Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

12:16 | November 15, 2015

GOLDEN CASE

15112015-15112015-IMG_425815112015-15112015-IMG_4283


Either you are an Iphone-person or you are a Samsung-person. I have always been the first and has never owned a Samsung until now. Last summer, I met a friend who had this beauty, Samsung EDGE 6+ and I fell in love. Now I have got the chance to make a fun collaboration with 3Sverige which is to pimp your phone with nice cases. I mean, see the case above, how nice? I personally think it is important to find a case you like, otherwise you won’t use it and you’ll damage you phone. Like me. Time for change! Love, S

Antingen är man en Iphone-människa eller så är man en samsung-människa. Jag har alltid varit det förstnämnda och har aldrig ägt en samsung förens nu. I somras träffade jag en vän som råkade ha just denna skönheten, Samsung edge 6 + och jag blev kär. Nu har jag fått möjligheten att göra ett roligt samarbete med 3Sverige som går ut på att snygga till din telefon med fina skal som 3butiken har fått in. Se skalet ovan lixom, hur fint? Dessutom är skalet mycket finare i verkligheten. Mitt skal kostar 599sek men det finns fler i olika prisklasser som ni kan kika på HÄR. Jag personligen tycker att det är viktigt att hitta en skal man tycker om för annars använder man det inte och skadar telefonen. Typiskt mig. Dags för ändring! Love, S 

I samarbete med @3Sverige 


11 kommentarer11 kommentarer om “GOLDEN CASE”

  Hur många veckor tog det dig,tills du börja gå ner alltså gå ner i kilogram.Om du tränar 5 gånger i veckan?Gick du ner den första veckan?
  Tacksam för svar!Love A

  Reply

  Love the case! Super sparkly ? Could you give a review after you have used the phone for a while? I’m a iPhone girl all the way, but I could get used to switch now and then.

  Love <3

  Reply

  Hi Sendi,
  I wanted to ask you, could you do a post about you’re wardrobe and how you organised thing in you’re closeth. It will be very nice and maybe very helpfull hahah.
  Love,
  Magda

  Reply

  Hi Sendi,
  I wanted to ask you, can you maybe make a post about you’re wardrobe and how you orgenized things in you’re closeth.

  Love, Magda

  Reply

  Hej sendi!när du gick ner i vikt var gick du mest ner,alltså gick du ner mest på magen,benen??Jag undrar för att min rygg är bred och jag är lika lång som dig fast jag väger 64 jag är på min andra vecka med träningen och kosten jag tränar 5gånger i veckan och äter inga sötsaker eller kolhydrater och jag är försiktig med mjölken som är 0.5 fett jag äter inga andra mjölkprodukter.Fast jag har en fuskdag i veckan..Jag är så taggad att gå ner i vikt jag går på crosstrainern 60min till 1,5h.Hur länge tog det dig att gå ner i vikt,när börja du se skillnaden.
  Jag hoppas att du svarar du är en sån inspiration för mig.!

  Reply

  Sjukt snyggt skal!
  Kolla in min blogg för att ta del av mitt resultat efter 1 år av träning, i vardagsrummet, helt utan dieter!
  nouw.com/jennifereriksson

  Reply

  Hej cutie! Kan du inte göra en review på telefonen? Har varit sugen på den ett tag… några har sagt både bra och ”dåliga” saker om den. Såg att jag inte var den enda som lämnade denna kommentaren så come on, we’re waiting 🙂
  Ha det bäst!!! Kraaaaam

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här