Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

13:45 | May 17, 2016

GOD MORNING NY!

16052016-1U8A0201

 

Collage_FotorwPhotographer: Suzana Skopljak
.

Good morning from New York! After a 4-hour delayed flight with Norwegian, we checked in at The Time New York, yesterday early in the morning. So, yesterday consisted of some shopping and just strolling around. Nothing special. Today my internship starts and I’m exited to visit the school here  in New York. A bit nervous. Talk to you later. Love, S

God morgon från New York! Efter ett 4 timmar försenat flyg med Norwegian checkade vi in på The Time New York, igår tidigt på morgonen. Gårdagen bestod av lite shopping och promenader. Inget speciellt. Idag börjar min praktik och det ska bli så spännande att få vara i en skola i New York. Pirrigt. Vi hörs lite senare. Love, S


8 kommentarer8 kommentarer om “GOD MORNING NY!”

    Hej! Vad roligt att du praktiserar i New York! Kan du berätta mer om vad det är för praktik och hur länge du ska vara där?

    Kram!

    Reply

    Hej Isabella! Ja verkligen, det tycker jag 🙂 Jag studerar till att bli lärare i grundskolans åk 4-6 så jag är här och praktiserar på en skola. En vecka så är här fram tills söndag 🙂 kram!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här