Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:17 | October 16, 2016

MY SUNDAY PLAN

paris-7

 

paris-4

 

paris-5

 

paris-3

.
Cardigan: Gina tricot (here)
Shorts: Levis (here)
Shoes: Jeffrey Campbell 
Scarf: Gina tricot (here)
Watch: Kapten & Son
Bracelet: Yvette Hass (here
Sunglasses: Lamoda
Bag: Alexander Wang (here)
– contain adlinks
.paris

Photographer: Kristian Korlevski

Good morning my friends! I woke up a while ago so now I’m enjoying my morning coffee and preparing some posts to the blog. The idea is to upload 2 posts every day, one in the morning and one in the afternoon. Do you think it sounds good? Please come with comments. Today, I’m just going to chill, K is going home today and I will hit the gym later. Here are some pictures from Paris. I love that it is the cardigan season now, there is nothing more comfortable! Love, S

God morgon mina vänner! Jag vaknade för en stund sedan så just nu njuter av mitt morgonkaffe och förbereder lite med bloggen. Tanken är att jag numera ska försöka få upp två blogginlägg varje dag, ett på förmiddagen och ett på eftermiddagen. Tycker ni det låter bra? Kom gärna med synpunkter. Idag är tanken att bara ta det lugnt, K åker hem idag så jag ska passa på att ta mig till gymmet efter det. Här är lite bilder från Paris. Jag älskar att det är koftornas säsong nu, finns inget skönare! Love, S 


9 kommentarer9 kommentarer om “MY SUNDAY PLAN”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • You are amazing! I could not wait for your new posts! Greetings from Novi Sad (Serbia), I hope you will come here one day. 🙂

  Reply
 • Thank you dear Teodora! I will 🙂 Ljubim te <3

  Reply
 • Sounds awesome with two post per day!!! 🙂

  Reply
 • <3!!

  Reply
 • Min Sendi är bästa ❤️ Bilderna är jättekul ???

  Reply
 • Tack fina Leila <3 <3

  Reply
 • Amazing photos! I love your blonde hair.

  xo ♡

  IT GIRL AILÉN

  Reply
 • thank you dear!

  Reply
 • Det låter jätte bra Sendi 😀
  Har verkligen saknat din uppdatering och stort grattis till att du nu är den del av Cube! Jag älskar att se dina outfits men något du gärna får göra är att visa upp dina tränings outfits så som du gjorde förr. Gärna att du tipsar om kläder i form av kollage. Kanske att få se dig och K tillsammans i outfit bilder. Ni klär er snygg båda två men det är om han vill vara med så klart. Blev så peppad nu 😀

  Reply