Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

12:16 | August 27, 2016

SUNNY DAY

25082016-1U8A1184

 

25082016-got

 

25082016-1U8A1154

 

25082016-got_1

Sunny day in Gothenburg 

.

Hello, my lovies! I hope you are enjoying the weekend. I am sitting and trying to finish 10 different things that I have started. Sendi in a nutshell haha 😉 I’m actually going through the course manual for the new course. However, I must say I’m glad I get to come out to the school again, this time for 6 weeks. A 6-week internship. The pictures above are from this Thursday when my mom and I ran some errands in town and took the opportunity to enjoy a lunch followed by a coffee in the sun. Guys, have a nice weekend! Love, S
.

Hej mina hjĂ€rtan! Hoppas ni njuter av att helgen Ă€r hĂ€r. SjĂ€lv sitter jag och försöker bli klar med 10 olika saker som jag pĂ„börjat. Sendi i ett nötskal haha 😉 Sitter faktiskt just nu nu och gĂ„r igenom kurshandboken inför den nya kursen. KĂ€nns sĂ„dĂ€r. Dock mĂ„ste jag sĂ€ga att jag Ă€r glad att jag fĂ„r komma ut i skolan igen, denna gĂ„ngen i 6 veckor. AlltsĂ„ 6 veckors praktik, eller VFU (verksamhetsförlagd utbildning) som vi kallar det. Bilderna ovan Ă€r ifrĂ„n torsdags dĂ„ jag och mamma sprang lite Ă€renden i stan och passade pĂ„ att avnjuta en lunch följt av en kaffe i solen. Ha en trevlig helg! Love, S 


0 kommentarerGenom att lÀmna en kommentar Àr jag införstÄdd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.