Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

20:19 | November 17, 2015

MESSY BRAIDS

17112015-IMG_354517112015-IMG_3597
17112015-IMG_3584

Good afternoon my friends! How are you? I came home from the school a while ago and have been up since five this morning so I am completely exhausted. There is so much going on right now with the school, the blog and another fun thing that I will tell you more about soon. I always try to think, one step a time even though it feels like I’m doing ten things at time One step at a time I usually think, even though it feels like I’m doing a thousand things, but, it’s going good so I’m not complaining 🙂

Here’s a closer look at the braids Martina did on my hair the other week. HOW nice aren’t they? I love the “messy” look. Tomorrow I’m visiting her at the salon to cut a piece of my hair extensions since I think it’s too long for me. Also I have to tell you that I’m so happy with the extensions and I love the fact that you can’t barely see them even though I have my hair in a bun often. Not only that, I think it is a great thing that you can reuse the hair several times, which is more worth the money than if compare with the mago hair extensions that you can only use once. If you have questions, let me know! Love, S

God eftermiddag mina vänner! Hur mår ni? Jag kom hem från skolan för ett tag sedan och har varit uppe sen 5 imorse så jag är med andra ord helt slut. Det är så mycket som pågår just nu med skolan, bloggen och en annan kul grej som ni kommer få veta snart. Ett steg i taget brukar jag tänka, trots att det känns som att jag gör tio grejer men men, det funkar så jag ska inte klaga 🙂

Här är en närmare look på flätorna som Martina fixade härom veckan. HUR sjukt snygga är de inte? Älskar att dem är sådär slarviga. Imorgon ska jag till salongen för att klippa en bit av löshåret som jag för övrig är sjukt nöjd med (!!). Det jag älskar mest är faktiskt att det knappt syns och jag som brukar ha håret uppsatt väldigt ofta är jättenöjd. Inte nog med det så tycker jag att det är till en stor fördel att man kan återanvända håret ett flertal gånger vilket blir mer värt pengarna än om jämför med mago hair extensions som man bara kan använda en gång. Jag vill också passa på att säga att ifall ni är sugna på att sätta in hairtalk extensions så kan ni använda koden “skopljak” som ger er 10 % på salong Bonbon året ut. Har ni frågor eller funderingar så let me know! Love, S 


1 kommentarerEn kommentar om “MESSY BRAIDS”

    Love the braid ? And the hair looks really thick and healthy. Do you have to get it from the saloon or can you purchase it online?

    I appreciate the replay
    xx

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här