Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

14:09 | February 16, 2017

GUESS WHERE I’M GOING?

Sweater: Na-kd (here)
Jeans: Revolve (here)
Jacket: Na-kd (here)
Bag: Gucci (here)
Shoes: Public desire (here) OBS! Small in size
Watch: Cluse (here)
– contain adlinks

Photographer: Suzana Skopljak
.

Hello hearts! I am supposed to be in school right now, but I didn’t feel 100% this morning so I decided to stay home. I have some work that I have to do and also some school stuff so it was kind of a good choice. Guys! I haven’t told to you that I’m going to the heat (!!) next week. Oh, you can’t imagine how thrilled I am.  Now you may be thinking real heat (25+), not really but over 15 degrees anyway 😉 Me, K and my little brother are going to Gran Canaria to attend at a fun event that I will tell you everything about.

Now to something else, my look! I got some packages the other day, including this sweater, jacket and shoes. I thought about doing a haul on my Snapchat, either today or tomorrow and sharing a discount code with you so don’t miss it 🙂 Now to the question, what do you think of the look? Love, S

Hej hjärtan! Jag ska egentligen sitta i skolan nu men kände mig inte riktig 100% imorse så jag beslöt mig för att stanna hemma. Jag har en del jobb som jag tänkte ta igen samt två skoluppgifter så likabra att göra det. Justja! Jag har inte berättat för er att jag ska iväg till värmen (!!) nästa vecka. Åh, ni fattar inte hur mycket jag längtar. Nu tänker ni kanske riktig värme (25+), nja inte riktigt men över 15 grader i alla fall 😉 Jag, K och min lillebror ska iväg till Gran Canaria för ett roligt event som ni såklart kommer får hänga med på. 

Nu till något annat, min look! Jag fick hem några paket häromdagen, bland annat denna toppen, jackan och skorna. Jag tänkte köra en haul på min snapchat, antingen idag eller imorgon och dessutom dela med mig av en rabattkod så missa inte det 🙂 Nu till frågan, vad tycker ni om looken? Love, S 


9 kommentarer9 kommentarer om “GUESS WHERE I’M GOING?”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • […] Vidare till bloggen […]

  Reply
 • Snygg outfit! Vill beställa ankelboots från Public Desire men undrar just hur de är i storleken. Har 39 annars, behöver man gå upp en storlek?

  Reply
 • Tack Sanna! De är små i storleken och du ska absolut gå en storlek upp (y)

  Reply
 • Love the photos <3

  Reply
 • thank you <3

  Reply
 • Jätte fina bilder!!! Skulle verkligen vilja veta vilken kamera du använder 😀 och vilket objektiv?

  Reply
 • Tack snälla! Canon 5d mark III. 24-70mm objektiv 🙂

  Reply
 • Hej! Vilken storlek är din jacka? Såå snygg isf vill du sälja den? Vill verkligen har den men det fanns inte på deras hemsidan längre:/

  Reply
 • Hej! Small 🙂 Tack så mycket man jag har tyvärr gett bort den till min mormor :/

  Reply