Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

13:00 | June 24, 2016

BARBA STREET FOOD

Dubrovnik1 Dubrovnik2 Dubrovnik5 Dubrovnik3
Top: Missguided (here)
Shorts: Levis (here) Code “SKOPLJAK20” gives you 20% discount.
Shoes: Mango (similar here)
Bag: Superdry (here)
Sunglasses: Rayban (here)
– adlinks
Dubrovnik4

Photographer: Suzana Skopljak
.

As you can see I took the opportunity to take many pictures while in Dubrovnik! This day, we continued to walk around the old town and ended up at a cozy little place called “Barba” where they have “sea-food / street-food”. For the first time I tried a burger with octopus and it tasted really really good, which I didn’t expect. So, a great tip for you if you visit Dubrovnik. Something else that I really liked with this place was that you could sit and eat on the stairs/street. Tip up for this place! Love, S
.

Som ni ser passade jag på att fota en del i Dubrovnik! Denna dagen fortsatte vi att gå runt i Gamla stan och hamnade på ett mysigt litet ställe som heter “Barba” där det finns “Sea-food/street-food”. För första gången provade jag hamburgare av bläkfisk och det smakade så himla gott, vilket jag inte trodde att det skulle göra.Så, ett stort tips till er om ni besöker Dubrovnik. Något annat jag fastnade för med jävla stället var att man kunde sitta och säga på trappan, verkligen street food. Tippen upp för detta stället! Love, S 


14 kommentarer14 kommentarer om “BARBA STREET FOOD”

  Vilken storlek har du i shortsen? Tittat på dessa väldigt länge men tyckt det vart väldigt svårt med storlekarna nämligen! Kram kram

  Reply

  Jag har 26 men det varierar bland eftersom att de är vintage. Men tänk på att du alltid kan byta (kostnadsfritt) om du får fel storlek. De har även snabb leverans. Kram

  Reply

  hur håller du dig så smal (inget illa menat) nu? Äter du fortfarande kostschema eller hur lägger du inte på dig mer?

  Jag har tränat 5 gånger i veckan, slutat med god saker och jag går fortfarande inte ner. Jag började med kostschema i två veckor ungefär och då gick jag ner lite. Men ska nu köra sen istället igen nu när skolan börjar. Men så fort Jag äter normalt går jag Långsamt upp i vikt hela tiden..

  Hur gör du??

  Reply

  Att äta en bra kost har blivit min livsstil.´, det vill säga att jag alltid följer den men såklart ibland slarvar man mycket. Ibland så måste man verkligen chocka kroppen rejält för att den ska sätta igång den. Testa att köra något nytt! <3

  Reply

  What size of levi’s do you wear?

  Reply

  It’s different in every one since they are vintage. But mostly, 26. Measure your waist and then order :*

  Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.