Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

16:43 | December 15, 2016

WHEN IN DOUBT,

glitternew glitternew2 glitternew3gliiiiittterEarrings: Here
Rings: Here & Here
Bracelet: Here 

glitternew1

Photographer: Suzana Skopljak
.

Hello my beautiful ones. Thursday today and it feels like time goes by so fast, can you believe that it soon is Christmas and New Year?! Speaking of that time goes fast, I’m turning 25 today 😀 It feels sick to even write it. I remember when I were a child and I planned that I would have a family, children, and a big house when I got were 25 years, naaah I don’t thinks so haha!

Today I though I would go for a basic look but then I wanted to add some jewelry to spice it up (jewelry makes such a differece). I also have a fun collaboration with Glitter right now where I’ll be showing you my favorite items. They have received so much nice stuff right now, perfect for both Christmas and New Year 🙂 I also want to give you a discount! The code “SENDI30” gives you 30% discount on everything (HERE) both online and in store. The code is valid until December 19th (last day to order if you want the items before Christmas). Please let me know if you find some something, which I am sure you will do! Love, S
.

Hej mina fina. Torsdag idag och det känns som att tiden går så himla fort, tänk att det snart är jul och nyår?! På tal om att tiden går snabbt så blir jag hela 25 år idag 😀 Det känns sjukt att ens skriva det. Jag minns när man var ett barn och planerade att man skulle ha en familj, barn och bo i hus när man blev 25, nä så blev det inte riktigt!

Idag körde jag på en en vanlig look och kände att jag ville addera lite smycken för att piffa till det (tänk så mycket smycken gör). Jag har dessutom ett roligt samarbete med Glitter just nu där jag ska visa er mina favoriter. De har fått in så mycket fint just nu, perfekt till både jul och nyår 🙂 Jag vill även passa på att ge er rabatt! Ni får nämligen 30% rabatt på hela (!!) sortimentet både online (HÄR) och i butik, när ni anger koden “SENDI30“. Koden gäller t.o.m midnatt den 19 December (sista dagen om man vill få hem produkterna innan jul). Dela gärna med er om ni hittar något kul, vilket ni säkert kommer att göra! Love, S
.

 – In collaboration with Glitter.


8 kommentarer8 kommentarer om “WHEN IN DOUBT,”

  Happy Birthdayyyy Sendi! I wish you all the besttttt, you diserve everything :-))))

  Reply

  Sretan rođendan sa zakašnjenjem!! ???
  Vart är dina skinnbyxor från? De är skitsnygga! ?
  Kram

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här