Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

13:25 | January 25, 2016

DREAMING

22122015-1U8A0010 (kopia) 27122015-27122015-1U8A1326 28122015-IMG_3801 23122015-1U8A0466-2 25122015-1U8A0857 2

My school has started and right now I’m reading a swedish course, exciting. I have gotten a pretty good schedule so I’m hoping it will give me the opportunity to go on weekend getaways, so that I can share something fun with you! This week I’m actually going to Stockholm, it was a long time ago I was there. Even though Stockholm is near and it’s a city where “everything happens” in the bloglife, I tend to go there very rarely, so I’m looking forward it. Right now I’m sitting on the bus on my way home. I will eat, pack my stuff and then go to the gym, a tough leg workout is waiting. Are you going to workout today? I love working out on Mondays and I think it has something to do with the new start of the week. Love, S

Skolan är igång och just nu läser jag svenska, spännande. Jag har fått ett ganska bra schema och hoppas på att få möjligheter att kunna åka på weekendresor, så att jag har något kul att dela med mig av! I veckan så är det faktiskt dags för mig att besöka Stockholm, det var ett tag sedan. Trots att Stockholm är nära och är den staden där “allting händer” relaterat till bloggvärlden, så är det en stad som jag besöker alltför sällan, så det ska bli kul. Nu sitter jag på bussen hem från skolan. Hem och äta, packa och iväg på ett hårt benpass. Ska ni träna idag? Jag älskar att träna på måndagar och det har nog med att göra att det är en ny start på  veckan. Love, S 


7 kommentarer7 kommentarer om “DREAMING”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jag har tvätt idag. Våran tvättstuga ligger i en annan byggnad och jag bor på tredje våningen utan hiss så det blir ett bra träningspass att springa upp, ner, fram och tillbaka med tunga påsar ;D

  Reply
 • Varifrån är bikinin på nedersta bilden? Ursnygg!!!

  Reply
 • Tack Elina! Den kommer härifrån: beachwear.se

  Reply
 • När ska du lägga upp dina svar från alla frågor du fick?? Du är jätte seg med att posta grejer, och frågorna fick du för flera månader sen typ

  Reply
 • the bikini is so coool!!!!

  Reply
 • Where did you get your beautiful lace cardigan? 🙂

  Reply
 • where did you get your beautiful lace cardigan?:)

  Reply