Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

16:45 | January 20, 2016

NEW BOOTS

20012016-_U8A2523 20012016-20012016-_U8A2531-2
20012016-20012016-_U8A2537
Shoes: Senso (here)

Hi guys! I came home to Gothenburg today and the whole city is covered by snow, everything is white and so beautiful. As soon as I stepped into my apartment, kissed my little Rambo that I’ve missed, we went out for a long walk. I even took my camera with me so I will show you  pictures. I don’t remember the last time I saw so much snow!

At home these babes were waiting on me, what do you think? They actually exceeded my expectations and they are much nicer IRL. These will I use diligently, as soon as the spring comes. Both with a leather jacket but also with a coat, can’t wait! Love, S

Hej vänner! Jag kom hem till Göteborg idag och möttes av att staden är täckt av snö, allt är vitt och så himla vackert. Så fort jag steg in i lägenheten, hälsade jag på min lilla Rambo som jag saknat, satte kopplet på honom och så gick vi ut på en lång promenad. Tog även med mig kameran så ni kommer få se hur vackert det är. Jag minns inte sist jag såg så mycket snö!

Väl hemma väntade dessa efterlängtade skor, vad tycks? De blev faktiskt över förväntan, de är mycket finare IRL. Dessa kommer jag använda flitigt så fort våren närmar sig. Jag kommer kombinera dem med både skinnjacka och kappa, can’t wait! Love, S 


6 kommentarer6 kommentarer om “NEW BOOTS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • These shoes are absolutely STUNNING! I’m sure they will look amazing on your legs!

  Reply
 • Thank you! I love them xx

  Reply
 • Hej fina du, vart kan man få tag i dina snygga boots? 🙂 har letat som en tok på ett par svarta snygga haha

  Reply
 • Hej! Jag har lagt en länk till dem under bilderna 🙂 Dock såg jag att de är slutsålda, finns bara i 36 men jag har mejlat dem och frågat ifall de får in dem igen så väntar på svar (y)

  Reply
 • I loooooove them!
  xx
  SASHA</

  Reply
 • I’m glad u like them!!

  Reply