Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

15:58 | January 7, 2016

BEAUTIFUL LIGHT

29122015-_U8A1773
29122015-_U8A1707 29122015-_U8A1756 29122015-_U8A1765
Bikini: Panos Emporio (here)
29122015-_U8A1718

Photographer: Suzana Skopljak


Sitting on the bus on my way home from school and writing this post. After a full day of studying, it feels good to be back after my vacation. Also, I have started with my “strict” training again and the soreness I have from this Tuesday still aches in my body, but that doesn’t stop me from visiting the gym today. Today, it’s cardio and legs on my schedule. Looking at these pictures above and feeling that it’s time to reach new goals! Love, S

Sitter på bussen påväg hem från skolan och skriver detta inlägg. Efter en heldag med plugg känns det skönt att vara igång igen. Dessutom har jag börjat med min “strikta” träning igen och träningsvärken sen i tisdags värker fortfarande, men det hindrar mig inte från att besöka gymmet idag. Idag står det cardio och ben på schemat. Tittar på bilderna ovan och känner att det är dags att nå nya mål! Love, S 


6 kommentarer6 kommentarer om “BEAUTIFUL LIGHT”

  Jättefina bilder! Du är så motiverande när det kommer till träning, skulle du vilka skriva ihop den träningen du gör nu? Typ kör du Forf cardio varje dag etc?
  Kramar

  Reply

  Hej! Jag undrar hur dina dagar ser ut. Hur lyckas du kombinera skola jobb och fritid? Pluggar du 2 timmar, tränar 2 timmar, sover 8 timmar etc etc

  Reply

  Kan du inte visa vilken kamera du använder och vilket objektiv du använder etc. Ute efter en bra kamera och du har ju det. Hehe. Förresten är du en stor inspiration fortsätt vara den du är! Kram

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här