Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

12:45 | February 12, 2017

CPH SNAPSHOTS

Nyhavn (This place during the summer is 10p)

My look for the day 

The mall “Ilum” 

Random

Världens finaste <3

.

I’m sitting here with my coffee, James Arthur’s song “Say you will not let go” in the background and I’m trying to complete a task in mathematics. Here in Malmö, we have a clear blue skies but it’s crazy cold. Me and K are about to go and shoots todays work and then we’re off to his parents for lunch (cozy). Yesterday was spent in Copenhagen. We had some sun, but it was so d*mn cold. I was reminded that one of my goals in life, is to have a place somewhere warm, in order to escape the cold winter here in Scandinavia. We ate breakfast at “The Union Kitchen”, walked around in the area and ended up at the mall Illum. I like Denmark and have to admit that one of the greatest benefits of my move to Hyllie in Malmö is that Copenhagen is only 20 minutes away by train 😉 We ate lunch in a awesome place, namely “Rossopomodoro” located in the mall. An Italian restaurant that has fantastic pizzas (tips). Then we went home, rested and in the evening we went to the movies to watch “Fifty Shades Darker” with some friends. Must admit that I was really disappointed, I had high expectations of the movie. Now it’s time for me to friends!  Love, S

Sitter här med mitt kaffe, James Arthurs låt “Say you won’t let go” i bakgrunden och försöker skriva klart en uppgift inom matematik. Här i Malmö har vi en klarblå himmel men kallt som bara den. Jag och K ska strax iväg och beta av dagens bilder och därefter åka till hans föräldrar för att äta lunch (mys). Gårdagen spenderades i Köpenhamn och vi frös till is typ. Vi hade sol men fasiken vad kallt det var. Blev påmind av ett av mina mål i livet, vilket är att ha ett ställe någonstans varmt, just för att kunna fly denna kalla vinter. Vi åt frukost på “The union kitchen”, strollade runt i området och hamnade kort därefter på köpcentret Illum. Jag gillar Danmark och måste erkänna att en av de största fördelarna med min flytt till Hyllie i Malmö är att Köpenhamn är 20 minuter ifrån med tåg 😉 Vi åt lunch på ett grymt ställe, nämligen “Rossopomodoro” som ligger i köpcentret. Det är italienskt och deras pizzor är fantastiska (tips). Därefter åkte vi hem, vilade och på kvällen kollade vi på “Fifty shades darker” på bio med några vänner. Måste erkänna att jag blev riktigt besviken, hade höga förväntningar av filmen. Nu ska ja kila vänner! Love,S


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här