Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

18:14 | January 12, 2016

CURLY HAIR

rr 10012016-_U8A2017f  10012016-10012016-IMG_0012 2-2
.
Off shoulder top: Missguided

10012016-_U8A2035
To sleep with two braids (there is a picture further down) resulted in the fluff above. I must say I love it! I have always loved curly hair, especially this type of curls, but with the years my hair has become thinner and therefore I haven’t I had it liked this. If you remember, I put hairtalk extensions in my hair a few months ago so now when it is thicker, I love it! This doesn’t tear the hair, instead you let the hair rest from all the tools.

Now It’s time for me to study because I have an exam tomorrow before I go on a little vacation ;). Love, S

Att sova med två inbakade flätor (bild längre ner) resulterade i fluffet ovan. Jag måste säga att jag älskar det! Jag har alltid älskat lockigt hår, speciellt denna typen av lockar men med året har mitt hår blivit tunnare och därför har jag inte haft det såhär. Om ni minns så satte jag inte hairtalk extensions för några månader sen så nu är det tjockare och därför tycker jag om det. Sliter inte på håret utan istället låter man håret vila från alla verktyg. 

Nu ska jag plugga för imorgon väntar en tenta innan jag går på ledighet 😉 Love, S 


10 kommentarer10 kommentarer om “CURLY HAIR”

  Hej Skopljak. Jag gillar verkligen din blogg, den har motiverat mig till att börja träna och bli mer hälsosam.
  Alla har vi olika sätt att gå ner i vikt och det är så roligt att du delar mig dig din metod.

  Jag har också börjat blogga nu, och där skriver jag om ett projekt som jag deltar i, foreverlivingbynancy.blogg.se. Det är en helt ny blogg som har ett syfte att fungera som matdagboken + inspiration till träning. Det är ett projekt på 69 dagar som baseras på att man följer strikt kostschema och träning och man mår så mycket bättre inombords, och det bästa av allt är att sötsuget försvinner helt.

  Besök gärna min blogg och hitta inspiration. http://www.foreverlivingbynancy.blogg.se

  Fortsätt med det underbara jobbet du gör. I love your blogg

  Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.