Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

19:28 | January 12, 2017

HEALTHY TEA


I think we are all aware of the benefits that ginger has. Some of them are that it increases our digestion, our fat metabolism and has an anti-inflammatory effect. As you know, I want to lose a few kilos and the other day my mother’s friend told her that this tea helped her to loose weight. Obviously combined with healthy food. Therefore, I have started drinking it and my routine now is to drink 2 cups per day. Then I have to point out that the tea is so good and super easy to make!

Now you are wondering how I do it. So, I begin by removing the shell from the ginger and then I cut it into small pieces. Then I put the ginger (about 3-4 tbls) in a small bowl and add 1 tbls of honey and then I mix it (see the 2:nd pic). Then I take a cup, put 1 tablespoon of the ginger/honey and pour over some boiling water. Finally I cut one/two slices of lemon and put it in the tea. The rest of the ginger/honey, I save to drink during the day/next day. I just put on a plastic wrap, and don’t put it in the refrigerator. Have you tried this before or something similar? Please share! Love, S

Jag tror vi alla är medvetna om hur nyttigt ingefära är. Några av fördelarna är att den ökar vår matsmältning, fettförbränningen och har en antiinflammatorisk effekt. Som ni vet vill jag gå ner några kilo och häromdagen berättade mammas vännina att detta teet hjälpte henne på vägen. Självklart i samband med hälsosam mat. Därför har jag den senaste veckan fått in rutinen att dricka 2 koppar per dag. Sen måste jag påpeka att teet är så gott och super enkelt att göra! 

Jag börjar med att ta bort skalet på ingefäran och därefter skär den i små bitar (blir sammanlagt cirka 3-4msk). Sedan lägger jag ingefäran i en liten skål och tillsätter 1 msk honung och blandar (se bild 2). Därefter tar jag en kopp, lägger in 1 msk av ingefäran/honungen och häller över kokande vatten. Slutligen skär jag en/två skivor citron och lägger det i teet. Resten av ingefäran/honungen sparar jag för att dricka under dagen/dagen därpå. Jag lägger bara på plastfolie och lägger inte in det i kylskåpet. Har ni testat detta tidigare eller något liknande? Dela gärna med er! Love, S

 


5 kommentarer5 kommentarer om “HEALTHY TEA”

    Heej,
    Tänker testa teet men undrar, blandar du på bild två bara ingefära och honung ?

    Reply

    Yess! Blandar inte in citron utan när jag ska dricka en kopp tar jag en msk av detta och lägger till 1/2 bitar citron☺️ Efter ett tag blir “röran” vattnigare pga ingefära, vilket du kommer märka!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här