Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

15:15 | November 12, 2016

BYE BYE AUTUMN

milano-look nsOutfit details in THIS post. 

milano-look-2

Photographer: Suzana Skopljak
.

Hi guys. I’m sitting on the sofa at K’s place in Malmö and we’ll just about to go and grocery shop. Sadly, my objective has stopped working so I will be using my olympus camera these coming days. Tonight we are going out for some bowling with a bunch of friends yeey. The look above is identical to another one I posted the other day, the only difference is my hair and the environment haha. Did you even notice it? Also these pictures are the last autumn pictures  you will see in a long time I think haha, it’s only getting colder and colder here in Sweden. I hope you have a good weekend! Love, S

Hej mina fina. Jag sitter i soffan hos K i Malmö och vi ska strax iväg och handla. Tråkigt nog har mitt objektiv gått i sönder och är inlämnat på lager så de kommande dagarna kommer jag att använda mig av min olympus kamera. Ikväll blir det bowling med ett gäng vänner så det ser vi fram emot. Looken ovan är identisk med en annan jag la upp för någon dag sedan, bara det att jag har utsläppt hår i dessa bilder och det är en anna miljö haha. La ni kanske märke till det? Dessa bilder är säkerligen de sista höst bilderna ni kommer få se på länge då det bara blir kallar och kallare här. Hoppas ni har en bra helg! Love, S


3 kommentarer3 kommentarer om “BYE BYE AUTUMN”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här