Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

11:53 | January 24, 2016

Yourtea detox training schedule

Yourtea training schedule

I hope you get a smile on your face when seeing this post, since many of you wanted me to post my training schedule during my detox week. If you remember, I did the detox for one week and above you have the workout for one week. Of course, if you can to do it for two weeks, I think it’s better. I used the detox Yourtea (HERE) and you can find out how I did with the tea and my food schedule in THIS post. There is one last post about my detox coming up, with results and also a competition that you can’t miss. Love, S

Yourtea träningschema

Jag hoppas ni får ett leende på läpparna när ni ser detta inlägg, då många av er har velat att jag ska lägga upp mitt träningsschema under min detox. Ifall ni kommer ihåg så använde jag mig av Yourtea (HÄR) detoxen och om ni vill veta hur jag gick tillväga samt mitt matschema så kan ni kika på DETTA inlägget. Jag kommer att lägga upp ett sista inlägg med resultat samt en tävling ni inte får missa. Love, S 


3 kommentarer3 kommentarer om “Yourtea detox training schedule”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej sendi!
  Hur länge vilar du mellan varje set? Alla säger så olika tyvärr haha
  Tack 🙂
  // Maja

  Reply
 • Hej Maja! Det är olika, försöker väl vila ca 30 sek. Beror på övning faktisk! Kram

  Reply
 • Kan man använda denna schema som man?

  Reply