Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

21:19 | April 16, 2016

CUCKOOS NEST RESTAURANT

09042016-1U8A7946 2.
Cuckoo’s Nest restaurant 
.09042016-1U8A7936 2
.
Plancha romana x 2

09042016-Radisson_1

 

.
Beouf bourguignon x 2
.
09042016-1U8A7894 2.

Last week when K was here ok a visit, we decided to have dinner at the Radisson’s restaurant, Cuckoos Nest. For an appetizer, we ordered plancha romana which contains the world’s most delicious homemade crispbread and for the main course, we chose beouf bourguignon which tasted amazing. The 10points went to the drinks that the bartender made on his own. He is really good!
.
The restaurant is cozy and has a great atmosphere. The staff is always (always) so kind and I think that it is really important. Me and K left the restaurant full and satisfied, which also means that we made the right choice. Have any of you eating here? Love, S

.

Förra veckan när K var här på besök så bestämde vi oss för att äta middag på Radisson’s restaurant, Cuckoos Nest.  Till förrätt beställde vi varsin plancha romana som för övrigt innehåller världens godaste hembakade knäckebröd och till huvudrätt valde vi varsin beouf bourguignon som smakade himmelskt. Kvällens 10p gick till drinkarna som bartendern fick möjlighet att mixa ihop själv. Så duktig!
.
Restaurangen har verkligen en stämning och är så mysig. Personalen är alltid (alltid) lika trevlig vilket jag anser är så viktigt. Jag och K lämnade restaurangen, mätta och belåtna vilket i sin tur betyder att vi gjorde rätt val. Har någon utav er ätit här? Love, S

 


2 kommentarer2 kommentarer om “CUCKOOS NEST RESTAURANT”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här