Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10:00 | November 7, 2015

NEW FRESH HAIR

IMG_3194 IMG_3203 IMG_3210

I have wanted to do hair extensions for some months now. I tried the Mago hair extensions before the summer and was really happy until I took them out and realized how they had ruined my hair. The threads was sitting too hard on my own hair and when my new hairdresser Martina took them out, my own hair fell off as well. I lost so much hair, crazy. Now, after a few months when my hair has growth, I felt that I wanted to try again. But not the same method. I think that It’s a big change and I feel so comfortable in long and thick hair. I had heard much about Hairtalk extensions and met a friend who used their extensions and were super satisfied. It was enough for me. It is always more believable when you see it with you own eyes and when someone you know tells you about it. Then of course it’s always different depending on what kind of hair quality you have. Now, a few months later I’m sitting here with my new long and thick hair haha ​​:) Feels absolutely wonderful and unlike the Mago hair, this hair feels not so heavy and it doesn’t have any knots that draws. Let me know if you want a “review” in a couple of weeks. I love it and thank you Martina at Bonbon! Do you like the result? Love, S

Sen i somras så har jag varit sugen på att göra hårförlägning. Jag gjorde ju Mago hair extensions innan sommaren och var jättenöjd fram tills att jag tog ur dem och insåg hur de hade förstört mitt hår. Trådet satt för hårt och när min nya frisör Martina skulle ta ut dem så åkte håret likaså. Jag tappade så mycket hår, helt sjukt. Nu efter några månader när håret växt så kände jag för att testa igen. Det är en stor förändring tycker jag och jag trivs så bra i långt och tjockt hr. Jag hade hört mycket om just Hairtalk extensions och träffade en kompis som använde deras extensions och var supernöjd. Det räckte för mig. Det är alltid mer trovärt när man får se det själv och nära någon man känner berättar om håret. Sen är det såklart alltid olika beroende på vems hår de sitter på. Nu, några månader sedan sitter jag här med långt hår haha 🙂 Känns helt underbar och till skillnad från Mago så är håret mycket lättare och inga knutar som drar lite. Säg gärna till ifall ni vill ha en “recension” om någon vecka. I love it och tack bästa Martina på Bonbon! Gillar ni resultatet? Love, S


3 kommentarer3 kommentarer om “NEW FRESH HAIR”

    Åhhhh! Ska med göra hårförlängning med Hair Talk i slutet av månaden! Bäst! Vill GÄRNA ha åsikter om vad du tycker!!!

    Reply

    […] told you that I had heard positive things about hair talk extensions and then I choose to try it (HERE). The very fact that I have used hairtalk for 6 months now can tell how happy I am with it. I […]

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här