Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

13:29 | June 12, 2016

CONTOURING VIDEO

Here comes something new and exciting, my first video tutorial ever! This time in cooperation with L´Oréal’s product “Infallible sculpt” and their campaign #Selfieready. Please keep in mind that I’m not a professional as you can see, I’m just showing you how I do it and I hope you it 🙂 Love, S.

Här kommer något nytt och spännande för min del, min första video tutorial någonsin! Denna gången i samarbete med L´Oréals produkt “Infallible sculpt” och deras kampanj #Selfieready. Ha i åtanke att jag inte är en makeup artist eller dylikt utan jag visar er bara hur jag gör och jag hoppas att ni gillar videon 🙂 Love, S 

.

– I samarbete med L´Oréal Paris


4 kommentarer4 kommentarer om “CONTOURING VIDEO”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej snygga Sendi! Vill först och främst berömma dig för en väldigt bra och inspirerande blogg! Jag har läst din blogg ett tag och har precis påbörjat min “resa” som nyttig och hälsosam. Har börjat gymma och skulle vilja se mer av din träning här på bloggen. Hade varit supersnällt om du hade kunnat göra ett inlägg med alla dina bästa magövningar! <3

  Reply
 • Hej och utsen tack för dina ord! I will <3

  Reply
 • Du är sååå snygg kvinna! ?

  Reply
 • <3 <3 <3

  Reply