Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

11:25 | September 19, 2016

GIRLY LOOK

outfit collage_fotor2 outfit-13

 

outfit-6 collage_fotor1
Top: Old one from H&M
Skirt: River Island
Shoes: Henry Kole (here)
Bag: Superdry
Hat: Bought it at the airport in Gothenburg
Choker: Na-kd (here)
Sunglasses: Lamoda
– adlinks
.
outfit-15

Photographer: Suzana Skopljak
.

Hello Monday! I’m sitting here and doing a thousand things at the same time, per usual, and felt that I wanted to share a post with you. I have already told you that I’m moving my blog and that is the reason why I’m updating so bad. The process takes time and I wish that everything could take 2sec but unfortunately it’s not like that. These days I have had full focus on my school and on the Fitner app. About that, this week we will launch my profile and I can’t wait (!!). Here is a look I managed to shoot when I, from nowhere felt to go out and take some pictures the other day. The result turned out pretty good I must say. What do you think? I love the shoes, so comfortable. Love, S
.

Hej Måndag! Sitter och gör tusen grejer samtidigt, per usual, och kände att jag ville dela med mig av ett inlägg till er. Jag har redan berättat för er att jag sa flytta min blogg och jag måste skylla på att det är därför jag inte riktigt har uppdaterat. Processen tar tid och jag önskar att allt gick på bara 2sek men tyvärr är det inte så. Dessa dagar har jag lagt full fokus på skolan och på Fitner appen. Denna veckan lanseras min profil och jag längtar (!!). Här är en look jag lyckades fota då jag från ingenstans kände för att gå ut och ta lite bilder. Det blev ändå ganska bra måste jag säga. Vad tycker ni? Jag älskar skorna, så himla bekväma. Love, S 

.


17 kommentarer17 kommentarer om “GIRLY LOOK”

  Hej! För lite mer än ett år sen så var jag så duktig på att gymma. Jag gymmade 4 ggr i veckan och åt bra. Men sen jag började jobba på heltid (jobbar inte heltid längre) har det bara gått åt skogen.. Jag har inte tränat ordentligt (med rutin och allt) sen dess. Visst har det hänt att jag tagit mig till gymmet 3 ggr i månaden kanske men inte mer än så.. Mina muskler är borta och jag orkar inte lyfta lika mycket som förr.. Först trodde jag att jag bara var för omotiverad för att ta mig till gymmet så jag provade allt. Jag köpte nya träningskläder, laddade ner ny musik, skrev ner övningar. Men när jag väl är i gymmet så vill jag bara avklara passet snabbt och sen gå hem. Jag bryr mig inte längre om hur bra jag utför övningarna som jag gjorde förr. Förut så ville jag att det skulle brännas, jag körde verkligen fullt ut! och jag älskade det!!! Men nu tycker jag det känns bara tråkigt. jag är inte lika passionerad längre som förr, vilket resulterar med att jag inte vill gå till gymmet för det ändå är tråkigt och det blir dåliga pass. Jag vill ju att det ska kännas som förr! Jag vill må bra igen! och jag vill bygga upp mina muskler som jag tappat! Jag känner just nu att jag bara vill lata mig och bara äta vilket har resulterat med att jag har gått upp i vikt. Jag har känt så här i ett år snart och jag vill vet inte vad jag ska göra!!!!! Tips???

  Reply

  Definitely missing out of your blogging. Past months have been terrible. Sorry to tell you. Loved your blog but lately it’s so slow and nothing special. It was so much better when you showed movies and pictures from gym and travels. Think all this outfits posts have made your blog a bit boring, to be honest. You are a gorgeous girl. But I’m sure a lot of people agree with me when I’m saying that we loved you as the special, one of the kind – fitness and travel blog you had. Now it’s more typical
  Outfit post like all the rest of the bloggers….

  Wish you a lovely weekend! <3

  Reply

  Sendi, may I ask you where is the golden necklace from? I’ve seen it on snapchat and fell in love with it, it’s so sofisticated!
  Kisses from Vienna!

  Reply

  Hej! Älskar din blogg och dina bilder!! Undrar vad du har för kamera? Försöker hitta ett inlägg där du skrivit om det men gör inte det så snälla svara. Vill så gärna veta vilken kamera det är som tar så bra bilder!! Kram ha en bra dag?

  Reply

  Måste säga att uppdateringen är sämre dessutom bara massa outfits & reserepotage. Vanliga personer har inte så mkt att relatera till. Saknar dina gyminlägg

  Reply

  Hej Amanda,

  det stämmer då jag håller på att flytta bloggen och får tyvärr inte blogga under tiden. Dessutom har jag jobbat mycket med Finter på senaste tid så allt träningsrelaterat har gått dit. Hoppas du förstår!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här