Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

16:03 | September 26, 2015

SATURDAY

11092015-virkadpanos

Bikini: Panos Emporio (Coming soon)

11092015-romanos

It’s so nice with a crocheted bikini right? What do you think? This one is from the new collection and you’ll see more from it! Right now I’m at my babe’s new place. So damn nice here and since Emporia (a big shopping center) is 1 min away we thought that we’ll go there and maybe I will find something 🙂 Love, S

Visst är det så snyggt med virkat? Denna bikinin är från den nya kollektionen och ni kommer få se mer utav den! Just nu befinner jag mig i K’s nya lägenhet. Det är så fint här och eftersom att emporia ligger 1 minut ifrån så ska vi gå och ta en runda, kanske hittar något 🙂 Love, S 

Post contain adlinks


9 kommentarer9 kommentarer om “SATURDAY”

  you are so beautiful, and you have an amazing body I wish to be like you someday ^_^

  Reply

  you are so beautiful, and you have an amazing body I wish to be like you someday

  Reply

  Hmm, alltså jag förstår att reklam är en del av intäkten på din blogg och så.. Men det kan väl inte vara meningen att de ska täcka över dina egna bilder? Eller är det bara jag som får så på min datorn? Jag såg inte översta bilden förrän jag klickade in mig på det här inlägget för att kommentera.. Synd tycker jag! Så ska det väl inte va? Eller är det som sagt bara min dator som spökar? Vill ju inte missa dina snygga bilder!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här