Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

22:50 | December 17, 2015

Yourtea detox food schedule

Untitled

Here comes something you have asked for, my food schedule during my detox! Those of you who follow me on snapchat may noticed that I did a detox with Yourtea (HERE) for one week. This tea is 2 weeks but I chose to only do one week and instead double the effect. How did I do? I boiled a pot with about 1 liter of water and put 3 tea bags in it. I drank this every day for one week. To be honest, the tea isn’t tasty so I put some lemon slices in it. During the day, I drank a cup/cups before each meal. As you can see, I didn’t drank any coffee, absolutely no alcohol and no smoking. I don’t smoke otherwise but I want to mention this since I think it is important to skip this if you smoke. Overall, I think it is difficult to do a detox, also I’m not good at coming up with meals and therefore, the food is monotonous. But, this is how my schedule looked. I will also share my results and my training schedule with you. If you have questions please don’t hesitate to ask and I will love to reply asap! You can also press the link above and read more about this detox. Love, S

Untitled
Här kommer något ni efterfrågat, mitt matschema under min detox! Ni som följer mig på snapchat la säkert märke till att jag gjorde en detox kur med Yourtea (HÄR) i en vecka. Just denna kuren går på två veckor men jag valde att köra en vecka och istället dubbla effekten. Hur gick jag tillväga? Jag kokade en kastrull med ca 1l vatten och la i 3 påsar te som jag drack varje dag i en vecka. Om jag ska vara ärlig så smakar teet inte bra, men med några skivor citron blev det bättre. Under dagen drack jag en kopp då och då och innan varje måltid. För att förtydliga drack jag inget kaffe, absolut ingen alkohol och ingen rökning. Jag röker inte vanligtvis men jag tänker att det är viktigt att veta att man bör skippa det vid detox. Generellt tycker jag att det är svårt med detox och dessutom är jag inte duktig på att komma på måltider, därför blir det ganska enformigt. Men, detta är hur mitt schema såg ut och schemat jag valde att äta utifrån. I dagarna kommer jag även att dela med mig av resultatet samt mitt träningsschema under detoxen. Har ni frågor så tveka inte på att fråga och jag ska se till att svara asap! Ni kan även klicka er in på länken ovan och läsa mer om just denna detoxen. Love, S


5 kommentarer5 kommentarer om “Yourtea detox food schedule”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Yeei!! Thank you for posting a review about the tea <3
  I have a few questions.. Did you feel that your energy level was low by drinking the tea instead of the coffe? I mean like in general.
  And do you have to
  Combine this detox with training to get the optimal results you want?
  Can't wait til you share your result and training schedule :))

  Love xx

  Reply
 • Hi Anitah! Thank you for your comment 🙂 About the energy the answer is yess, I feelt that my energy level got lower but higher after the whole detox. You don’t have to combine it with training but you get better results I think.

  Hugs <3

  Reply
 • Thank you for answering, i thought the detox was about replacing food and drink that tea instead but you have to drink before it before each meal? Maybe it wasent that much of a struggle i thought it would be going through the detox, I’ll give it a try :)) its so awsome that you post these kind of reviews I really appreciate you taking your time to do this <3

  Reply
 • Hej!!! Du är så jävla snygg och din kropp är to die for! Såg på dina tidigare inlägg att du hade ett mat schema och tränings schema när du gick ner 10 kilon på 2 månader! Jag får inte upp bilden! Kan du lägga upp dom igen? Kram!

  Reply
 • […] I used the detox Yourtea (HERE) and you can find out how I did with the tea and my food schedule in THIS post. There is one last post about my detox coming up, with results and also a competition that you […]

  Reply