Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

15:44 | October 9, 2015

WHAT A DAY!

10102015-_MG_0619 10102015-_MG_0650 10102015-_MG_0699

10102015-_MG_062710102015-_MG_0717

Hello everybody! We have had an absolutely amazing day in Ibiza followed by 3 workout sessions. The first one was a running tour with exercises, the second session was a group exercise on the beach and the last one pilates / spinning classes. This is followed by a nice dinner with party. It’s sick how motivated one gets when being surrounded by people who are passionate about the same thing, exercise and health. I must also point out that I really have become aware of group training and will definitely try it when I get home. WOW! I’m waiting for lots of photos and a videos which you will also take part of soon. Until then, you can search the hashtag #fitdaptcamp on instagram for a sneak peak . Love, S

Hej allesammans! Vi har haft en helt amazing dag i Ibiza följt av 3 träningspass. Första passet var en springtur med övningar,  andra passet var gruppträning på stranden och sista passet pilates/spinning pass. Detta följt av en god middag tillsammans med sällskapet. Det är sjukt hur motiverad man blir av att vara omringad av människor som brinner för samma sak, träning & hälsa. Jag måste dessutom påpeka att jag verkligen fått upp ögonen för gruppträning och kommer absolut att testa på det när jag kommer hem. WOW! Jag väntar på massvis med bilder och en video som ni kommer få ta del av inom kort. Fram tills dess så kan ni söka på hashtaggen #fitdaptcamp på instagram och få ett litet smakprov. Love, S 


4 kommentarer4 kommentarer om “WHAT A DAY!”

    Hej sendi. Vet att du inte vill skriva om din op, men tänkte att jag kan ge det en chans. Jag ska själv göra en op och tycker att din storlek är perfekt. Vad har du för storlek, vill du ge mig lite info ang det? Är helt lost:(
    Kraaam

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här