Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

11:16 | October 16, 2015

BLUE GIVENCHY BAG

17102015-Givenchy_1
17102015-Givenchy_2 17102015-Givenchy

I thought that I just had to show you my new bag a little bit closer. Oh I’m so happy for it (!!). It is so nice, perfect dark blue color that actually fits almost everything, great material and have a lot of space. Lately, I have fallen for the “expensive” bags as you may have noticed. I think because there are brands that never dies out, they don’t lose their value but also because of the quality. When I think back a year or so, this bag was my dream bag and now I actually own one. It makes me think about how you should never give up and fight for everything you want. Now I’m not only referring to bags, but generally in life, you understand me 🙂 The bag comes from here and you get 15% discount on the purchase of any item if you enter “skopljak”. Love, S

Jag tänkte att jag bara var tvungen att visa er min nya väska lite närmare. Åh jag är så glad för den (!!). Den är så fin, perfekt mörkblå färg som faktiskt passar till nästan allt, superbra material och jag får plats med mycket. På senare tid har jag fastnar för de “dyrare” väskorna som ni kanske lagt märke till. Dels för att det är märken som aldrig dör ut, de tappar inte sitt värde men också på grund av kvalitén. När jag tänker tillbaka något år så var denna väskan min drömväska och nu så äger jag faktiskt en. Det får mig att tänka tillbaka på hur man aldrig ska ge upp och kämpa för allt man vill ha. Nu syftar jag inte på endast väskor utan allmänt i livet, ni förstår mig 🙂 Väskan kommer härifrån och ni får 15 % rabatt vid köp av valfri vara om ni anger “skopljak”. Love, S 


11 kommentarer11 kommentarer om “BLUE GIVENCHY BAG”

  Den är helt fantastisk! Älskar att du valde en i färg också, visste inte att dom fanns i marinblått då jag endast sett svarta, nude och grå 😀

  Reply

  Hejsan !
  Jag är jätte nyfiken på hur du trivs med storleken på väskan? Tycker du att den är för stor eller är storleken perfekt?
  Vet inte om jag ska välja medium eller small. Tacksam för svar 🙂

  Reply

  Hej Tamara 🙂 Jag älskar storleken! Verkligen perfekt storlek 🙂 Lägger strax upp ny look med väskan! Kram

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här