Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

17:12 | May 19, 2016

BEAUTY PRODUCTS

11052016-1U8A9878

 

11052016-1U8A9960

 

Collage_Fotor

 

11052016-1U8A9904

 

Collage_Fotor

 

11052016-1U8A9930 (kopia)

Photographer: Suzana Skopljak

..

Right now I’m having a collaboration with Braun, where I have got the opportunity to try two of their products, the Braun Silk-épil 9 SkinSpa and the Braun Cleansing Facial Brush. Below is some information about the products and a competition you can’t miss! 😉
.
Braun Silk-épil 9 SkinSpa: Regarding hair removal, I’ve never actually tried to use an epilator, making this cooperation even more enjoyable for me. I can admit that I have been a coward but on the other hand, I have never owned an epilator so thats my excuse. For best results, you should use the product for 4 weeks and the gradual use of the products will be added. Results have shown that 94% of all women who have tried the product, has seen a noticeable difference after only three months of use.
.
Braun Cleansing Facial Brush: I have previously used a cleansin brush, but never one that also contains hair removal. Perfect for the eyebrows for example. There is 4 different brushes that you are supposed to use, step by step. I love products that are all in one, makes it easier to carry the product wherever you go! I will come back with the results. *exited*
.
So, who will be the winner of a Braun Silk-épil 9 SkinSpa? All you need to do to compete is to leave a comment in this post, with an answer why YOU  should take home the prize. The winner will be announced next week, good luck! Love, S
.
Just nu har jag ett samarbete med Braun där jag har fått möjligheten att testa två av deras produkter, Braun Silk-épil 9 SkinSpa och Braun cleansing facial brush. Nedan kommer lite info kring produkterna och en tävling ni inte får missa! 😉
.
Braun Silk-épil 9 SkinSpa: Vad gäller hårborttagning så har jag faktiskt aldrig provat att använda mig av en epilator, vilket gör detta samarbete mer roligt! Jag kan erkänna att jag varit feg men å andra sidan har jag aldrig ägt en epilator. För att få bästa möjliga resultat ska man använda produkten i 4 veckor och stegvis använda sig av de produkter som tillkommer. Resultat har visat på att 94 % av samtliga kvinnor som provat produkten, har sett en märkbar skillnad efter enbart 3 månaders användning.
.
Braun cleansing facial brush: Jag har tidigare använt mig av en cleansin brush, men aldrig en som även innehåller hårborttagning  smidigt. Perfekt för små hårfjun om man har det i ansiktet (typ vid ögonbrynen ). Det tillkommer 4 olika borstar som är till att användas stegvis. Jag älskar produkter som har allt i ett och som gör det lättare att bära med sig produkten vart man än går! Jag återkommer med resultat.
.
Så, vem blir vinnaren av en Braun Silk-épil 9 SkinSpa? Det enda du behöver göra för att vara med och tävla är att lämna en kommentar i detta inlägg, där du motiverar varför just DU ska ta hem priset. Vinnaren dras om en vecka, lycka till!

.

– Inlägg i samarbete med Braun


65 kommentarer65 kommentarer om “BEAUTY PRODUCTS”

  Hey Sendi,
  What a great coloboration. I have a light skin and really dark hard so I have to shave everything every day cause you can see the hair really good. The silk épil would be a great solution. My skin isn’t that smooth either and we woman like multifunctional products! I would be nice to maybe win this but if not I hope someone will be made really happy! X

  Reply

  Hej! Tack för en inspirerande och rolig blogg! Jag hittade din blogg efter att jag sökt på bloggar som uppmanade till ett hälsosamt och friskt liv. Jag har under många år varit överviktig och haft hormonella problem som lett till bl a PCOS och kraftig hårväxt. I slutet av 2015 tog min relation slut (inte på mitt initiativ tyvärr) och det var på något sätt droppen som fällde bägaren. Jag bestämde mig för att se över mitt liv, och försöka må bättre i mig själv. Och få var jag tvungen att börja med insidan. Jag hittade därefter din blogg, och har följt din plan för att gå ned i vikt och samtidigt må bra med en innehållsrik kost och varierande träning. Sedan dess har jag ju haft mina ups and downs, men min senaste vägning (i måndags) visade på att jag gått ner 27 kg (vägde 95 kg tidigare). Wihoooo! Så även om jag inte vinner detta, så har du redan hjälpt mig med en vinst – min viktnedgång. Men det hade absolut inte varit fel med att vinna dessa produkter från Braun för att även ta tag i min fantastiskt okvinnliga hårväxt.

  Stort tack för att du finns och inspirerar oss andra <3

  Reply

  Hello! I have discovered you very recently on instagram and you go girl. You are such an inspiration and I’m not saying this just to win this. I’m saying this because I mean it. You deserve to hear it. I checked your blog and you are also amazing writer. To get to the point, the reason why I should win this competiton is only because I need it who doesn’t. I would be very lucky to win it but if I don’t who cares. The magic is in expecting results. If I don’t join how am I going to win anything. Good luck everyone.

  Reply

  Hej! Jag är jättegärna med, jag skulle Vilks vinna eftersom jag under en lång tid nu har velat prova en epilator men precis som du varit för feg. Sedan har jag också tyckt att det är svårt att veta vilken man ska ha, med min enda inkomst som studiebidrag är det inte heller så lätt för mig att köpa en då de bästa är ganska dyra. Därför tycker jag det skulle vara superkul att få testa en sån, speciellt nu inför sommaren och att slippa raka benen inför bal/student som väntar om några veckor!

  Reply

  Självförtroende, självkänsla och utstrålning är anledningen till varför jag vill vinna dessa produkter. Det finns inget som boostar mig så mycket som när man har pysslat om sig själv och vet att man är helt hårfri för att sedan kunna ta på ett par shorts eller klänning för att glänsa! Likväl kan självförtroendet gå i botten när man ser några fjun på överläppen, då det känns som att det är just dem håren som alla nu kommer kolla på den resterande delen av dagen. Med andra ord; hår gör mycket. Det kan höja en, samt sänka en beroende på var det sitter och hur det ser ut. Det är därför jag vill ha dessa produkter; för att försäkra mig om att i nalkandes dagar så som min bal och student, men också helt vanliga sommarkvällar som spenderas med bruna ben i en kort sommarklänning, så är mitt självförtroende, självkänsla och utstrålning på topp. För det vet jag att de kommer vara med hjälp av Braun!

  Reply

  Jag skulle jättegärna vilja vinna då mina ben är håriga och måste rakas varje dag… Och ansiktet skulle även behöva sig en belöning såhär efter vintern 🙂

  Reply

  Hej!
  Jag ska till höstan flytta till Australien som utbytesstudent under en termin. Det skulle både göra mig fantastiskt glad och underlätta mitt framtida strandliv i mitt nya hemland om jag fick vinna denna tävling. Alla tycker vi att det är underbart att gå barbent men att varje dag behöva raka benen är inte uppskattat. Men denna produkt skulle jag kunna gå barbena utan att vara orolig för stubb som syns och njuta av att leva i ett varmt land. Håller alla tummar och tår för att jag vinner denna tävling.
  Tack för en så bra blogg!

  Reply

  I love your instagram, I’m following you since many years and your my motivation for workout and lifestyle! I would love to win because I have so much struggles with my body hair. I tried the IPL epilation at the salon but it only worked for 2 months after 1 year of sessions… Since then I’m searching for the best product for epilation. This would be great to try and finally find the perfect method for my dark body hair. I hope that whoever wins will be satisfied !
  Sorry if my english is bad I am a francophone Canadian and I don’t pratice se often :).
  Have a beautiful day !

  Reply

  I have a 2 weeks old baby:) since we came back from hospital,i dont have much alone time to do all my beauty rituals,or even a longer shower,which means no time for shaving:( Braun Silk-épil would be a great help:)

  Reply

  Hey sendi!
  I always wanted to try an epilator, but i’ve been an coward as well! I have a light and very sensitive skin, so Every time i shave my legs they get try and itchy. In the Summer its even worse and I have to use moisturizer all the time – not really stress-free, like you maybe can imagine! I have to care for my skin a Lot!!
  I believe that if you try a product and give a recommendation, it really must be a good one. So i would be happy to get the Chance to try the products, and enjoy a stress-free hairless Summer 😀
  Lots of love from germany,
  Annie

  Reply

  Hey, I would really love to win this competition and to try the braun silkepil because until now I only had bad experiences with epilators and I hope to see a positive result after using this one. I have very dark and thick hair so I have to shave everyday, it would be easier if it works 🙂 also I have a problem with ingrown hair so I would be happy if I can get rid of that too.

  Thank you for the chance to win this and good luck to everyone!!

  Ps: obožavam tvoju insta stranicu i slike na snapchatu, prelijepa si i velika si inspiracija i motivacija za mene 🙂
  Puno pozdrava iz njemačke!!

  Reply

  Hej Sendi ?
  Jag vore så otroligt tacksam om jag vann dessa produkter i och med att jag enbart använder mig av en epilator. Min har jag dock haft i några år så det skulle vara otroligt roligt att få prova en ny nu inför semestern, särskilt den du rekommenderar eftersom att jag vet att du bara går med på att göra reklam för produkter som du verkligen tycker är bra och tror på!! Jag har ganska mörka hårstrån så rakhyvel går absolut inte bra att använda för mig men att få vinna detta skulle det vara värt smärtan man utsätts för haha!! En otrolig boost för självkänslan för mig med mörka strån att slippa tänka på det i några veckor..

  Vill passa på att önska dig all lycka och kärlek i livet du är så äkta vilket är en stor anledning till att jag förljer dig! Keep up the good work du är awesome och du kommer komma sååå långt i livet ?❤️??
  Big huug, Stephanie

  Reply

  Halloj snygging! ?
  Jag har alltid använt mig av en epilator när de gäller hårborttagning och ja ÄLSKAR det! Dessvärre så är jag i behov av en ny då min egna försvann i flytten ? Jag har alltid använt märket Braun då ja anser att det är bäst! Jag hoppas att jag vinner håller verkligen tummarna! I reaaallly need it ???

  Reply

  Hey 🙂 I should win the Braun silk épil because I really had bad experiences with other hair removal products, I would love to experience a better hair removal and see great results. I also like this product because of it’s multifunctionality and I would really enjoy to have smooth and hairless skin. I really like your blog and your inspirational instagram account so keep going. :)I think this collaboration is very cool and whoever win’s the product will be very happy.

  Reply

  Hej Sendi!
  What an amazing collaboration! To be a well kept women is crucial but at the same time it is so hard, as we all know. And all I know is my first epilation tool was Braun and l was like 14years old. From that moment, l kept apply my beauty routine. So that, thanks to my mom, I have a nostalgic moment about Braun. Of course, my old Braun is already dead, l really want to buy a new one but can not afford it. That’s the reason I should be the winner of this contest.
  Thank you Sendi for this opportunity! 🙂
  Lots of kisses! Xx

  Reply

  Wow I have Braun’s iron for hair & far hair dryer & I use to have so old epilator Braun , but now it’s so old , & almost useful , Braun it’s the best believe me ❤️
  & realy need that facial cleaner for my face , I be happy I win them
  But who ever will win that , be happy cuz Braun it’s the best ????

  Reply

  Hai!
  I really love your blog and instagram. I check your profile every day to look for inspiration. I love all your pics and i just love to read everything about you.
  Why i should win this is because i’m a coward too haha. I shave my legs almost everyday and i’m sick of it. I think it will be so much better when i have this one and can try it out.
  So, fingers crost ✌?️

  Love from Holland

  Reply

  Hej, hej.
  Moj razlog je LJETO! ? Puno obaveza mi žene imamo, a depilacija je jos dodatno opterećenje. U svakom slučaju cestitam srecnim dobitniku a tebi srecno u daljem radu! ?

  Reply

  Jag är en syrian (men född i sverige) vilket innebär att kroppsbehåring är ett stort problem ( alla har ju självklart inte det problemet men det är vanligare med någon från “arabländerna”. Pappa är från Turkiet och mamma från Libanon) rakning tycks inte hjälpa på mig, dels så kommer det upp efter typ 1 dag men även så syns det ändå. Lite svårt att förklara men du förstår nog. ( och ja, jag har testat flera olika rakhyvlar). Jag har inte de ekonomiska förutsättningarna att köpa en Epilator så det vore fantastiskt om jag vann denna.
  Borsten vore också perfekt då jag har hud problem och ganska dåligt självförtroende över det. Mina hyd problem har lett till ganska många akneärr . Denna Borsten skulle hjälpa mig att rengöra på djupet!

  Hoppas att jag vinner, hur som helst är du grym och du och Kristian är goals. Era barn kommer bli så snygga, haha

  Reply

  Hello Sendiiii,
  Nikad nisam znala odgovorit na pitanje zašto ja ? hahaha, ali evo znaš zašto – jer ja to najviše želim i jer mi najviše treba! Zar to nisu super razlozi ?
  Inače, nedavno si bila u Mostaru na otvaranju Lindexa, htjela sam te upoznati, ali nisam bila tu taj dan! Jako mi je žao jer te pratim i baš bi bilo super da smo napravile bar selfie ? nadam se nekom drugom prilikom onda.
  Pusa iz Mostara ?
  Andrea

  Reply

  Hade mer än gärna vunnit epilatorn och ansiktsborsten eftersom det hade varit en perfekt morsdag-present till min underbara mamma!♡

  Reply

  Hi Sendi!
  For me the most important part of every day is how I feel. We all have those days when we just don’t feel the best when we wake up, when this happens I make an extra effort to look prettier and with Braun Silk-épil 9 SkinSpa I could make this happen. It wouldn’t only help me in those bad days but it would also make every day feel better. I would feel more confident and with a positive attitude during the day. Ps. My legs hate pants! Life is so much better without them, this is why Braun Silk-épil 9 SkinSpa would simply make my legs happy 🙂

  Reply

  I would love to win because I have ever owned anything like these before! (And have always wanted!) Now I would have a opportunity to have these. I’m young and summer is coming so there would be use for them, especially for the epilator.
  [email protected]

  Reply

  Hello Sendi,
  Best wishes from Germany. I follow you on instagram for many years now, bur recently I discovered you on snapchat! Love your stories!!! I would really like to win the price, because I am very instrested in new products. I wanted to buy the epilator after hearing you liked it, but now i can win it and i will try it!

  Thank you so much for the opportunity and stay how
  You are .

  Reply

  Hej! Jag har under längre tid velat ha just en epilator då jag ser detta som ett hjälpmedel för mig i fortsättningen, jag har väldigt grova hårstrån som tyvärr inte försvinner med hjälp av rakhyvlen. Jag kan raka mig dagen innan jag ska göra något och dagen där på behöver jag ändå göra det igen då mitt hår har växt och blivit stubb.. Så skulle jag få äran att vinna denna hade de underlättat mig i vardagen då jag inte behöver lägga så mycket pengar på rakhyvlar samt olika hårkrämmer. Epilatorn hade även gjort att jag känner mig mer bekväm med mina ben samt hårväxt! Tack för en super fin och inspirerande blogg ?

  Reply

  Hello Sendi!
  I have thought of buiyng some kind of epilator for a long time, but because they are pretty expencive I could’t have had affort to buy it. I would love to win this product! I have followed you such a long time and you are my rolemodel. Your blog is so inspiring! ?❤️

  Reply

  Vilken bra tävling inför sommaren!
  Jag hade velat vinna för att epilatorn är en så bra uppfinning. Man slipper boka tid hos salong och man slipper raka varje dag för att få lena och snygga ben. Perfekt till sommaren och alla härliga semestrar!

  Reply

  Jag hade verkligen velat vinna epilatorn för att;
  1. Kunna ge den till min fantastiska mamma som både fyller år snart + mors dag, för vem vill inte ge mamma den perfekta presenten efter allt hon gjort för mig?
  2. Det är snart sommar och dags att visa benen, och jag tror mamma är beredd att vara snyggast på stranden.
  Att jag kan låna hennes epilator är ju bara ett plus i kanten ;), men vitsen med att vinna denna är att göra mamma glad!

  Reply

  Hej! Jag har sedan tidtagare tittat på en epilator men det har aldrig blivit av, jag hade gärna vunnit denna då jag har väldigt grova hårstrån. Detta är något jag kan känna mig väldigt obekväm i, jag kan raka mina ben dagen innan jag ska göra något men sen så behöver jag ändå raka dom samma dag som jag ska utföra något just för att stubben kommer på en gång. Den hade även hjälp mig ekonomiskt då jag slipper spendera pengar på olika rakblad samt krämer som ska hjälpa mot hårväxt både på ben samt på resten av kroppen. Detta hade varit ett stort hjälpmedel i min vardag! Den hade även gjort så att jag kan känna mig mer bekväm med mig själv. Tack för en sjukt fin och inspirerande blogg! kram

  Reply

  Hej finaste du!
  Jag har sett dessa produkter men aldrig riktigt förstått deras “uppdrag” förens jag läste om dem här, så tack för det! Nu vet jag att en epil tor verkligen är något för mig eftersom jag vill ha ett långvarigt resultat. Och ansiktsborsten låter hur smidig som helst ju! Att man kan byta ut huvudet på den för olika användningsområden är ju kalasbra.

  Jag vill alltså vinna dessa två grymma produkter från Braun eftersom jag hört mycket gott om den och vill kunna ge ett eget omdöme och själv se bra resultat. Kram!

  Reply

  Hej!
  Jag är en väldigt hårig tjej. Jag har nog aldrig vågat gå runt i t-shirts och barbent. Det leder till att jag svettas konstant nu när det är sommar. Vaxning och rakning verkar inte funka för mig för det växer ut efter en dag och blir stubbigt. Skulle gärna vilja ha en epilator för att kunna våga bära det jag vill.

  Reply

  Hello Sendi!
  I should win the braun silkepil because I’m tired to shave my arms every day but I have so much hair that I just have to. If this product really works, I really want to try it! Let’s put thumbs up and hope for the best! Good luck for everyone!

  Reply

  Hey dear skopljak, I’d love to win the epilator from brown. Unfortunately I’m really hairy for a girl.. I had problems with that when I was young and everybody was laughing at me because my arms where to hairy.. I tried a lot.. Coloring it, shaving it etc. but never tried to epilate it. Like you I’m a little bit scared but if you said that it’s not really painful I’d love to have it and try it out 🙂 I have dark hair so you can really see it grow everywhere.. Sometime I feel so sad because of that.. No matter if I win or not I like your blog and Instagram! Kisses from Germany 🙂 Emily

  Reply

  Hej Sendi,

  Jag har följt din blogg under flera år och tycker du är väldigt inspirerande, både träningsmässigt och personlighetsmässigt.
  Har dels börjat träna crosstrainer mycket mer än tidigare (tack vare dig och din blogg hehe) och fått effekter på min kondition och uthållighet!! Så tack för det tipset!!

  Anledningen till varför jag skulle få en chans att vinna dessa produkter är, och nu kommer jag vara brutalt ärlig, för jag har extremt snabb hårväxt vilket är väldigt jobbigt , speciellt under sommar tid där jag tror att dessa produkter så hjälpa!!
  Sedan är man student så inga pengar över till detta men vet att det skulle behövas i min vardag !

  Hoppas du får en fortsatt trevlig helg !!

  Reply

  Hej Sendi !Ponovo da kazem da je tvoj blog definitivno najbolji.A pitanje zasto ja da osvojim? Pa zena sam a svaka zsna to treba + dolazi nam ljeto.Do sada sma u svakoj nagradnoj igri ucestvovala i nije bilo srece zato sada se nadam svim srcem. Kram ❤️

  Reply

  Hej Sendi !! Åh vilken rolig tävling, skulle så gärna vilja vinna denna grymma epilator från Braun . Jag kan nämligen inte raka mig, då jag ständigt får röda plitor, vilket lämnar mig med hårliga ben 5 dagar i veckan .

  Reply

  Vill så gärna ha en sån härlig maskin! Jag har otroligt tjock hår och måste raka mig varje dag, som en liten hårig italienare haha. Hoppas detta skulle kunna effektivisera detta! 🙂

  Reply

  Hi! Reason why I should win that prize is simply the fact that I’m reeeally busy. That epi would make my days a lot easier if I suddely happen to notice that I have to wear a dress.
  Your blog is just great and I hope you happy summer! (:

  Reply

  Hi! You are very inspirational! I would love winning the competition because I really like that braun hair removal! It seems very easy and I wish to see great results! Thank you for this chance!
  Ioanna

  Reply

  Jag skulle vilja vinna dessa produkter då jag som många andra tjejer har grov hårväxt på både ben och armar. Jag gjorde slut med mitt ex för lite mer än 5 månader sen som gjorde att jag fick väldigt dåligt självförtroende så nu i sommar vill jag verkligen leva livet som singel! Jag har precis fått min första lägenhet (wiiiiie) vilket gör att min ekonomi blivit väldigt tight och därför har jag inte råd att köpa en epilator. Att kunna gå runt på uteserveringar i den snyggaste klänningen och de snyggaste klackarna med lena ben och armar skulle verkligen vara drömmen för mig! Kram

  Reply

  Mina föräldrar har nyss skilt sig så nu när jag och mamma har flyttat till en mycket mindre lägenhet så har jag tappat bort min som jag har haft. Trodde den skulle ligga i någon av flyttlådorna men tydligen inte. Jag skulle vilja vinna pga att jag helt enkelt är i stort behov av en ny speciellt eftersom det börjar gå mot varmare tider! Kram

  Reply

  Hejhej!
  Eftersom jag kommer från mellanöstern är det ingen hemlighet om hur håriga vi är, jag har under en längre period funderat på att börja epilera mig då mitt kropps hår växer som ogräs och rakning är inget jag bör göra egenligen, då jag får extremt mycket inått växande hårstrån och dessutom är min hy så känslig vilket gör att jag får extrema utslag. Jag ska resa iväg i sommar med min pojkvän till spanien, och därför hade kitet verkligen underlättat då jag slipper ha med rakhyfel och raka vart annan dag. Dessutom hade det vart ett plus att slippa all jävla stubb hela tiden haha!
  Tack för mig, du får ha en fortsatt trevlig dag!❤️

  Reply

  Hey!
  I am a huge fan from Belgium. I’ve been following you for ages. I love your workouts, your clothes, your kindness,… You inspire me everyday because you show me it is possible to lose weight and have the body we dream of.

  I’d love to win these products because I shave almost everyday and the Braun Silk-épil 9 SkinSpa would be such a great solution. I also have skin troubles with some irregularity on my face so I’d be pleased to try the Braun Cleansing Facial Brush.

  Thank you!
  Greetings from Belgium. Xoxo

  Reply

  Hello Sendi, and thank you for being such an inspiration! ???
  I would love to win this competition because this would be great for me. I absolutely hate shaving legs so often, and I’m sure that this epilator would change my life!

  Hälsningar från Finland??

  Reply

  Hej! Jag skulle vilja vinna dessa för det vore helt enkelt perfekt inför sommaren att slippa raka benen var och varannan dag!

  Reply

  Heei beste Sendi❤️
  Jeg er en av dine faste lesere fra oslo?? Du har vært lenge en inspirasjonskilde for meg elsker alle dine innlegg alt fra mat oppskrifter, klær, reiser og trening, og det at du har konkurranser som du deler ut til dine lesere synes jeg er helt fantastisk! Jeg har heller ikke prøvd noe slikt før, syntes det høres veldig vondt ut, jeg pleier alltid å vokse mine legger og armer men det er ikke alltid man får tid til voks salong. Og jeg er heller ikke så flink å ta vare på huden min, jeg har prøvd
  Masse ansiktspleie til mitt ansikt men aldri funnet den perfekte og kanskje kan dette være en vinner??? jeg synes at disse to produktene du har prøvd kan være noe for meg. Jeg vil alltid prøve noe nytt ? Hadde satt veldig stor pris på om du hadde valgt meg ❤️ Lykke til med å finne en vinner ( fingers crossed that’s me?)

  Reply

  Hello gorgeous! I really need this in my life, but it’s kind of expencive for me, so if I win this I would be so happy! My hair grows so fast and I don’t have the energy to shave every single day, but summer is coming, so I really need this in my life??

  Reply

  Hey, I’m going to be totally honest. I am 18 and I am hairy af!! And I am ashamed of it a lot because so monat girls have almost no hair at all. I don’t save my arm hairs because I’m scared of them growing in thicker. That’s why I don’t even like to wear t-shirt or tank tops because I don’t want anyone to see the hair. I always wanted that but it was too expensive.
  I wanna thank you for giving us this opportunity. Even if I don’t win, I’m exited for your next giveaway. Aaaand I love your blog and I looooove watching your snaps 😀

  Greetings from Germany 🙂

  Reply

  Kul med en tävling snyggis!

  Min enkla motivering lyder att det vore trevligt att få dumpa hyvlarna för att bli kvitt håret med en epilator istället. Jag och mina håriga ben skulle bli mycket glada över denna epilator. Lovar att bjuda på extra len hud på bloggen!

  Tack för mig, kramar

  http://www.fbyelin.se

  Reply

  Hi Sendi!
  I love your blog for so long! You inspire me in every possible way.. Fashion, fitness, beauty and so on. I ever wanted to try the epilator from Braun but it is so expensive for me.. I would love to win the competition because summer is near and I will go on holiday with my best friends!
  Love Mia

  Reply

  Dear Sendi,

  I have never tried an epilator because I am afraid of the pain. At the same time, every summer I get mad at myself because I have to shave every day and it is really annoying. Sometimes there is 30 degrees outside but I decide to wear long jeans because I am tired of shaving. I would really like to win Braun Silk-épil 9 SkinSpa to overcome my fear and enjoy summer without thinking about shaving!

  Reply

  Please let me take home this super thing
  as hair growth on my legs has never been my thing
  This could save my summer with so many hours,
  which I can spend on sipping drinks on the beach for many more hours,
  instead.
  I will forever be thankful as I have never owned an Epilator,
  so please please choose me!
  I would be,
  so lucky..
  oh so lucky me..

  Reply

  Hej! Vilken grym chans att kunna vinna en epilator!
  Skulle vilja vinna denna då jag har sååå mörka hårstrån (då jag är mörk naturligt, tack pappas gener haha) och de växer konstant!! Raka varje dag ger mig röda prickar och tar sådan tid! Har ett stressigt jobb och vill kunna slappna av och inte tänka på hårväxt, överallt! En epilator hade varit rena drömmen för mig med tanke på mina svarta hårstrån, hårväxt och prickarna. Hade varit oerhört glad om jag vann!

  Hälsningar
  Dijana
  [email protected]

  Reply

  Hello Sendi.
  All of us would love to win this amazing product made by Braun. I think that the one who wins it should really use it and not just put in into the box and hide it. I know a lot of girls who gave up using epilator because it hurt little bit at the beginning and would not give it another chance after the first bad experience.
  I have not given it up and I am already using Braun Silk-épil, but an older version. However, its good years are over 🙁 it still works but I have thought about buying the newer one recently, since mine is almost 7 years old. Even though, I can’t say goodbye to it. So, to win this prize would make very happy.
  Ever since I started using this product, I have never used any razor. I just love my Silk-épil. My skin stays smooth way longer than when using a razor and the hair grows less. What I love about this new version is the cleaning brush. Since my skin is problematic and sensitive it is very hard to find the right cosmetics that would fit me and would not cause any unwanted damage on my face. Braun Cleansing Facial Brush would help me to take better care of my skin to be clean and fresh.
  At the end one suggestion to all of you GIRLS, who are shaving your legs or thinking about buying an epilator, there is only one winner, and even though you won’t win this present from Sendi and Braun, think about buying one. Braun is certainly the BEST CHOICE. It’s not the cheapest, but it’s definitely worth it. The hair grows less and it’s thinner than when using a razor and the skin lasts smoother way longer. So don’t hesitate, summer is coming 🙂 !

  Reply

  I’ve been thinking about buying one for a long time! I always avoid shaving (i use razors) and leave it for weeks because it makes my legs very itchy spotty and red. Before and shaving i feel myself really uncomfortable and it decreases my already low confidence. What a lovely prize to win just before the summer it would make me so happy

  Reply

  Hi sendi,

  The reason that i would win this prize is that i have a really bad skin since a long time ago.. And i hope, one day, it will be change, maybe with braun 😉
  With love

  Reply

  Why i should take home the prize?
  Because i want to try the epilator and because i have hairy legs too. I has been tried to buy the epilator in Indonesia but its hard to find it maybe because no shop sell that thing.
  (Sorry for my bad english)

  Hey sendi, i really enjoy your web and your snapchat video.
  Can you make some vlog on youtube?

  Reply

  Why i should take home the prize?
  Because i want to try the epilator and because i have hairy legs too. I has been tried to buy the epilator in Indonesia but its hard to find it maybe because no shop sell that thing yet.
  (Sorry for my bad english)

  Hey sendi, i really enjoy your web and your snapchat video.
  Can you make some vlog on youtube?

  Reply

  Jag hade velat vinna då jag är student och har lite tajt budget. Har velat pröva dessa produkter ett tag nu. Tack för en bra och inspirerande blogg!

  Reply

  Hej!
  Jag har sedan länge haft väldigt mycket problem med att få bort just håret på benen. Jag rakar mig just nu, och oavsett vad jag gör så får en massa “prickar” på benen men det är inga vanliga prickar som försvinner efter några dagar utan dem är där hela tiden..jag var hos hudmottagningen och de sa att den enda lösningen var att lasra benen eller använda sig av en bra epilator då man inte behöver ta bort håret varje dag..Att lasra har jag inte råd med och inte heller en bra epilator. Det skulle vara en dröm att kunna för en gångs skull i sommar gå med bara ben och sola i bikini med vännerna.
  Kram, Hevi, 17 år

  Reply

  För mig skulle denna underlätta mitt liv med tanke på att jag har en kronisk sjukdom som påverkar armarna speciellt mycket. (Att raka sig är svårt och lyckas alltid skära mig pga sjukdomen). Dessutom är jag väldigt ljus i hyn & mörkare hårstrån på kroppen. Att raka sig tar tid & ska man hålla sig hårfri på tex benen behöver jag raka mig varje dag. Den där skulle hjälpa mig, att hålla mig fri från hår längre, skulle passa bra när jag är inlagd på sjukhus, då man inte kan raka sig varje dag.

  Reply

  Hi Sendi, just wondering when will you announce the winner?:) I have being checking the last few days Im excited to see who wins. :*

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här