Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

22:53 | October 28, 2015

THE WINNER

28102015-Lifelongclinic
28102015-Lifelongclinic1

This tuesday I had an appointment with Jennifer at Life long clinic. Much needed in the midst of all this stress that circulates around me now. We did a chemical peeling since my skin was both dry and I had some blemishes. The AHA acid makes the dry surface of dead skin cells dissolved and you get a fresh glow, the products fits better and new fresh cells starts to form. The AHA is also effective against impurities in the pores, and it binds moisture. After that, we put a special mask soaked with moisture and aloe vera to moisturize and soothe the skin. Love, S

I tisdags hade jag tid hos Jennifer på Life long clinic. Välbehövligt mitt i all denna stress som cirkulerar runt om mig nu känner jag. Vi körde en kemisk peeling för att min hud var både torr och jag hade fått en del plitor. AHA syran gör så att den torra ytan av döda hudceller löses upp och man får fräsch lyster, produkterna går in bättre och man tvingar nya fräscha celler bildas. AHA är även effektiv mot orenheter i porerna samt den binder till sig fukt. Efter det la vi på en special mask dränkt i fukt och aloevera för att återfukta och lugna huden. 

Jag vill tacka alla som deltog i tävlingen på instagram, kul att ni ville vara med! Men som ni vet så är de en lycklig vinnare och denna gången blev det Yappiiie, grattis tjejen! Kontakta mig på [email protected] Håll utkik, denna veckan kommer en ny tävling upp 🙂 Love, S 


1 kommentarerEn kommentar om “THE WINNER”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här