Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

12:49 | May 31, 2016

BRAUN SILK-EPIL 9 SKINSPA

22052016-braun

 

24052016-Collage_Fotors

 

22052016-braun_2

.

Last week I introduced the product above to you and also gave you the opportunity to participate in a competition  to win a Braun silkepil 9 Skinspa 🙂 So far, I have used the product several times and I’m still so happy to have done this cooperation. Already after the first use I noticed a difference.


I have previously only shaved my legs with a razor, which of course is tough since I had to do this every other day, especially during the summer. Sometimes I waxed my legs and I love the result but the fact that you have to wait until your hair has grown about 1cm, was annoying. So here comes this amazing product! You don’t need to epilate your body every other day or wait for your hair to grow out 1cm! I must say that it is a relief to have found this product now before the summer.


Now I know that you are curious about the winner. After reading through all the comments, I wish I had been able to chose more winners than one, but you know I can’t.  Congratulations to Emelie T , send me a message on [email protected] I hope you will like the product just as much as I do! Thanks to all who participated. Love, S
.

Förra veckan introducerade jag produkten ovan för er samtidigt som jag gav er möjligheten att delta i en tĂ€vling för att fĂ„ hem Braun silkepil 9 Skinspa 🙂 Hitintills har jag anvĂ€nt mig av produkten ett flertal gĂ„nger och jag Ă€r fortfarande sĂ„ glad över att fĂ„ ha gjort detta samarbete. Redan efter första anvĂ€ndningen mĂ€rkte jag en skillnad, jag kunde gĂ„ runt i nĂ„gra dagar utan att behöva raka benen igen.

Jag har tidigare endast rakat mig med en rakhyvel, vilket förstÄs Àr jobbigt dÄ jag mÄste gör detta varannan dag, speciellt pÄ sommaren. Ibland har jag vaxat mig, Àlskar resultatet men nackdelen Àr att man mÄste vÀnta tills hÄrstrÄrnahar vÀxt ca 1cm för att kunna vaxa. Och hÀr kommer denna fantastiska produkten in, dÀr man absolut inte behöver epilera sig varannan dag eller vÀnta pÄ att hÄrstrÄna ska vÀxa ut 1cm! MÄste sÀga att det Àr en lÀttnad att ha funnit denna produkten sÄhÀr innan sommaren. 

Nu Ă€r ni nyfikna pĂ„ vem som blir den lyckliga att ta hem priset? Efter att ha lĂ€st igenom samtliga kommentarer sĂ„ önskar jag att jag hade kunnat skriva att var och en av er Ă€r vinnare, men ni kan tĂ€vlingsreglerna och denna gĂ„ngen Ă€r vinnaren Emelie T. Stort grattis tjejen, skicka mig ett mejl pĂ„ [email protected] Jag hoppas att du kommer att gilla produkten minst lika mycket som jag gör! Tack till alla som deltagit. Love, S

.

 – I samarbete med Braun 


6 kommentarer6 kommentarer om “BRAUN SILK-EPIL 9 SKINSPA”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns hÀr

 • Vad kul att du Ă€r nöjd med produkten:)
  Kram<3

  http://Camillaesi.se

  Reply
 • Even though I didn’t win, I wanna thank you for making a giveaway ?
  Ps: I fucking love your blog

  Reply
 • <3!!!

  Reply
 • Skickade ett mail imorse! Tack sĂ„ mycket för vinsten <3

  Reply
 • It is really kind of you to do giveaways, and I can only say that I love your blog, too. It’s awesome!
  Would you tell me which nail polish you are using on the pictures with the braun silk-epil? It’s such a lovely color!!

  Reply
 • […] got home 10 days ago. I have previously used Braun Silk-Ă©pil 9 Skinspa and wrote a post about it HERE. This is a new version of the Silk Epil Series and for those who don’t know, this is a […]

  Reply