Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

19:19 | January 13, 2017

HOW I EDIT MY PHOTOS

 

10608_m-110604_m.

Finally I have managed to do this post that you have requested for so long 😀 You will soon find out that I have chosen to first talk about how I edit my instagram photos and then how I edit my other photos such as blog photos. I hope you like it!

Snapseed: The first program I open up after selecting a picture I want to edit is usually snapseed. I begin by clicking on the “image adjustment”, playing a bit with the brightness, the atmosphere and the shadows. Then I go ahead and click on “selective” and usually choose an area I either want to enhance/reduce the color of.
Facetune: After snapseed I go on to facetune where I begin to smooth out the skin by clicking on “smooth”. When I feel done with this, I go ahead and click on “whiten” and amplifies everything that is white in the picture.
VSCO cam: Then it’s time for my favorite application of all time haha. I have almost bought every filter but I mostly use A5, A6 and 04. Sometimes I even use two filters on each other, but in this case I don’t use the full strength of each filter. I also use this program to crop the image and usually choose 4:5.
Instagram: When I have gone through the three steps above I’m usually done with the picture so I just post it on Instagram. Sometimes I make the picture little little more brighter but nothing else.

Äntligen har jag tagit mig tiden och ordnat detta efterlĂ€ngtade inlĂ€gg till er 😀 Som ni snart kommer att mĂ€rka har jag först valt att gĂ„ igenom hur jag redigerar mina instagram bilder och dĂ€refter hur jag redigerar resterande bilder sĂ„ som blogg bilder. Hoppas ni gillar det!

Snapseed:
Det första programmet jag öppnar upp efter att ha valt en bild jag vill redigera Ă€r oftast snapseed. Jag börjar med att klicka pĂ„ “bildjustering”, leker lite med ljusstyrkan, atmosfĂ€ren och skuggor. DĂ€refter gĂ„r jag vidare och klickar pĂ„ “selektiv” och vĂ€ljer oftast ett omrĂ„de jag antingen vill förstĂ€rka/förminska fĂ€rgen pĂ„.

Facetune: Efter snapseed gĂ„r jag vidare till facetune dĂ€r jag börjar med att slĂ€ta ut huden genom att klicka pĂ„ “smooth” . NĂ€r jag kĂ€nner mig nöjd gĂ„r jag vidare och klickar pĂ„ “whiten” och förstĂ€rker allt som Ă€r vitt i bilden.
vsco cam: Sen Àr det dags för mitt favorit program genom tiderna haha. Jag har nÀstan köpt alla filter men hÄller mig oftast till a5, a6 och 04. Ibland kör jag Àven tvÄ filter pÄ varandra men dÄ försöker jag att inte anvÀnda den fulla styrkan pÄ varje filter. Jag anvÀnder ocksÄ detta programmet för att beskÀra bilden och vÀljer oftast 4:5.
Instagram: NÀr jag har gÄtt igenom de tre stegen ovan Àr jag oftast klar med bilden och lÀgger bara upp den. Ibland ljusar jag upp bilden pyttelite men inget annat.

10606_m10605_m
.

Photoshop: In this program I do a “basic” editing where I change the light, the contrast and the colors. Then I use it also to take away something from the picture for example a pimple. Then I save the picture and go on to the next program.
Lightroom: When I put in the picture I start by adding my favorite filter called “C- Kodak Gold 100 ++”. When I started using lightroom, I was looking for filters I found this one that I have used ever since.  After putting this filter on, I edit the picture and adjust it just like I want it. And that’s it!

Photoshop: I detta programmet kör jag en “grund” redigering dĂ€r jag Ă€ndrar ljuset, kontraster och fĂ€rger. Sen anvĂ€nder jag det ocksĂ„ för att ta bort nĂ„got frĂ„n bilden sĂ„ som ex en finne. DĂ€refter sparar jag bilderna och gĂ„r vidare till nĂ€sta program.
Lightroom: NĂ€r jag lagt in bilderna börjar jag med att lĂ€gga pĂ„ mitt favorit filtret som heter “C-Kodak Gold 100++”. NĂ€r jag började med lighroom letade jag efter filter och i och med det sĂ„ hittade jag detta filter pĂ„ internet som jag laddade ner. Sedan dess har jag alltid kört pÄ samma filter bara det att jag Ă€ndrar och justerar lite beroende pĂ„ ljuset. Sen Ă€r det klart! 

 


17 kommentarer17 kommentarer om “HOW I EDIT MY PHOTOS”

  Hi Sendi,
  I really wonder why you pictures are so blurry when you zoom in or save them. That’s such a shame just a tip no offense. Still adore you

  Reply

  Hey girl,
  thank you for the feedback but I choose to do the pictures smaller so that people can’t zoom in. 🙂 <3

  Reply

  Oh that’s too bad. Before your new blog you could zoom in etc and that was much more better!

  Reply

  But why do you want to zoom in? Also, if the pictures are bigger my blog is slower.

  Reply

  Cause the photos are so small on my phone en sometimes I just wanne look better and zoom in to a bag or shoes

  Okay! I will make them a little big bigger :*

  Draga! Pratim te dugo na instagramu, ali nikad ti nisam otvorila blog. Evo sada po prvi put. Sve pohvale. I stvarno ti ne trebaju filteri nit bilo sta, divna si!

  Reply

  heey I cant find that filter from lighthouse 🙁 I cant find any filters there how do I find them?

  Reply

  I love your pics so beautiful . What kind of phone you have also what you use for pictures phone ? and on what device do you edit on . Thanks

  Reply

  Cao lepoto! Mozes li napisati blog na koji nacin trenutno edutujes slike, ne zna se koja fotografija ti je lepsa od koje! I molim te reci mi gde da pronadjem filter C kodak gold?? 😘

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns hÀr