Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

14:00 | January 21, 2017

REPOST!!

sdd

Since childhood I have always had a big interest for sports, some sports more than others. The sports that has meant the most for me has always been football and handball. I trained football and handball for many years until I injured my knee in a handball game. I remember this day like it was yesterday, my dreams crushed and I never thought I would be able to train again. After the surgery I had to go on rehab a few weeks, but this didn’t lead me the way I wanted. So this is the part where I gave up on the one thing that was closest to my heart.

Years passed and I didn’t workout and I didn’t care about my diet and I just ate what I wanted. In summer 2012, I weighed the most and it was 62kg. For those of you who are wondering, I am 168cm tall. I am a person who loves to take photos so I thought it was very annoying to take 100 bikini photos so that I could find one that I would be satisfied with.  This summer changed my mind completely. The thought of having a dream body, be able to walk on the beach with a body that I feel comfortable in, that was what I wanted. Don’t take me wrong now as I write that I weighed 62kg, I just had more fat on my body and I didn’t feel comfortable in it. We are all different built and the fat on my body gathered on my stomach and my arms and I didn’t like that. When I was younger and trained, I was very slim and fit and that was the reason I didn’t feel good in my new body. After the summer, I decided to start training for real and change my diet, which I did. I bought a gym membership and just like many others I came to the gym and looked like a question mark. The internet helped me a lot, I read about different exercises and tried them on the gym. I tried many different schedules until I learned how my body works, reacts and what gives me the best effect on my body. After about 1.5-2 months, I lost about 10 kg. I trained 5-6 times a week, sometimes 2 times a day.

Each session I combined cardio and strength. I focused on the crosstrainer that also became my favorite machine (still is). I always started with the crosstrainer, even though I hated it at first. I started with 30 minutes but after a few weeks, I could do 1.5-2h on the crosstrainer, I loved it. I recommend it to everyone but specially to those of you who wants to lose weight. After the cardio I did 5 exercises on two different muscle groups. This period, I only focused on my legs/butt and on my stomach. I trained other muscle parts very rarely. But a lot of them get’s included anyway. I changed my diet. I removed many carbohydrates excluding from fruits. I ate more meals in smaller portions. I started drinking black coffee without milk and sugar. Especially before the workout. I drank a lot of water with lemon and ate a lot of fruits and vegetables. This method helped me to lose weight. I had found the perfect workout for my body and then I created my own training schedules. When I reached my goal, it was time to start focusing on other things. I wanted exactly what I want today, to reduce fat and increase the muscle mass on my body. In the summer of 2013, I reached my goal.

After about 3 years of training and a healthy diet, I can say that I never felt better, I am passionate about training and it has become my lifestyle. You have to believe in yourself and find the will 100%. It is not enough to say that you should do it tomorrow, you need to start acting. Now. Time passes and when you reach your goals, you will regret that you didn’t start earlier. Trust me. I promise you with the hand on my heart that there is nothing in the world that can describe how good you feel when you’re going through this journey and when you starting to see the changes on your body. Inside and outside. Today, I feel that there is no person in the world who can tell me that I can’t do something, because I KNOW I can. If there is anything I have learned , it is that NOTHING in the world is impossible, you have to believe in yourself and have the will. 

Sedan barnsben har jag alltid haft ett stort intresse för sport, vissa sporter mer än andra. De sporter som står mig varmt om hjärtat är fotboll och handboll. Jag tränade fotboll och handboll i många år fram tills att mitt korsband gick av på en handbollsmatch. Jag minns denna dagen som igår, mina drömmar krossades och jag trodde aldrig att jag skulle kunna träna varken fotboll eller handboll igen. Efter operationen fick jag gå på rehab i några veckor, men detta medförde ingenting positivt till mitt hopp eller till min motivation. Så kort sagt, här förlorade jag träningen som jag en gång brann för.  Åren gick och jag tränade ingenting och åt precis vad jag ville. Sommaren 2012 vägde jag som mest och det var 62kg. För er som undrar är jag 168cm lång.

Eftersom jag är en person som älskar att bli fotograferad så tyckte jag det var oerhört jobbig att behöva ta 100 bikini bilder för att 1 ska bli bra. Denna sommaren ändrade mina tankar helt och hållet. Tanken av att ha sin drömkropp och kunna gå på stranden utan att skämmas och helt enkelt trivas i sin kropp, den tanken var obeskrivlig. Ta mig inte fel nu när jag skriver att jag vägde 62kg, jag var aldrig tjock, jag var enligt mig själv mullig och trivdes helt enkelt inte i min “nya” kropp. Alla är vi olika byggda och fettet på min kropp samlades på min mage och mina armar. När jag var yngre och tränade var jag väldigt smal och vältränad, därför kändes det inte bra. Efter sommaren bestämde jag mig för att börja träna på riktigt och ta tag i kosten, vilket jag gjorde. Jag köpte ett gymkort och precis som många andra så kom jag till gymmet och såg ut som ett frågetecken. Jag tog mycket hjälp av internet,  läste om olika övningar som jag sedan började köra på gymmet. Jag testade många olika scheman tills jag lärde mig hur min kropp reagerar och vad som ger bästa effekt på min kropp. Vilka övningar som ger mest, vilken konditionsövning jag borde köra osv. Efter ca 1,5 månader hade jag gått ner till 52kg, alltså 10 kg. Jag tränade 5-6 gånger i veckan, ibland 2 gånger per dag.

Varje pass kombinerade jag kondition och styrka. Jag fokuserade på crosstrainern som blev min favoritmaskin. Jag började alltid med crossen, trots att jag hatade den i början. Jag började med 30 minuter men efter några veckor kunde jag köra 1,5-2h på crossen, jag älskade det. Rekomenderar er som vill gå ner i vikt att köra medelnivå med alltid hög hastighet. Därefter körde jag 5 övningar av två olika muskelgrupper. Denna perioden fokuserade jag endast på mina ben/rumpa och min mage. Tränade andra muskeldelar väldigt sällan. Men många ingår i vissa övningar ändå. Kosten ändrades och de flesta kolhydrater exklusive från frukter, togs bort.  Jag åt fler måltider i mindre portioner. Jag började dricka svart kaffe utan mjölk och socker. Speciellt innan träningen. Jag drack mycket vatten med citron och åt mycket av frukt och grönsaker. Detta sättet hjälpte mig att gå ner i vikt. Jag hade hittat den perfekta träningen för min kropp och därefter skapade jag mina egna träningsscheman.  När jag sedan nått mitt mål var det dags att börja fokusera på annat, jag ville precis som jag vill idag reducera fettet och öka muskelmassan.  Sommaren 2013 nådde jag mitt mål. Och ni som tränar känner igen er när jag säger att så fort man når sitt mål skapas ett annat mål automatiskt och så är det hela tiden.  

Efter ca 3 år av träning och hälsosam kost kan jag konstatera att jag aldrig mått bättre, jag brinner för träningen och det har blivit min vardag.  Ni måste tro på er själva och hitta viljan till 100%. Det räcker inte med att säga att ni ska ta tag i det, ni måste börja agera. Tiden går och när ni når ert mål, kommer ni ifrågasätta varför ni inte gjorde detta tidigare. Jag lovar er, med handen på hjärtat att det inte finns någonting i världen som kan beskriva hur bra man mår när man gått igenom den här resan. Du förändrar inte bara din kropp utan du utvecklas som person. Det finns ingen människa som kan säga åt mig att jag inte kan göra något, för jag vet att jag kan. Om det är någonting jag har lärt mig så är det att INGENTING i världen är omöjligt, du måste tro på dig själv och ha viljan. 


158 kommentarer158 kommentarer om “REPOST!!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej! Jag är 15 år och är i samma sitta som du var i, jag trivs verkligen inte i min kropp och tycker jag är lite mullig inte tjock! Jag tränar fotboll nästan varje dag men jag får ändå ingen “fin” kropp, jag undrar om du hade några bra råd som man kanske kunde göra hemma och få lite mer magmuskler, några bra övningar som du tycker ge bra resultat eller om du skulle kunna lägga ut ditt tränings schema som du kör! De skulle vara jätte snällt och du är en stor iinsperation för mig och så otroligt fin på alla sätt! Kram

  Reply
 • Vad åt/drack du efter träning som återhämtning när du inte använde proteinpulver? 🙂

  Reply
 • Åt en banan eller en annan frukt 🙂

  Reply
 • Åh va inspirerande du är jag väger 63 nu och mitt mål är och gå ner 10 kilo så det jag läste nu är verkligen motivation!! Jag är också 168 cm just därför du är min motivation.

  Reply
 • i really love what you say :*

  Reply
 • Hej.. Har en fråga jag hoppa att du kan svara. Jag har precis börjat träna och vill inte direkt gå ner i vikt utan mer ”bli smal” .. alltså skiter i vikten totalt ! Men jag är ganska stor har typ L/XL i kläder och vill bli smal tills i augusti då jag flyttar till australien och vill ju gärna slippa gå i jeans och tröja där ! Undrar bara vad du tycker att jag ska träna? går nu på lite olika pass typ som afrodans, just dance (ny dansstil till varje låt), pilates, kettlebell och ibland crosstraining (stationer) och ha tänkt att börja simma nästa månad och kanske gå på band/crossmaskinen också. sen drar ner på allt socker och onödigt fett oså.. har även börjat med 5:2 dieten denna vecka. tror du att de skulle räcka eller tycker du det låter bra ? Dettaär typ första gången jag tränar på riktigt så att säga :p

  Reply
 • Hej, absolut ska försöka svara. Förstår inte riktigt, för att inte bära L/XL måste du gå ner i vikt? Eller hur tänker du? Jag rekommenderar dig att träna på gymmet och köra mycket kondition! Sen såklart, kosten som du verkar veta. Jag vet faktiskt inte vad det är för diet. Men du ser hur jag gjorde, försök kombinera lite så ska det nog gå bra! Bra, fortsätt så!!:)

  Reply
 • DU ÄR JU SÅ GRYM! skulle du inte kunna skriva ditt kostschema under den tiden du gick ner? :*

  Reply
 • Det är väldigt likt det jag har idag, du hittar det i bloggen 🙂 Tack <3

  Reply
 • Detta ger mig lite jobb! Opererade mitt korsband i Oktober och är 168 cm precis som du och väger 62 kg… Vill så gärna lyckas gå med några kilo och detta gav mig så mycket inspo!!! Tack snälla du

  Reply
 • Det kan du, tro på dig själv. Det gör jag! 🙂

  Reply
 • Hur lång tid efter din korsbands operation kunde du börja träna såhär som du gör ? 🙂

  Reply
 • Jag skulle säga 1 år. Det tar tid. Men det beror på hur ofta du besöker en sjukgymnast, jag gjorde inte det mycket i början.

  Reply
 • Srce du är en förebild!! Najlepsa si =) // @petkovicka

  Reply
 • dusa moja, tack snälla <3

  Reply
 • Hej! Snälla kan inte du lägga ut ditt träningsschema samt hur du tränade när du gick ner 10 kg? Körde du bara kondition dvs Cross och löpning eller körde du styrka också? Kombinerade du dessa 2 eller delade du upp styrka och kondition för sig? Jätte tacksam för svar!!

  Reply
 • Hur många kcal åt du per dag när du försökte gå ner? Ungefär hur mycket förbrände du per pass? Tack för all inspiration!!!!

  Reply
 • Du er et stort forbilde for meg! Jeg veier det samme som deg,og har lenge hatt et ønske om å få ned i vekt,men jeg klarer det ikke 🙁 hvor mange kcal spiste du sa du gikk ned i vekt? Hilsen fan fra Norge!

  Reply
 • Kan du lägga ut för och efter bild med träningen och kosten, hur du såg ut innan och hur du ser ut nu?:)

  Reply
 • Znaci trenila si 5/6 puta sedmicno i smrsala si 10kg u roku od dva ipo mjeseca?
  Kakvu si pravila dietu i sta si izbjegavala jesti?:$
  Nadam se da ces stici odgovoriti na ovo:)

  Reply
 • Hej!
  Undrar om det finns ngn chans att du kan lägga upp recept på ditt morotsmos? Det låter så himla gott men jag kan inte hitta ngt recept utan potatis…
  Tack för all inspiration!!

  Reply
 • Hej! Det är så lätt så, det är bara att koka broccoli och morötter sedan mosar du dem och ströt på lite salt 🙂 Inget att tacka för 🙂

  Reply
 • med andra ord för att kunna mosa dem kokar du först sönder konsistensen i grönsakerna och de tas därför upp väldigt snabbt av magen och mättnadskänslan infinner sig väldigt kort stund.

  Reply
 • Precis, och det räcker gott och väl för någon som äter 6 måltider per dag 🙂

  Reply
 • Gjorde du 5øvelser på hver av de to muskelgruppene eller 5 til sammen?:) hvor mange rep og sett?

  Reply
 • Verkligen bra skrivet!! Måste säga att du har en otroligt fin kropp och jag är glad för sin skull att du har nått din mål! Du ger mig mycket inspiration och motivation till att själv sätta upp mål och jobba för att nå dom! Jag har tränat i ca 3 månader och vill precis som du, få bort fettet och öka muskelmassan. Ibland intalar jag mig själv att jag ska ändra min kost helt och komma dit jag vill, men sen sitter jag ändå där en lördag med chipspåsen i högsta hugg. Och jag har svårt att låta bli att småäta under veckodagarna. Måste få mer diciplin och skippa allt det där, och när jag läser sin blogg och om din resa så blir jag mycket mer motiverad till att faktiskt göra en skillnad! Tack för all inspiration!

  Reply
 • Tack snälla du, vad glad du gör mig 🙂 Det är framför allt det jag vill åstadkomma, att ge människor inspiration och tron på sig själva! JA du måste verkligen bestämma dig! Du kan om du vill 🙂 Tack själv :*

  Reply
 • Wow Sendi..very inspiring..thank u for taking time to write it also very lovely in english…!!!! :-*

  Reply
 • Im glad u like it :D:* kisses

  Reply
 • So happy you wrote ib english because the translation never works on your posts!

  Reply
 • Im glad to hear that :*

  Reply
 • Hi. My name is Anastasiya, writing you from Ukraine, Kiev. Few month ago i found your instagram and i say “wow i want be how she”. You beautiful girl and plus have a perfect body”. Now i think change my life. When i learned where you live I think again “Oh God she from Sweden Oh my God is my favorite country!”. My grandma live in Finland, Helsinki and every summer i visit her and twice summer I am in Stockholm. So I dream meet you! Sorry my english is terrible but i think you understand what i talk 🙂 You inspired people be better, thank you! I dream you be my personal trainer. ( if you have a time my instagram KUZMICHEVSKAYAN)

  Reply
 • Väldigt inspirerande! Dock förstår jag inte varför du aldrig lägger upp före vs efter.

  Reply
 • Tack så mycket! 🙂 För att mina gamla bilder är på min gamla dator och har ingen laddare till den, men ska försöka fixa det.

  Reply
 • Så motiverende innlegg!! Kan du legge ut et tilnærma likt treningsprogram som du brukte ?:)

  Reply
 • Tack! ska göra det 🙂

  Reply
 • Svaka cast samo napred… 😀 slicna prica, posle povrede (rukomet) sam se dosta ugojio na cak 25% body fatt, posle 6 meseci ucenja o ishrani i hard work-out a dosao sam na 12% da bi sada to bilo 7% i idemo jos nize.. 😀 Svidja mi se blog.. I uvek mi je drago kada vidim da jos neko motivise ljude.. Pozz

  Reply
 • Bas ti hvala!Eh super (y) Same here, nastavi tako 🙂

  Reply
 • känner mig lite dum nu men vad är crossmaskinen kan du lägga upp en bild på det eftersom det verkar hjälpt mycket med att bränna fett, jag har nyligen börjat gymma och kanske har vårt gym crossmaskinen som du nämde i din text:D tacksam för ett bildsvar på bloggen världens bästa puss puss:D

  Reply
 • Skriv på google så hittar du massa bilder 🙂 Det har dem säkert! Tack snälla!

  Reply
 • Så himla bra skriviet, du har verkligen påverkat mig väldigt mycket 🙂 Jag har bara en “liten” fråga.. Jag vill gå ner 15 kilo, och jag äter tre gånger per dag. Frukost middag och kvällsmat. Min frukost ser alltid likadan ut, filmjölk med frysta hallon & två Ryvita Dark rye med två tunna skivor av rökt kyckling, middagen är alltid sallad med någon köttbit, och kvällmat brukar vara filmjölk med frysta hallon eller makrillfile i tomatsås.. Självklart tränar jag också, bräner cirka 600-800 kalorier per dag .. Jag börjde med detta för några dagar sen, därför är inte konditionen på topp ännu. Äter inte chips, godis, chocklad längre och dricker inte cola. Jag dricker bara vatten och ibland citron vatten. Tycker du detta låter bra? eller har du andra tips på hur jag ska äta ?

  Reply
 • Tack snälla du, snällt sagt 🙂 Det glädjer mig verkligen att höra att jag gör nytta och att jag påverkar andra! Du borde äta 6 gånger per dag. Frukost, mellanmål,lunch,mellanmål,middag, mellanmål. Hur stor är fetthalten på filmjölken? Det låter bra faktiskt 🙂 Kolla mitt matschema annars för lite omväxling. Träna så mycket du kan så ska det nog gå bra (y) Tartarus är ett tips!

  Reply
 • Hej Sendi! Har tränat i 2 månader nu efter att ha tagit paus i november/december. Har för det mesta kört intervaller på löpbandet, ex. springa 1 min gå 90 sek x 10. Har även mixat in styrketräning 1-3 gånger per vecka med mest fokus på benen och magen. Äter dessutom rätt MINST 80% av tiden, håller mig till EN cheatday/cheatmeal per vecka. Ändå tycker jag inte att jag ser så stor förändring. Är 165 cm och ligger för tillfället på 70 kg och vill verkligen få slimmade och snygga ben till sommaren men vet inte vad mer jag kan göra.. Har mycket fett på benen/låren som jag vill få bort. Vissa säger att det är bra att köra intervallträning, andra säger att man ska skippa det och bara springa så länge man kan. Vissa säger att man ska kombinera med styrketräning, andra säger att man ska göra mindre av det och bara köra mer cardio – blir förvirrad! Ska jag fortsätta med intervallträning på löpband eller ska jag byta till att bara springa på, eller ska jag byta till crosstrainern och hur skulle jag kunna köra då? Hoppas verkligen att du kan svara! Har följt dig sedan 2012, velika si inspiracija! Pozz 🙂

  Reply
 • Hej! Okej jag hänger med i det du säger. Du kanske ger för lite på gymmet. Du borde kanske öga vikterna eller köra fler reps/set. Jag tycker dessutom att du ska ersätta löpningen med crosstrainer på låg nivå men hög hastighet i cirka 1h varje pass INNAN styrketräningen. Sen måste du äta rätt, det är så viktigt! Bort med kolhydraterna. Det är så olika, från person till person och från kropp till kropp. Du måste hitta vad som är bäst för dig och därför tycker jag att du ska testa med crosstrainern! Kul att höra det, glädjer mig! puss på dig :*

  Reply
 • Du är sån J*VLA inspiration! Du är grym 😀 Men jag har en fråga, vet inte om du kan svara på det här eller inte men tänkte testa. Jag är ca 177cm lång och väger omkring 60-62kg vilket är en rimligt vikt till min längd enligt mig. Jag tränar ganska mycket men fettet på mina ben och på min rumpa vill verkligen inte försvinna, vad ska jag göra? Min mage blir liksom helt platt och man ser både höftben och revben ibland medan benen lixom är “tjocka”, har du några tips på vad jag kan göra? Jag tycker lixom att det är helt orimligt att det blir så :/

  Reply
 • Hej söta rara Sendi! Jag har funderat på att köpa tartarus men jag undrar hur du åt när du tog dem tabletterna? Jag är 1.60 väger 64kg och håller på med Modifast måltidsersättningar, ersätter två måltider om dagen (frukost och middag) Lunchen äter jag och då blir det sallad med kött/kyckling men i liten mängd och en bar som mellis, Vet inte om jag gör rätt tränar 1 timme om dagen på löpbandet,..ska ta ditt råd och köra på crosstrainer som jag ogillar haha med låg styrka hög hastighet. Så medan du tog Tartarus så åt du vad och när för att gå ner i vikt?
  Tack för svar kram Delal

  Reply
 • Kan du snälla lägga ut hur din kost såg ut samt exempel på träningsschema under den tiden då du gick ner 10 kg. Skulle vara jättesnällt! Din blogg är en stor inspiration.

  Reply
 • Gud så inspirerad jag blir! Grymt bra jobbat tjejen!!
  Du vill inte skriva ut ditt kostschema som du körde på under de här 2,5 månaderna som du gick ner 10 kg på? Vore kanon! Tack för en superbra blogg! 🙂

  Reply
 • Hej!
  Du skrev att du tog bort kolhydraterna helt, men hur visste du vad du kunde äta som inte innehöll kolhydrater? 🙂
  Jätte fin blogg och en stor inspiration är du!

  Reply
 • Hej! Jag är en tjej på 19 år snart. Jag väger 40 men det pendlar ibland mellan 40-43 kg. Jag är 163 lång och är underviktig! Jag är en sådan person som kan äta HUR mycket som helst utan att gå upp i vikt. Jag har tränat sedan september förra året dock tränade jag inte konstant, utan det blev i perioder för det mesta för jag skadade mig och jag fick sy min bröstkorg och då fick jag inte träna på 2 månader t.ex. Och massa annat! Har haft ett jobbigt år om man säger så och mått dåligt och saker har hänt! Det jag undrar är, VAD kan man göra för att gå upp i vikt? Jag äter rätt mat och nyttig kost, jag tränar ibland upp till 5-6 ggr per vecka. Jag går inte inte inte upp ett enda kg i muskelmassa!! :/ snälla hjälp mig med tips! Jag behöver verkligen hjälp. Jag vill åtminstone gå upp till 50 kg. Alltså 10 kg mer!
  Mvh Yasmin
  Vore kul ifall du skrev ett mail till mig också, så vi kan prata om det. Kan inte fråga någon annan.. ( om du vill)
  Tack.
  Jätte fin blogg och älskar din insta. Du är verkligen en inspiration och motivation till andra <3

  Reply
 • Hej, kolla in Alexandra Brings blogg (alexandrabring.se) …hennes mål med träning är att GÅ UPP I VIKT och ger massa tips! Rekomenderar verkligen hennes blogg 🙂

  Reply
 • Thank you so much for this! I’m just at the begining of this journey and this is what I need to read!.. Love the way how you stayed strong during the diet and found the way to a healthier life! It is hard for me to reject some meals sometimes and focus on the goal which I would like to reach but when I read things like this I believe that I can do it better ! I train only a few weeks and a few times a week but definitely I can say that you are right when you say that with this lifestyle people WILL feel better! : )

  Reply
 • Did you have any cheat days during those 2,5 months?

  Reply
 • Yess! Always have 1 cheat day!

  Reply
 • Hej Sendi, 🙂 svaka ti cast, super izgledas i sad a i prije 😀 Drago mi je sto sam naletila na ociti primjer. Iste smo visine i ja sam isto imala 62kg i osjecala sam se kao stranac u svojoj kozi. Razumijem te kad kazes da se sve “lijepi” :/ na stomak i ruke to je i meni bilo najmrze. Sad isto treniram onako rekreativno vec duzi period i bolje se osjecam. Tijelo ti je extra zelim ti svu srecu,,, i hvala ti za sav trud, dobra si nam motivacija za dalje :* <3

  Reply
 • En sådan stor inspiration! Du verkar även vara en väldigt ödmjuk och omtänksam person som verkligen hjälper andra även fast du inte menar att göra det! Jag undrar i och med att du gick upp i vikten efter att du slutade sportade, hur påverkades din kropp? Fick du bristningar osv.
  DU ÄR GRYM!

  Reply
 • Vilken resa, du är så grym! Du ska bara veta vilken inspiration du är för mig!

  Reply
 • I love to read this! You’re really an inspiration!

  Reply
 • Åh vilken inspiration!! En fundering bara, slutade du helt med godis och andra sötsaker? Själv försöker jag sluta helt med sånt, känns inte som att jag kommer kunna gå ner i vikt om jag fortsätter att trycka i mig sånt..

  Reply
 • Tack snälla <3 Nej, har alltid haft 1 fuskdag 🙂

  Reply
 • How many calories did you eat a day when you losed 10kg? Lovenyour blog!

  Reply
 • I would like to know the same 🙂

  Reply
 • I’m afraid she’s not gonna tell haha

  Reply
 • Hi, thank u dear! No idea, i never count calories

  Reply
 • Hi Sendi ! I’m happy you wrote in english because i come from Belgium and i just speak French and english. What you wrote is very good for us

  Reply
 • Sendi, I would like to know if you have some exercises for me to do at home because i can’t go to gym ? I would like to lose some kg and i have big thigh… Thank´s for everything ! :*

  Reply
 • Hei Sendi!
  Jeg trengte virkelig et motiverende innlegg som dette, tusen takk! 🙂 Jeg er i samme situasjon som det du var i(167cm og 63kg), og vil virkelig gå ned noen kilo til sommeren. Har lenge prøvd å få tak i noen som kan hjelpe meg med kosthold- og treningsplaner, men det koster så mye. Kan du legge ut en slik plan på bloggen?

  Reply
 • Hej! Idag har jag tränat kontinuerligt i exakt en månad. Vanligtvis brukar jag lägga av efter såhär lång tid eftersom att motivationen försvinner… Började träna när jag läste dina inlägg om dlagliga kost- och träningsscheman som du skrev innan du åkte till Dubai, tyckte det var väldigt inspirerande och har nu börjat göra detsamma i min blogg. Jag har märkt att träningen börjat göra skillnad och jag har dessutom börjat bygga lite muskler för första gången i mitt liv haha! Så glad att du gjorde det här inlägget, man blir så motiverad till att träna när man ser hur långt du kommit, du är en stor inspirationskälla och din blogg är den bästa träningsbloggen jag läser!!

  Reply
 • I am struggling with weight lifting, what advice can you give to a beginner?
  Also I read that you had given up carbs. Does that still apply? Thank you! You are such and inspiration.

  Reply
 • Låg hemma och kände ingen motivation alls till dagens träningspass. Läser detta inlägg och inspirerades direkt till att tänka att jag kan faktiskt om jag vill. Kände igen mig i din situation du var i innan du började träna och tio minuter senare satt jag i bilden på väg till gymmet och genomförde sen det nog bästa träningspass någonsin under mina 1,5 år som medlem på gymmet. Allt tack vare dig!! Tack så jättemycket för inspiration och framför allt motivation. Ska gå tillbaka och läsa detta inlägg varje gång jag är opepp på träning! KRAM

  Reply
 • Sendi you are wonderful i love everything about you! You inspire me. How tall are you please answer. ♥

  Reply
 • Hej du! Jag är en 16 årig tjej som inte är tjock utan mullig precis som du beskriver i inlägget. Jag vill också känna mig säker i min kropp samtidigt må bra. Jag har försökt äta bra och gymmar ca 4-6 gånger i veckan. Jag är rätt dålig på sånt här och vet verkligen inte om jag gör rätt. Mitt mål är bara att få en fastare kropp samt lite synliga muskler. Har du tips till mig? Hur ska jag börja? Hur bör en vanlig dag på gymmet se ut? Vad är sets och reps? Och hur ska jag äta? Jag äter varken fisk eller kött 🙁 / mvh en tjej som ser upp till dig.

  Reply
 • SHIIIIT vad bra jobbat! All cred åt dig då man inte kommer dit utan att jobba hårt 🙂 Du är jättefint!

  Reply
 • Thank you for sharing! That is truly inspiring! Awesome!

  Reply
 • Väldigt bra skrivet! Känner igen mig i att viljan och motivationen finns men ser ut som ett jävla frågetecken på gymmet 🙁 Har läst och läst överallt och blir bara förvirrad av alla “tänk på detta och gör så här”-tips. ÖNSKADE att det fanns en driven tjej som dig på gymmet, med en historia lik din som man kan relatera till, som kunde ge konkreta tips på plats! Bra kämpat 🙂

  Reply
 • heey Sendi I am almost 16 years old and I must say I love your blog, you are a big inspiration to me and posting this made me believe I can do it, even more. Thanks for sharing you are great and incredible!:*

  Reply
 • Hi!

  I just recently started following you as in the past month I have really started to change the way I eat. I’ve always been pretty healthy but had the mentality of “don’t eat too much and NO bad food” and was skipping meals which always ended up with me just over eating. Your posts about your eating and exercise have showed me how important it is to be eating quite often and the right things as I no longer feel hungry or crave anything that I used to! So I really just wanted to say thank you and you really are an inspiration to many people as everything you do is very realistic and promoting a healthy life style- which many young girls need. I now light weights and have been doing so for about a month but cut out cardio but reading your workouts will now try to incorporate it more – do you find that the cardio is very important to you losing weight? Also my main question is: WHERE DID YOU GET THAT AMAZING WHITE BIKINI?! I have been looking everywhere for something that looks exactly like it and I want to buy it for myself as motivation!
  Thank you again!!!

  Reply
 • Hej! läste på din insta att du skulle lägga upp ditt tränings schema här! har du tagit bort det eller bara inte lagt upp det än? skulle vara jätte bra att ha något att gå efter 🙂 kram

  Reply
 • You are really inspiring me, now I’m like how you were in 2012, but maybe with less stomach and more fat in my butt. I already lost 10kg last year, and I have to say that I’m really tired of diet, but I can’t help it, as soon as I feel good in my body I just eat so much crap, and then I feel too fat again. But My mind is changing about that, and I’m really trying my hardest to go through it, and to be able to wake up early and run, and squat and all. Earlier in the evening I just watched the nutella pot, and I was alone at home watching a tv show, and I didn’t touch it. I’m pretty proud of myself and reading this just motivated me more. Thank’s a lot

  Reply
 • Hey i follow you on instagram and saw that you posted your trainingshedule on your blog … bur i can’t find it 🙁

  Reply
 • Hi dear! press the “Health & fitness” category and you will find it!

  Reply
 • Hej! Du är en inspiration och när jag ser dig så får man energi och känner att man ska börja träna. Jag är en av dom där människorna som har gymkort och satte igång med att träna men tappar det alltid efteråt, jag är 1,64 cm lång och väger 51 kg ja så du förstår att jag inte behöver gå ner i vikt dvs jag behöver bygga muskler och gå upp dock så sätter sig mycket på min mage som inte är så farlig men ändå. Jag ska börja sätta igång nu och hoppas se resultat så småningom, tänkte träna 5 gånger i veckan, mest vill jag träna mage/ben/rumpa men även hela kroppen. Därför tänkte jag kolla med dig om du har några tips på vad man kanske ska tänka på m.m.
  Ha det fint!

  Reply
 • Hey
  I always check your account on instagram.. You gave me much motivation
  I need help.. I was 53kg but i stoped practicing sports because of my exams and studys
  I got fat and i’m now 58kg
  This change bothers me to the maximum.. I’m trying to lose fat but thats not really working
  I need u to help me doing a schedule that indicate to me what to eat and which kind of sports i have to do.
  I forgot to tell you that my mom cooks always healthy food and i have a treadmill mashine in my house and i am 165cm.
  My main goal is to have fit legs and a beautiful stomach like yours
  Please reply to me as soon as u can
  You are my inspiration and my daily motivation

  Reply
 • Hi
  I always check your account on instagram.. You gave me much motivation
  I need help.. I was 53kg but i stoped practicing sports because of my exams and studys
  I got fat and i’m now 58kg
  This change bothers me to the maximum.. I’m trying to lose fat but thats not really working
  I need u to help me doing a schedule that indicate to me what to eat and which kind of sports i have to do.
  I forgot to tell you that my mom cooks always healthy food and i have a treadmill mashine in my house and i am 165cm.
  My main goal is to have fit legs and a beautiful stomach like yours
  Please reply to me as soon as u can
  You are my inspiration and my daily motivation

  Reply
 • Underbart inlägg! Jag har gått ner 14kg. Tränar 3ggr om dagen samtidigt som jag pluggar heltid på universitetet! Jag vill verkligen kunna träna 1-2ggr/ dag och vara nöjd med det utan dåligt samvete för att jag inte tränade mer. Att läsa inlägget hjälpte mig på vägen att förstå att jag inte måste träna så ofta men det är inte lätt att dämpa den ångest som uppstår. TACK för ett ärligt och fint inlägg

  Reply
 • Hej!
  Först och främst vill jag bara säga att du är en sjukt bra förebild! Din kropp och dina kläder skulle jag dö för! Min fråga är vilka övningar har du kört för att få sidomusklerna på magen, dem som sitter vid höfterna?

  Reply
 • Hey, I really really like you and your blog. I am daily on your blog and looking whats new. You are the reason why I start 2 weeks ago with healthy food and fitness. Thank you and many greets from cologne 🙂

  Reply
 • Hi, I also write under a picture of you that I really like your blog! It gives motivation! A lot! An your pictures are very great! You have a Dream body and I have one question, i’m 1.68 cm tall also and I also weight 54 kg but so you know how high your fat is in procent? Or in kg how many kg fat you have?

  Reply
 • Hej, jag är väldigt nyfiken på hur man använder tartarus ? ska man ta de 30 min innan frukost och 30 min innan träning?

  Reply
 • Hej Sendi !
  Som många andra vill jag säga: du är så himla inspirerande !!
  Först så vill jag säga: jag är holländsk-svensk, så min svenska är inte jäääätte bra haha.
  Jag hittade din account på instagram och det tog ett tag innan jag såg att du är svensk!
  Jag hade mycket problem med min vikt, år efter år, jag va för smal. Jag var 1.60 lång och vägde 40kg..
  Här i holland cyklar vi till skolan, som va 2mil som jag skulle cykla varje dag. Det gick ju inte när man väger så litet, jag svimmade nästan om jag gjorde det. Jag kunde inte äta, jag vet att det låter jätte konstigt men munnen va himla tort, jag kunde inte få i mig mycket, jag grät om det. Allt jag ville va gå up i vikt..
  Men för 2 år sen möttes jag och min pojkvän, han fick mig att äta. Orsaken var stress på magen, hela tiden. Och han tog bort det från mig.
  Nu, efter jag slutade med fotboll och inte gjort något på ett år, och jag hade vant mig att jag kunde äta allting jag ville, väger jag 69. Så jag har gått upp 30 kilo i typ 3 år. Mitt fett sätter sig på låren och benen/rumpan, magen ser ganska bra ut !
  Men jag har börjat träna sen januari. 3 gånger i veckan, och äter mycket bättre, men jag har gått ner bara 3 kilo.. Det enda som hjälper mig att fortsätter träna och äta bra, är att min pappa säger varje helg när jag kommer hem att jag har gått ner i vikt och att jag ser bättre ut. Men det går så himla långsamt..
  Nu när jag har läst din story vill jag träna varje dag, hoppas det går (jobb o.s.v..).
  Det största hinder är kvällsmaten, vad äter du i stället av ris, pasta och potatis. Jag älskar ris men äter nu bara brunt ris. Är det okej? Med jätte mycket grönsaker så klart!
  Jag ser att du äter 6 måltider om dagen men jag börjar dagen med ´oatmeal´ med äpple och banan, det fyller magen i 4/5 timmar och föratt jag jobbar i catering får jag äta 1 gång i 7 timmar..
  Jag hoppas du har tips.
  Greetz from Amsterdam !! xxx

  Reply
 • Grymt bra jobbat! Vet att det kan vara svårt att gå upp i muskelmassa, men det kommer gå bra! 🙂 Har själv alltid varit liten, tappade motivationen och slarvade med mat/träning i vintras vilket gjorde att jag gick ner 4kg. Fick en chock när vågen var på knappt 50kg, där kom vändpunkten och jag hittade motivationen igen. mitt mål har varit 55-56kg, efter ca 3månader så lyckades jag äntligen nå min “målvikt” och jag har aldrig mått så bra som nu 🙂 Bara att ha tålamod! Du är en grym inspiration, hittade nyligen din blogg men följer dig på IG sedan tidigare 🙂 Keep up the good work!

  Reply
 • Dette er bare rett og slett veldig inspirerende! Du får meg til å forstå og tro at forandring faktisk er mulig, takk til deg for det!:) Jeg føler jeg ikke kommer noen vei, trener og forsøker å spise sunt, men uten resultater. Enten gjør jeg noe feil eller så kommer vel resultatene etter hvert, er bare så frustrerende når man har forsøkt over så lang tid uten å se endringer. Derfor blir jeg i godt humør av å lese dette, for da tenker jeg at innsatsen min uansett ikke er bortkastet – kroppen blir jo sunnere selv om jeg ikke kan se det. Prøver å telle kalorier, gjorde du det samme? Spiste du færre kalorier eller bare byttet du ut det usunne med sunn mat? Hendte det at du sprakk og spiste usunn mat? Klem fra ei som er glad hun har funnet din blogg:)

  Reply
 • Hi Sendi! Your story made me really emotional. I also did sport when I was a child, but I had to stop playing bc of knee problems, so I did zero sport for like seven-eight years. A couple of years ago I started going to the gym and doing diet for about two or three months and lost 10 kgs too.
  The thing is, after that I started university and also working so I hadn’t time for going to the gym or cooking healthly anymore.
  Now, if gained ALL the weight i lost (and a bit of kgs more) and I feel worst than ever, that’s why i’m ‘re-starting’ and tryng to drop aaaaall my extra weight.
  I can’t afford going to the gym now and I also have a short ‘freetime’ everyday, so could you recommend me exercises to do at home or something like running outdoors?

  Thanks for being such an inspiration and for making me feel motivated again!

  Reply
 • Jag måste bara fråga vad för övningar du skulle rekommendera för att få smalare ben?

  Jag har tränat nu i ungefär ett halvår men ser i princip ingen förändring alls.. Jag tränar 6 dagar i veckan på gym. Jag springer minst 3 km varje dag och en längre runda(ca 1 mil) 1-2 ggr i veckan. Jag äter inga kolhydrater, äter mycket kvarg, frukt, grönsaker, kött, fisk etc. Dricker inget onyttigt(det ända skulle vara mjölk). Kan pressa på gymmet tills jag knappt kan gå, jag tränar mycket kondition osv. Men ändå ser jag ingen skillnad.. Så därför undrar jag om du har något speciellt tips? 🙂

  Reply
 • In my opinion you have expressed perfectly your point. I’m 1.68 m tall too and i weight 67 kg it is not like WOW you look like a cow bc i have mass muscle under fat but anyway i could look better than i look rn. I was gaining weight for 5 years (since i was 13) and ‘m a girl and as a lot of girls i love being pictured. I started to train crossfit 1 year ago. Now i’m done with school which makes me being stressed and eating, so during summer i will try on an ordinary gym bc i have a lot of free time and get a good body bc i know i can and i just have to do it and as you said i have to start, not tomorrow but now.

  Reply
 • I am 15 years old and u r my inspiration,u r amazing,keep going! <3

  Reply
 • Hey ! I am a french reader and became very inspired from you and other girls on instagram. I am glad that you wrote in english so I can understand. I have some question, hope you’ll answer 🙂
  What did you eat at the begining of your journey? Is it ok if at the begining we introduce strenght training with the cardio? How did you do to stop eating all the bad carbs? (it is so difficult to dont eat industial cookies ect..).
  As you see my comment is more focused on the beginning of the journey… thanks for helping me.

  Kisses from france
  Christelle

  Reply
 • Hejsa
  Når du skriver at man skal træne crosstrainer på højt niveau, hvilket niveau skal det så være på? Har den selv på 1, da jeg har muskuløse lår og ikke vil ha at de bliver større 🙂

  Reply
 • SÅ SANT <3 underbart inlägg!

  Jag har kikat på din blogg i fem minuter, mest bara skumläst men det här inlägget kändes rakt i hjärtat. Jag födde min son i vintras och med graviditeten gick jag upp 25 kilo. Jag har alltid varit smal så den viktuppgången tog hårt på psyket. Ca en månad efter förlossningen satte jag igång att träna hemma varje kväll när min son somnat. Jag hade ingen tid att gå till gymmet men vägrade låta det stoppa mig.
  Idag har jag gått ner alla 25 kilon och även lyckats gå upp 3 kilo i muskler. Jag är så himla glad och älskar min nya kropp.
  Som du säger så kan ingenting stoppa en när man bestämt sig och tror på sig själv. Allt är möjligt!

  Kram på dig och tack för en bra blogg <3

  Reply
 • Hi would you mind letting me know which web host you’re working with?
  I’ve loaded your blog in 3 different browsers and
  I must say this blog loads a lot quicker then most. Can you suggest a good web hosting provider at a fair price?
  Thanks a lot, I appreciate it!

  Reply
 • Hej! Jag är 14 år. Jag är 1,74 och väger 65 kg. Skulle gärna vilja gå ner 10 kg. Tycker du att det är rimligt för min ålder och längd? Du är en sååå stor inspiration! ♡

  Reply
 • du har en halsosam vikt, dessutom en som lutar mer at undervikt an idealvikt. fokusera inte pa vagen, som sendi skriver, hon kunde vaga 10 kg mer och se likadan ut som hon gor idag. muskler vager mer an fett, osv.

  Reply
 • Kan man träna bort celluliter?
  Jag är aktiv går till gymmet 5ggr/ vecka äter nyttigt är smal etc men har fortfarande celluliter som jag fick när jag var ute och reste i 3 år och inte hade så bra diet/ tränade sällan..

  Reply
 • i’m from slovakia.. you have beautiful body. lovee youu much. it was a beautiful transformation. you’re evidence that if u want,everthing is possible<3

  Reply
 • hi sendi! amazing post, youre my inspiration! what year were you born so how old are you? 🙂

  Reply
 • Oj har inte sett detta inlägget innan så toppen att du lade upp det igen för det bra precis vad jag behövde! Stor inspiration är du!!

  Reply
 • Hej Sendi!

  Jag är 16,5 år gammal tjej som spelar/spelade innebandy på hög nivå senast förra året (börjar komma tillbaka till det så smått nu). För ett år sedan gick mitt korsband också av under sm kvalet vi var med i, för mig var mitt liv över, jag levde för innebandyn och jag vägrade operera knät. Jag gick istället hos sjukgymnasten. I våras fick jag klartecken på att jag skulle prova på innebandyn, provocera knät lite. Jag provade, men vågade inte rädslan tog över. Under sommaren la jag av med träningen helt, la innebandyn åt sidan gick ej till sjukgymnasten och var inte ute på mina joggingrundor. Detta gjorde ju att jag stoppade i mig massor under sommaren som jag idag ångrar när jag kollar i spegelen.

  För en månad sedan nu började jag smått med innebandyn igen, provade på att vara med i en utomhus cup på små planer, jag var osäker på om jag skulle klara det. Men det gjorde jag. Jag har inte varit lyckligare. Nu har jag börjat komma igång lite med träningen igen och det känns toppen.

  Tack vare ditt inlägg har jag fått ännu mer inspiration och motivation till att faktiskt ta tag i och börja gymma lite, har nämligen ett gym som vi på skolan får gymma gratis på och jag har funderat sedan förra året då jag började i ettan att utnyttja det men aldrig vågat ta tag i det då jag inte kan något.. nu börjar jag gå på andra tankar och jag vill tacka dig för det. Så tack Sendi! Kram

  Reply
 • İ adore your post! You’re exactly right what you’re said and done. You are become my inspiration person 🙂 i was 62 in 6 years ago and now i’m 47 and i know being patient is most important thing this life style. You’re amazing please write about this kind of stories all the time :))

  Reply
 • you are amazing, this post is so inspirational and truthful,almost made me cry. you did great job and I just cant agree more with this article. thank you!.

  Reply
 • Hej! Jag hoppas verkligen att du läser detta. Jag läser bara din blogg för att du skriver om allt som jag gillar själv. Men jag har ett problem. Har försökt bränna fettet på armarna, då menar jag helst det som hänger. Kan du inte göra ett inlägg på hur man gör det, och vilka övningar som är mest effektiva för det. Massa kvinnor har problem med det tror jag, och du skrev innan att du brände fett på armarna med. Tack för mig:)

  Reply
 • Du skriver bort med kolhydraterna exklusive frukten. Men i schemat står både frukt och havregryn. Vilket hör till vad? Ska man skippa allt socker ink frukt första månaden och sedan lägga till kolhydraterna? Under tiden du gick ner 10kg, åt du frukt (socker) då?
  Tacksam fär svar 🙂

  Reply
 • Hej, ny läsare här. Måste bara lämna ett avtryck och säga att shit vad inspirerad jag blev när jag läste just detta inlägget precis.

  Det kan låta sjukt men jag själv har exakt samma situation. Spelat handboll och fotboll i hela mitt liv och brunnit för det. I slutet av februari i år så gick mitt korsband av i slut minuterna av en handbollsmatchen. Tyvärr har jag inte än opererat mitt knä utan väntar på tid. Så under sommaren nu har min kropp fått i sig allt för mycket skräp och alldeles för lite motion. Jag har alltid varit *smal* och har en liten benstomme så min normal vikt har legat på mellan 52-53 kg. Men när jag vägde mig nu efter sommaren så stod det 62kg.. Jag fick panik, aldrig vart såhär *stor*, mår dåligt i mig själv och tankarna kväver mig ständigt. Jag trivs inte!!!
  Har skaffat mig ett gymkort nu(bra början?) men har så fruktansvärt svårt att motivera mig. Eftersom jag fortfarande bor hemma och jobbar oregelbundet är det svårt att få till kosten. Vilket är 70% av allting om jag förstått de rätt. Små tips på hur jag ska kunna lösa det hur gjorde du?

  Annars måste jag säga att jag är så himlans glad att du dela med dig av denna story. Har skämts och skäms så fruktansvärt mycket över mig just nu men detta gav hopp. Kan du kan jag right? Tusen tack åter igen och här har du nu en trogen nu följare 🙂

  Reply
 • Hej, jag undrar om du fortfarande äter Tartarus eller om du slutade med det efter att du nått ditt viktmål? 🙂

  Reply
 • När det kommer till tartarus, hur många åt du, alltså hur många gånger om dagen tog du det och hur många tog du då?
  Jag undrar också vad du drack till olika måltider.
  Hade varit otroligt tacksam för svar! Kram 🙂

  Reply
 • […] Read about my journey (HERE) […]

  Reply
 • Hej:) jag har följt dig på Instagram ett bra tag nu och kollar din blogg titt som tätt och måste bara säga att det är otroligt inspirerande. Inte bara för dina jäkligt snygga klädtips, grymma tränings tips, massa motivation och resideer, utan oxå för att du verkar vara down to earth och väldigt omtänksam som person.
  Jag tror, jag som många andra känner igen sig i dig och du har troligen format oräkneliga nöjda tjejer bara under 2014;)
  Jag satte foten på gymmet, eller… tog på mig träningskläder första gången överhuvudtaget faktiskt just pågrund av all pepp och tips och idéer du gav.
  Tack för all inspiration, fortsätt..länge;))!!

  Reply
 • Har följt din instagram väldigt länge och kikade in på din blogg tidigare idag och var nästan tvungen att blogga om DIG!! Shit, du är SÅ grym och jag får otroligt mycket inspiration från alla dina bilder trots att jag själv tränat i 1 år nu och hittar vanligtvis min egna motivation från mina ”progress-bilder” så måste jag ändå säga att du är en stor inspiration för mig och många andra! 😀

  Hoppas det var okej att jag lånade några av dina bilder, här är inlägget ifall du vill kika in och kanske läsa det – http://leylie.se/2014/oktober/motivation-inspiration.html

  KRAM!! 😀

  Reply
 • Hi!:) In this period I try to lose weight and go to the gym but I don’t know what are the perfect workouts for me. I ask you if you can help me, can you give a schedule that you use? I’m 18 and I my weight is 56 but I’m 1,64 tall and I don’t feel so good with me so I want to change myself! Thank you very much for attention:) you are the best motivation for me!

  Reply
 • Wow, vilken fantastisk inspirationskälla du är! Har på sistone hamnat mer och mer på din blogg. Älskar hur du peppar och faktiskt ger konkreta tips på hur man kan nå sitt mål. Grymma du, keep it up 🙂

  Reply
 • Hello, I have a question you ask. I’m twenty years old , I weigh 63 kg and I’d like to weigh 54 but being muscular. I recently gained weight. I really want to reach this goal no matter how long it takes. but I can not seem to find the strength and motivation. my question is the following ; how did you find the courage to put yourself in the sport?
  You are a role model. I hope you could answer

  Reply
 • excellent points altogether, you simply received a new reader.
  What might you suggest about your put up that
  you made some days ago? Any sure?

  Reply
 • Hi Sendi. I was wondering, how tall are you?
  I want to lose weight too, and have in the past year increased my weight with 7 kg 🙁 But now I am back on track. Thanks for being such an inspiration! 🙂

  Reply
 • Hi. My name is Anastasiya, writing you from Ukraine, Kiev. Few month ago i found your instagram and i say “wow i want be how she”. You beautiful girl and plus have a perfect body”. Now i think change my life. When i learned where you live I think again “Oh God she from Sweden Oh my God is my favorite country!”. My grandma live in Finland, Helsinki and every summer i visit her and twice summer I am in Stockholm. So I dream meet you! Sorry my english is terrible but i think you understand what i talk 🙂 You inspired people be better, thank you! I dream you be my personal trainer. ( if you have a time my instagram KUZMICHEVSKAYAN)

  Reply
 • hej! skulle inte du kunna ge olika tips på bra hemsidor där man kan hitta fina studentklänningar eller balklänningar :)))

  Reply
 • Väldigt inspirerande inlägg! Har aldrig kollar din blogg förut, utan bara följt genom instagram vilket det ska bli ändring på! 🙂

  Jag vet att det inte är det som räknas men av ren nyfikenhet, vad väger du i dagens läge? 🙂

  Reply
 • Tusen tack Sigrid 🙂 Glädjer mig, du är välkommen! Jag väger för tillfället 54,8 kg (går på detox just nu). Kram!

  Reply
 • POzdrav Sendi idolu Bosne hehe:))) zelim da sve ovo podjelim sa vama odnosno s tobom, ja sam visoka 174 a kilaza sada 69 :// a najgore sto mi sve ide u stomak i noge. potrebne su mi vjezbe za to,pa mozes li mi pomoci ili poslatii il reci . Hvala

  Reply
 • I’ve read this story many times now and it inspires me so much. I find myself in a position where I don’t believe I can do it. Sometimes I have this thoughts that I have that kind of body that won’t be able to become straight and muscular. But you, your blog are my bigest motivation. I’m reading your blog for a while now and all your posts help me so much. You are so amazing Sendi! You’ve done this and became through something new that completly changed you! And now you inspire us. Every effort u put in this was worth it. And I believe you that this journey is something great. Food is one of the most impoetant things when it comes to healthy lifestyle and losing weight and you help us with posting your food and workout schedule and everything. It really helps a lot. And when u’re telling us about how u’ve made it and how you keep your lifestyle on a great level it makes us believe that we can do it even more. Thank you Sendi! You’re the best!❤

  Reply
 • Jag fundera på att testa tartarus, men tänkte bara kolla vad du tycker om den? Ger den bra effekt och skulle du rekommendera den?:)

  Reply
 • Vilket super inlägg!!

  Kolla gärna min sida

  Säljer ombloggade kläder, produkter, skor m.m. Massvis av annonser från 1 kr!

  http://www.tradera.com/profile/items/1646320/victoria-1089

  Reply
 • You are inspiration!
  http://ordinaryblondie9.blogspot.hr/

  Reply
 • thank you so much <3

  Reply
 • Vad grym du är!
  Har två frågor
  Hur mycket väger du nu?
  Och när du gick ner i vikt så åt du mindre, men blev du aldrig sådär trött och svag i kroppen? Eller är det bara i början när kroppen håller på att ställa om sig? 🙂

  Reply
 • Hej Sendi! Tack för ett super motiverande inlägg! Jag undrar vilken motstånd och vilken nivå du körde på crosstrainer under din viktnedgång?

  Reply
 • Hello Sendi☺️ I look at your pictures in Instagram 2 years. I like you so much??? I admire your willpower. You are great!
  Sorry, but I will be grateful and happy if you answer how old are you?☺️
  Thank you very much. And Have a nice day☀️??

  Reply
 • Hi, I’m sure you’re busy and not able to answer every comment and question… but I would appreciate, if you tell me, did you have cellulite before your weight loss? And how fast you got rid off it? Thanks and have a nice autumn 🙂

  Reply
 • Hej, du är verkligen sjukt inspirerande och har läst det här inlägget vid säkert 10 olika tillfällen för att bli motiverad!
  Måste fråga bara vad du menar med att köra på crosstrainern på medelnivå.. Vad skulle du säga att det är i motstånd på ett ungefär?

  Kram på dig!

  Reply
 • Hej! Vad glad jag blir, tack snälla 🙂 Ja men att du känner att det inte är för lätt eller för tungt. Jag tror att jag körde på 15 på Nordic Wellness crosstrainers. Ha i åtanke är det är olika beroende på crosstrainern!

  Kram <3

  Reply
 • Hi Sendi! Been following your journey for a while now and i’m so inspired! I have been trying your schedule and enjoy the legs and abs but hate the cross trainer, i prefer the bike will this still be as affective?

  ?

  Reply
 • Hey Sendi! I have been following you for a long time now and am truly inspired by your journey! I have been following your schedule and love the abs and legs but hate the crosstrainer, my legs are my biggest problem want to slim them alot! Will the bike be as effective for cardio?

  ?

  Reply
 • Hej.
  Jag undrar hur jag ska göra. Det är så att jag vill inte gå ner i vikt. Jag vill få bort fett och bygga upp min muskelmassa.
  Vad kan du föreslå för kost/träning för att nå bästa resultat?

  Reply
 • Hej. Undrar om du kunde hjälpa mig med en fråga. Jag vill inte gå ner i vikt. Vill bara ta bort fett och bygga upp muskelmassan. Har du några bra tips på kost/ träning så man kan uppnå det på bästa sätt?

  Reply
 • Hello! I live in France so sorry for my bad English.
  I just wanted to know what is your weight now? Then you did not eat any carbs during your “diet”? no rice, whole wheat bread, oatmeal, etc? I am currently in diet and I eat a little bit in the morning and a lunch but only whole grains .. I wanted to know what you think about it ..
  thank you for your answer, you motivated me a lot and you look beautiful!!

  Reply
 • Thank you so much for reposting this beautiful. You motivated me to start! But can you tell us about how did you keep yourself motivated at first? How did you manage to keep going and not eating chocolate and the foods you like? THANKS AGAIN, MUCH LOVE.??????

  Reply
 • thank you for reading it dear. I’m glad to hear that! I will write a post about it <3 love, S

  Reply
 • I agree with you, if you believe in yourself, and in your hidden strength everything is possible. 🙂 🙂

  Reply
 • You’re my Idol ❤️ Thank you

  Reply
 • aaw <3 <3!!

  Reply
 • You are so inspiring! Thanks, Sendi!!

  Reply
 • Thank you Sarah <3

  Reply
 • Olá

  Curti muito esse blog.

  Cumprimentos!

  guiadosomatodrol.com no Somatodrol

  Reply
 • You are amazing!:) how often did you train per week? Best wishes, vanessa:*

  Reply
 • Odusevljena sam sa ovim Blogom! Sadrzi mnogo pozitivnosti i primjeti se da ga pises iz srca.. Bravo na velikom uspjehu! #WHATACHARISMA

  Reply
 • Hvala ti puno draga! <3 Ljubim te!

  Reply
 • Cao Sendi. Zanima me koliko sad trenutno imas kilograma ? Pozdrav

  Reply
 • Hey draga. Trenutno imam 57kg 🙂

  Reply
 • Hey you pretty amazing, inspiring girl! Followed your blog ever since you started, and lovelovelove it!

  I have one question! I can’t seem to find your food- and workoutplan during your weightloss! Can you maybe post them again og send them on my email, mentioned over the text?

  Kisses n hugs, Hanna ?

  Reply
 • Wow. Thank to you. I believed every word you said and this gave me more motivation to continue my trip for my goals. I have always been quite a balance with my body and mind. I have trained for a long time but not that goal-directed then I had a time when I did’nt worked out and that time I realised I want to do something different with my body I wanted more challenge. You are one of my biggest inspiration for training.

  Reply