  Reply
 • Hur gjorde du när du började att studera till lärare i och med att du gick handel och administration på gymnasiet? La du till ämnen eller kunde du börja studera direkt? 🙂

  Reply
 • Hej! Det kan man göra. Jag fick alla kriterier när jag gick handel och administration 🙂

  Reply
 • You are sooo beautiful, i love your pictures ! Thank you for these 😀

  Reply
 • Tycker att du gör ett grymt val genom att även studera. Det behöver aldrig vara så att man jobbar med det man tar examen i, men samtidigt är utbildning så extremt viktigt tycker jag, kunskap får en att utvecklas och se världen från annat perspektiv. Man behöver aldrig “dö” för sin utbildning, så länge man tycker det är intressant och kul.. det blir som en plan B ifall plan A går åt skogen. Fortsätt kämpa, kram 🙂

  Reply
 • Hey <3 I would like to know which size you wear for that bikini. Thank you for your blog. You r so amazing xoxo

  Reply