Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

15:09 | September 25, 2015

LACED UP

23092015-skopljak11

 

23092015-skopljaklook3

 

23092015-skopljaklook2

 

Untitled

 

23092015-pi
Top (body): Fashion Frenzzie (here)
Jeans: Dr denim (here)
Coat: Zara (similar here)
Shoes: Mango (similar here)
Bag: Saint Laurent (here)
Sunglasses: Asos (here)
Watch: Larsson & Jennings (here)

23092015-skopljaklook4
Photographer: Cristyjan Fang

Heeeey!! Really bad update, I know and I have to blame it on the school. I’m promising you that I’ll take this weekend to arrange some posts that I can upload when I don’t have the time to blog. Right now I’m sitting on the train on my way to Malmö. Today I finished two reports In school and now it’s feels so good. This week Fang was here in Gothenburg so we met and took some photos. I like the result and I love the color combinations. Happy weekend to you all! Love, S

Men heeeeeej!! Jätte dålig uppdatering jag vet och jag måste skylla på skolan. I helgen lovar jag er att jag ska ordna några inlägg som jag kan lägga upp när jag inte har tid att blogga. Jag sitter på tåget nu och är påväg mot Malmö. Idag bockade jag av två arbeten och det känns så skönt. I veckan så var Fang på besök så vi tog en fika och passade på att fota. Jag gillar resultatet och färgkombinationerna älskar jag. Trevlig helg vänner! Love, S

Post contain adlinks


14 kommentarer14 kommentarer om “LACED UP”

  Din nya header??? HELLO!!!
  Orkar seriöst inte med hur jävla amazing du är! Så löjligt snygg för de första, driven, har en garderob att dö för och måste även få in att din boyfriend is a hottie! Förstår naturligtvis att du som oss alla andra har downs men damn! Önskar bara du kunde uppdatera mer because I love love LOVE your blog 😀

  dixiwonderland.com

  Reply

  i would like to know that do you use always a particular filter in pictures or how do you create these lovely shades in all of your pics?

  Reply

  This look is so beautiful! I love it! such a great conbination!<3

  Reply

  Hej! Ser att du har har shoppat och länkat till fashion frenzzie! Tycker att de finns så mycket snyggt men jag aldrig beställt från sidan och hittar inga omdömen.. Är det en pålitlig sida? Var frakten dyr? Är rädd för att de ska bli mer merkostnad än vad man räknat med? Supertaksam för tips!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här