Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10:00 | November 30, 2015

AVOCADO SANDWICH

avokado IMG_4326

Good morning Monday! I love waking up in Malmö at K’s place. The sun is shining, I’m looking out over the Öresund Bridge and I’m feeling full of energy and motivation. I wish I could just drink coffee again 🙁 If there’s something I think is hard during a detox, it’s to avoid coffee. But, 3 days to go and the detox week is ovaaaaah. Bread is also something I avoid, but now I’m having cravings for the avocado sandwich above. Maybe something for you? I make the bread on my own, a healthier and tastier tip (HERE), I mash the avocado, boiling eggs, a little salad and I top with a little barbecue spice. Heaven, you should try! Love, S

God morgon Måndag! Jag älskar att vakna upp i Malmö hos K. Solen skiner, man ser ut över Öresundsbron och man känner sig fylld av energi och motivation. Om jag ändå bara kunde få dricka kaffe igen 🙁 Om det är någonting jag har svårt med under en detox så är att undvika kaffe. Menen, 3 days to go sen är detoxveckan klar. Bröd är också någonting jag undviker men just nu känner e stor craving till avocado mackan ovan. Kanske någonting för er? Brödet gör jag själv, ett hälsosammare och godare tips (HÄR), jag mosar avocado, kokar ägg, lite sallad och toppar med grillkrydda. Himmelskt, ni borde testa! Love, S 


25 kommentarer25 kommentarer om “AVOCADO SANDWICH”

  Yuuuuum the avocado sandwich looks good! Totally going to make that homemade bread! Would really love to hear how the detox went! Please give a review 🙂 wish you a happy day with your bae
  Love
  Xx

  Reply

  You have to! And then let me know what you think. Hugs to you!:* xx

  Reply

  I just made it yesterday! And it barely lasted the night! It was so delicious!! I highly recommend everybody here to make it 😉 Thank you so much for sharing, I hope you’ll continue to share all the good stuff with us.
  Lots of love
  Xx

  Reply

  Oj måste vara jätte svårt att hålla sig borta från kaffe, skulle vara jätte kul om du gjorde en review på detox teet. Har velat prova det under en lång tid nu skulle vara superkul att få höra vad du tycker om det och hur det påverkar din kropp. Du är bäst fortsätt med det du gör.

  Puss

  Reply

  Skulle du kunna skriva ett inlägg om din bröstinplantat, om processen och varför du gjorde det beslutet.

  Reply

  Hej! Om det är något specifik du vill få svar på så får du jättegärna mejla mig. Jag har valt att inte skriva om operationen här på bloggen. Kram

  Reply

  Hey Sendi! If you could check your email inbox and read the email “your opinion on healthy lifestyle?”. It would help us with our graduating thesis! Thank you 🙂

  Reply

  Yuuuum that looks good! Totally going to make it! Thank you for the recipe :))

  I just wondered that do you accept your fans on Facebook? Would that be to much? I just saw you there and i was wondering if you wanted to keep it private or could we add you?

  Hugsi

  Reply

  Var hittar jag ditt träningschema?
  Och hur laddar jag ner detox shemat;)) ?

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här