Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

11:59 | November 2, 2016

GIVE ME AN ANSWER

dinner-look-5 dinner-look-2

Polo sweather: Nelly (here)
Jeans: Bershka (here)
Jacket: Acne Studios (here)
Shoes: Old ones (similar here)
Sunglasses: Le specs (here)
– contain adlinks 

dinner-look-4

Photographer: Kristian Korlevski

.
Hello friends! Today I’m pointing this post to YOU, readers. Because I miss getting feedback on my posts, I must admit that I lose a little bit of motivation. I see that you are here and visiting my blog but you are really bad on commenting. Therefore, I’m asking you, what can I do to improve my blog? What should I write about? There has been a lot of outfits and travel tips in the past, what do you think about that? I know that many are asking for more training related posts but in that case I need to know WHAT exactly do you want to see, tips on posts? Many questions at once, but I hope I will get your help. You are, after all, a big part of this, you are my motivation, and you make me want to do this. Love, S

Hej vänner! Idag tänkte jag rikta inlägget till ER läsare. Eftersom att jag saknar att få respons på mina inlägg så måste jag medge att jag tappar lite motivation. Jag ser att ni är här och besöker min blogg men ni är tyvärr dåliga på lämna avtryck (kommentarer). Därför vill jag fråga er, vad kan jag göra för att förbättra min blogg? Vad ska jag skriva om? Det har blivit väldigt mycket outfits och resetips på senaste, vad tycker ni om det? Jag vet att många efterfrågar mer tränings relaterade inlägg men i så fall behöver jag hjälp med exakt VAD ni vill se, tips på inlägg. Många frågor på en gång men jag hoppas jag får er hjälp. Ni har trots allt en stor roll i detta, ni är min motivation och ni får mig att vilja blogga. Love, S 


28 kommentarer28 kommentarer om “GIVE ME AN ANSWER”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jag följer din blogg via Blogkeen i mobilen, vilket gör det mer “omständigt” att kommentera. Inlägg med outfits, har man inte så mycket att kommentera på. Du nämner ju oftast var allt kommer ifrån osv. Har du mer engelska elr svenska läsare? Även om jag inte alls har svårt att förstå engelska blir det lätt att jag bara kollar på bilderna och går vidare till nästa inlägg, än när man får ett “personligt” “hej!” I början. Men det kanske bara är jag.
  För övrigt tycker jag du har en toppenblogg och att vi läsare kan bli bättre på att kommentera för din skull så det blir lite roligare 🙂

  Reply
 • Hej Johanna och tack för din kommentar 🙂 Vad bra att du säger det, jag har faktiskt haft det i tankarna. Jag har det ganska blandat men skulle säga 50/50. Tusen tack <3!

  Reply
 • Jag kommenterar nästan alla inlägg men sån har jag alltid varit och kommer alltid vara. Jag älskar outfit inläggen men är inte speciellt intresserad av varken reseinlägg eller träning men det är också det som gör en livsstilsblogg så bra för det finns något för alla. Jag tror det viktigaste är att du skriver om det du själv tycker är kul.

  Du hade kunnat vara mer personlig i dina texter.
  Tex när du skriver att du pluggat, skriv vad du studerade just den dagen. Kanske någon läsare studerar exakt samma sak? Du kanske kan visa upp favorit produkter, visa upp dina favorit matställen i Göteborg?

  Sen som Johanna skriver. Läser man din blogg via bloglovin/blogkeen på mobilen så går det inte att kommentera direkt i appen 🙂

  Reply
 • Det vet jag att du gör och jag tycker att det är så kul! Tack för tipset! <3

  Reply
 • Började läsa din blogg och följa dig när du tränade väldigt mycket och du var en av de få som verkligen inspirerade mig i den fronten! Så är det nu också självklart, hela du är att dö för.
  Saknar dock dina gym bilder, prat om övningar och tips, det beror självklart också på vad du själv vill skriva om. Bloggen är grym, kramar!

  Reply
 • Vad fin du är människa! Ska ha detta i åtanke tycker bara det är så tråkigt men gym bilder där jag visar övningar haha.. Kram!

  Reply
 • Ćao Sendi,
  Volela bih kada bi pisala savete o modi, jer obožavam tvoje Fashion postove, pa bi mogla da ubacuješ šta ti misliš o nekim kombinacijama ili kako bi mogli neke stvari da iskombinujemo.
  Pozdrav iz Srbije ❤️?

  Reply
 • Hey draga! Okey, I will have that in my mind. Ljubim

  Reply
 • Draga moja Sendi ❤️ Blog ne odlican kao i slike. Ali da bi privukla vise ljudi ili komentara,ukljuci malo vise jos privatnog zivota mislim naprimjer najvise na fitnes i ishranu,tacno svoje obroke da slikas pises opise . Sto se tice odjece i mode nastavi ovako , pa napisi post kako ti biras odjecu / kombinacije 🙂 jednostavno mislim da je to nacin privuci ljude i traziti im misljenja i davati savjete. ❤️

  Reply
 • Leila <3 Okey super onda cu probat ovo. Hvala ti!! Ljubim

  Reply
 • Du har en fantastisk blogg och jag inspireras nog egentligen av allt det du skriver om/visar upp! 🙂 kram <3

  Reply
 • Tusen tack Sandra. Värmer <3

  Reply
 • Jag älskade förut när du la up typ mobilbilder och så, typ selfies, bilder du tog under dagen och bara vanliga mobilbilder! Älskar också dina outfits bilder, men skulle älska om du delade med dig av tips för typ smink, vad du använder för kossttillskott osv! kram

  Reply
 • Då vet jag det! Ska tänka på det. Tack Jennie 🙂 kramis

  Reply
 • Och mer resebilder, tips osv!

  Reply
 • Hej Sendi! Älskar verkligen din blogg och allt du skriver om! Får jättemycket inspiration om både träning och mode, dock hade jag önskat om du kunde dela med dig lite om kostips som gynnar träningen! Annars en riktigt bra blogg<33

  Reply
 • Tack för tipset! Så mycket enklare när man får tips om VAD man ska skriva, speciellt inom träning. Tack <33!

  Reply
 • Since you are my biggest fitness motivation, I want you to post more fitness related things. For instance, workout tips, your ab- or/and legsession, more youtube videos of your workouts. But you’re doing really good! Keep going ❤️

  Reply
 • Im so happy to hear that!! <3 Thank you for the tips :*

  Reply
 • Hey Sendi!! Your blog is awesome, I read it regularly and I enjoy it quite a bit. You could do without changing anything, after all everything is included in your posts, and I especually like the travels. You could occasionally put on sonething more personal, like what does a day in Sendi’s life look like, from breakfast to how you decide what to wear and what you exercise that day, when do you have time for K and so on. But all in all I like it how it is. Keep up the good work, you’re the best!
  P.S. You could do a tutorial on something, how you put on make-up or hair or something, I believe it would pick interest.
  Lots of Love,
  Tamara ?

  Reply
 • Hello there girl! Thank you for your kind words 🙂 Great tips! Kisses

  Reply
 • Hej Sendi!

  Jag har följt din blogg i snart tre år och är så imponerad över din resa! När jag började läsa din blogg skrev du väldigt mycket & noggrant om träning – vilket motiverade mig till att träna. Jag följer även dina kostscheman så gott jag kan när du lägger ut dessa. Tycker du kommer med så varierad och nyttig kost som samtidigt är gott. Jag har tänkt mycket på att du minskat med träningsscheman & kostscheman… vilket jag gärna skulle vilja se mer av igen! Det behöver inte bara bilder på övningarna eftersom du tycker det är tråkigt, men bara scheman vad du gör (man kan ju googla upp själv).

  Annars TACK för alla tips du gett mig genom åren, inom träning, kost & mode!
  Älskar din blogg 🙂

  Reply
 • Hej Frida! De glädjer mig att höra att du följt mig i 3 år, wow! Anledningen till att jag slutat lägga upp scheman är just på grund av appen FITNER som nyligen lanserades där jag lägger upp och filmar allt jag gör på gymmet. Men ska ha detta i åtanke. Ha det bäst <3

  Reply
 • I always check out your blog and I really do fancy it. Unfortunately I have felt during the past moths that every post haven’t been very personal. It doesn’t feel like it comes from your heart and it doesn’t feel like you love the blog and really give 100% in here. Maybe I’m totally wrong.. but this is just how it feels. I believe that gives us readers less inspirations as well.
  It wiukd be great to see more various post like “back in the days”, where you share gym pics, outfit pics, food pics and travel pics.
  For me right now I feel that it’s mostly outfits pics and it doesn’t give me that much so I feel like I’m sitting in the chair at the hairdresser and just changeing page in a quite boring magazine….
  I hope your motivation will come back soon, because I’m sure we are all lot of people who loves your blog!
  Have a nice weekend! xxx

  Reply
 • You’re one of my all times fav bloggers! 🙂 I love your blog just the way it is, maybe you could shoot more “daily” photos, like what you’re doing, random photos.. And I would love a post about how do you edit your blog photos because they’re GOALS <3 Hugs!

  Reply
 • I would love to see hair tutorial videos cuz I am a biggg fan of your hair especially when its wavy ?? also I like your workout and diet tips..
  Last but not least , It would be very nice if you share with us the filters that you use for your instagram and blog pics cuz they are PERFECT!!

  Reply
 • I would love to see hair tutorial videos cuz I am a biggg fan of your hair especially when its wavy <3 <3
  I also love to see more workout videos cuz I got so motivated when I see you actually doing the exercises instead of just reading it.. And please share with us more food recipes.. your taste in food is so close to mine I think 😉
  Last but not least It would be nice to share with us the filters that you use for your instagram and blog pics cuz they are PERFECT!!
  You are amazing and I love your poses in your pics and all of your outfits <3 kisses :*

  Reply
 • […] Sendi Skopljak is killing it in these stunning over the knee boots, worn in classic rock chick style with a knit pullover and a biker jacket. We love this original and authentic look! […]

  Reply