Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

11:35 | September 21, 2015

VIEW ON POINT

IMG_8408

 

ddddd

The Nomo Soho hotel – New York

IMG_9124

Hi friends! Am I the only one who feels that it is so nice with Monday? Have done some work and I’m just about to pack my bag and go to the gym. I have not missed your comments about the new training schedule so I will post it either today or tomorrow! Have a great Monday <3 Love, S

Hej vänner! Är jag den enda som känner att det är skönt med Måndag? Har bockat av en del måsten och ska strax packa väskan för att ta mig till gymmet. Jag har inte missat era kommentarer gällande det nya träningsschemat så det kommer upp antingen idag eller imorgon! Ha en bra Måndag <3 Love, S 

 


10 kommentarer10 kommentarer om “VIEW ON POINT”

  Vilka bilder!
  Jag brukar älska måndagar men denna månaden började åt helvete och verkar fortsätta i samma spår 🙁

  Reply

  Tack! Nej :/ Skapa positiva tankar och tänk på allt bra så kanske det blir bättre <3

  Reply

  Jag vet att du får tusen frågor om det här och även jag har frågat förr men inte fått svar men tänkte nämligen använda din rabattkod på Olympus innan det är för sent. Så, använder du standardobjektivet som följer med pen-kameran från början eller har du ett annat? Jag har den som följer med från början 14-42mm men tar man tex. Selfies med den blir den ju väldigt “inzoomad”, känns som man måste ha en meter längre arm för att få med hela ansiktet. Så vilket objektiv använde du till de bilderna du la upp på ditt inlägg som heter “Olympus reminder”? Snälla snälla svara, du förstår inte vad du skulle hjälpa mig. Har mailat alla möjliga olika hemsidor men inte fått svar! Kram!

  Reply

  Hej! Om jag ska vara ärlig så använder jag det objektivet mest. Och mina selfies är tagna med det objektivet (14-42mm). Men du är säkert mer ute efter ett vidvinkelobjektiv och det är någonting jag kan rekommendera! Det får med mer i bilderna (y) kanske denna http://www.olympus.se/site/sv/c/lenses/om_d_pen_lenses/m_zuiko/m_zuiko_digital_ed_9_18mm_14056/index.html? Det bästa är att besöka en butik med olympus tillbehör och testa olika 🙂

  Reply

  Hi!
  Where did you get that beautiful dress from? Love your blog!!
  Kisses, Romana

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här