Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10:28 | January 10, 2017

THE YEAR OF 2016

The 21st September 2016 we celebrated our third year anniversary in wonderful Paris.
Words can’t describe my love for this man. He always surprise me when I least expect it.

Den 21 september 2016 firade vi vår 3-årsdag i underbara Paris.
Ord kan inte beskriva min kärlek för denna människan. Han överraskar en när man minst anar det. 

Some weeks later it was time for a fun collaboration with Steve Madden. Me, Martina and my mum went to Budapest. Steve Madden had organized a contest where you had to guess in which city I was. Must say that the competition was great and it was so fun to see that so many attended! Everything was so cheap here and the food was so good! HERE Is a post I wrote with tips.

Någon vecka senare var det dags för ett roligt samarbete med Steve Madden. Jag, Martina och mamma åkte iväg till Budapest. Steve Madden hade anordnat en tävling där ni skulle gissa i vilken stad jag var i. Måste säga att tävlingen var grymt och det var så kul att se att så många engagerade sig! Allt var så billigt här och maten var så god! HÄR skrev jag ett inlägg med tips. 

In the middle of all my exams, me and K, got a request to visit Cannes, and who says no to this ?! We escaped from the cold in Sweden and had a wonderful stay in Cannes. We stayed at the hotel “Le Majestic Barriere” that also made our trip extra.

Mitt i allt plugg i skolan fick jag och K en förfrågan om att besöka Cannes, och vem tackar nej?! Vi flydde från kylan och hade en underbar vistelse i Cannes. Vi bodde på hotellet “Barriere Le Majestic” som för övrigt gjorde vår resa det lilla extra. 

My final destination for the year was Milan. My mom and I had no luck with the weather but got a glimpse of a blue sky on the last day, that happens sometimes. Anyway, we enjoyed their good coffee and just the fact being away.

My friends, this was my memories 2016. Now it’s time to close this book
and welcome the new year with open arms. Hope you will keep following me on my journey!  Love, S

Mitt sista resmål för året blev Milano. Jag och mamma hade ingen tur med vädret men fick se en skymt av en blå himmel den sista dagen, så kan det bli ibland. Vi njöt i alla fall av deras goda kaffe och njöt av att vara utomlands. 

Mina vänner, detta var mina minnen från 2016. Nu stänger jag denna boken
och välkomnar det nya året med öppna armar. Hoppas ni hänger med på min resa! Love, S 

 


7 kommentarer7 kommentarer om “THE YEAR OF 2016”

  Ofc we will follow you Sendi, you are amazing and good girl, real role model for young girls. Thank you for that! :)))

  Reply

  Kan inte du ge lite relationsråd? Du och Kristian verkar ja spnt bra förhållande, speciellt med tanke på att ni har haft ( fast inte längre smart) distansförhållande? Hur får man ett förhållande att fungera?

  kram

  Reply

  Jo faktiskt, detta var en bra ide 🙂 Det blir alltid lättare för mig när ni tipsar mig om exakt VAD jag ska skriva om! Ska lägga upp ett inlägg och be om frågor kring just mig och K. Tack Emelie <3

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här