Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

13:16 | October 15, 2015

LENTIL SOUP RECIPE

16102015-Linssopppa

The summer is over and it is time for me to follow my healthy diet, for real. Like I said in my previous posts, I choose to start with a detox week. Above you see a lentil soup and I personally love lentil soups and tend to do different depending on what I have here at home. A protein-rich meal that saturates and takes maximum 30 minutes make. How to to it: Cut the vegetables into pieces (onions, carrots, parsnip and broccoli) so that you have them ready. Start by frying the onions then insert the carrots and the parsnip. Then pour in the water, depending on how thick you want the soup to be. I like it a little thicker and I pour about 5 glasses. Let this cook for about 15-20minuter. Then insert the broccoli and the lenses (rinse them before) I take about 3dl. Then you just add one spoon tomat puré and let everything cook for 10 minutes and voila, Bon appetite!

Sommaren är över och det är dags att ta tag i kosten, på riktigt. Som jag skev i tidigare inlägg så väljer jag att börja med en detox vecka. Ovan ser ni en linssoppa och jag personligen älskar linssoppor och brukar göra olika beroende på vad jag har här hemma. Protein- och järnrik måltid som mättar och tar max 30 minuter att tillaga. Såhär gör du: Hacka grönsakerna (lök, morötter, palsternacka och broccoli) så att du har dem färdiga. Börja med att steka löken och därefter morötterna och palsternackan. Häll sedan i vatten beroende på hur tjock du vill att soppan ska vara. Jag gillar den lite tjockare och häller cirka 5 glas. Låt detta koka i ca 15-20minuter. Sedan tillsätter du broccolin och linserna (skölj av dem innan och jag tar ca 3dl). Sist lägger du till en matsked tomat puré och låt allting koka i 10 minuter och voila, smaklig måltid! 


3 kommentarer3 kommentarer om “LENTIL SOUP RECIPE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Heii 🙂 Jeg lurte på hvor den grønne bomber jakken til kjæresten din er fra? Så du nettopp likte et bilde av han med den på, der han hadde fått en sagway. Hadde blitt sååå glad for svar. Klem norsk jente ??

  Reply
 • http://isabyl.devote.se

  åh så krämig och god den såg ut! *sparar recept*

  Reply
 • Do that :*

  Reply