Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

20:30 | April 17, 2016

THE CAMERA I USE

18042016-kamera

18042016-kamera_1

I know that many of you will like today’s topic since I receive a lot of questions like “What camera do you use?”, “What objective do you have?” “?” and so on. I have always had a big interest in photography. To take pictures and to be photographed. When I started my blog, I knew that a good camera was a must. I bought a Canon 6D and used this camera for about a year and then when I felt that I could invest in a better one, I did it.  I bought the camera on the picture, a Canon 5D Mark III. A camera most of the major bloggers use today. The price of the camera is high but since my blog has become my full time job, I felt that it is something I have to have. But, A lot of bloggers today use Canon 6D and I definitely think it is a good camera with a good price. A beginners camera.
.
My favorite lens, the Canon EF 24-70mm f / 2.8L, is the one I use for everything. Of course there are cheaper alternatives, but it depends on what you’re looking for. A good tip is to google everything or to ask for help from the staff. As you see in the picture, the camera with its lens is very large and heavy. This is probably the hardest part, and therefore I also have a little camera that I always carry with me, an Olympus Pen E-PL7. I hope you enjoyed this post and the next post I’m planing to do regarding photos, is about my editing. Love, S
.
Dagens ämne vet jag kommer falla många i smaken då jag dagligen får frågor som “Vad använder du för kamera?”, “Vad har du för objektiv”? “I vilket program redigerar du dina bilder?” Och så vidare. Foto har alltid varit ett stort intresse hos mig. Både att fota och att bli fotad. När jag startade min blogg visste jag att en grym kamera var ett måste. Jag köpte då en Canon 6d och använde denna kameran i ca ett år innan jag kände att jag kunde investera i en ny samtidigt som jag ville ha det bästa på marknaden. Jag köpte då kameran på bilden, en Canon 5d Mark III. En kamera de flesta stora bloggarna använder idag. Priset på kameran är saftigt men eftersom att min blogg har blivit mitt heltidsjobb så kände jag att det var dags att investera. Det finns många idag som använder Canon 6D och jag tycker absolut att det är en bra kamera med ett bra pris. En nybörjarkamera.
.
Mitt favorit objektiv, Canon EF 24-70mm f/2.8L, använder jag till allting. Självklart finns det billigare alternativ men det beror på vad du är ute efter. Ett bra tips är att googla på nätet eller fråga de i butiken, så gör jag. Som ni ser på bilden blir kameran med dess objektiv väldigt stort, och tungt. Detta är nog det jobbigaste och därför har jag även en lite kamera som jag alltid kan bära med mig, nämligen en Olympus Pen E-PL7. Jag hoppas ni gillade detta inlägg och nästa inlägg jag planerar att göra gällande foto är om min redigering. Love, S 


7 kommentarer7 kommentarer om “THE CAMERA I USE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här