Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

15:37 | January 21, 2017

HEALTHY CRISPBREAD

 Photographer: Suzana Skopljak
.

A weakness for me when it comes to my diet is the love I have for bread (typically the balkan-person I am, we eat bread with everything, haha). Going back to my healthy diet means that I have to reduce my carbohydrate intake, which also means that I skip the bread 100%.  So, lately I have replaced the bread with this crispbread. It tastes good and makes you full, a perfect tips for breakfast or snacks. Hope you guys like it! Love, S

What you need:
1 cup sunflower seeds
1 cup sesame seeds
1/2 cup pumpkin seeds / sunflower seeds
1/2 cup whole flaxseed
2 tablespoons chia seeds
2 tablespoons almond flour
1 tablespoon Fiberhusk
2.5 cups water
1/2 tsp salt
sea salt for topping

En svaghet för mig vad gäller min diet är kärleken jag har för bröd (typiskt den balkan människa man är och äter bröd till allt haha). Att gå tillbaka till min diet med hälsosam mat innebär faktiskt att minska kolhydratintaget, vilket i sin tur betyder att jag tar bort brödet helt och hållet. På senare tid har jag ersatt bröder med detta knäckebröd. Det smakar gott och mättar, perfekt tips till frukost eller till snack. Hoppas ni gillar det! Love, S 

Vad du behöver:
1 dl solroskärnor
1 dl sesamfrön
1/2 dl pumpafrön/solroskärnor
1/2 dl hela linfrön
2 msk chiafrön
2 msk mandelmjöl
1 msk fiberhusk
2,5 dl vatten
1/2 tsk salt
flingsalt till topping


5 kommentarer5 kommentarer om “HEALTHY CRISPBREAD”

  Hej Sendi. Jag kan inte se dina bilder sen förra inlägget. det är bara tomma vita rutor.. jag läser bloggen från Safari, kan du snälla fixa detta?

  Reply

  Hur lagar man knäckebrödet? Ska den stå och svälla och hur länge i ugnen på vilken temperatur? 🙂

  Reply

  Haha smart jag är som glömde att nämna det. Jag körde på 150 grader och i cirka 60 minuter 🙂

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här