Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

16:02 | October 19, 2015

FITDAPTCAMP BY CELSIUS

10102015-DH2A7102Photographer: Jettman photography

VIDEO HERE

Happy Monday friends! I’m starting this week by showing you this video from Ibiza that sums up our stay there. After you watched the video, you will understand why I’m suddenly into group training and training with someone, so motivating!! I’m really grateful that I got this chance. I have met wonderful people, got so much inspiration, had so much fun while creating memories. Many thanks to the fitdapt – and celsius team for making this possible! <3

Now to the most important – why were we there? Let me introduce your favorite (soon) app – “fitdapt” that will launch soon. This app will give you the opportunity to follow your role models in health and fitness. You will have access to every single session they have. I am one of the profiles so instead of writing my gym schedules (that I’m so bad at that) here on the blog, I will post every single session on the app and you’ll be able to follow it. It will be so d*mn fun and almost like we’re training “together” and pushing each other through an app (!!). Now tell me, how nice does this sound? I will tell you more about this!! Love, S

Glad måndag vänner! Startar veckan med denna videon från Ibiza som summerar vår vistelse där. Efter att ni kollat på videon så kommer ni förstå varför jag helt plötsligt är into gruppträning och att träna med någon, så peppande! Jag är verkligen tacksam som fått ta del av denna helgen. Jag har träffat underbara människor, fått så mycket inspiration samtidigt som man har haft superroligt och skapat minnen. Stort tack till fitdapt – och celsius teamet för att ni gjorde detta möjligt!

Nu till det viktigaste – varför var vi där? Låt mig introducera eran snart blivande favorit app – “fitdapt” som lanseras inom kort. En app som kommer ge er möjlighet att följa era förebilder inom träning och hälsa och genom att prenumera få tillgång till varenda pass. Jag är en av profilerna och istället för att skriva mina scheman som jag är så dålig på så kommer allting vara mycket enklare via en app. Det kommer att bli hur kul som helst och nästan som att vi tränar “tillsammans” och peppar varandra fast via en app (!!). Now tell me, hur nice låter inte detta? Mer info kommer!! Love, S 


2 kommentarer2 kommentarer om “FITDAPTCAMP BY CELSIUS”

  Det ser helt amazing ut och man förstår att ni haft roligt 🙂
  Hade dock önskat att den som filmat/klippt videon hade valt att fokusera på när ni tjejer verkligen tog i och svettades precis som med killarna än att nästan bara ta in klipp på där tjejerna skrattar. Inget fel med skratt men det känns på ett sätt som ett förminskade av hur jävla grymma vi tjejer kan vara. Tror inte detta var någons tanke men det var de första som tyvärr kom upp i mitt huvud när jag såg detta.

  Reply

  Åh vilken skön bild 😀 Det ser ut som ni har haft det hur härligt som helst 😀 Åh blev så resesugen nu! Som tur är flyger jag iväg till Nya Zeeland om lite drygt en månad, läskigt och spännande. Ha en riktigt härlig tisdag fina du 😀 KRAM

  http://fashionbyelin.se

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här