Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10:08 | February 18, 2017

AN AMAZING TANNING PRODUCT!


1. Spraytan: Here 2. Powderbrush: Here 3. Exfoliator: Here 4. Tanning mitt: Here 5. Basket: Here

.

The day before me and the girls was supposed to take the flight to London, I tried for the first time this tanning product from Marc Inbane. Of course I was insecure because I have tried a lot of different tanning products from other brands before but haven’t really got the the color I wanted. However, I was really pale and my friend recommended it so I gave it a try. You know the dilemma, either you smell really bad after applying it, the result turns orange or you get spots. I experienced nothing of this so I was very surprised and happy! Now I have this product at home and don’t need a sunbed or have to go and do a spraytan. Talk about relief. Anyway, I just wanted to take this opportunity to share this with you since I know that it can be difficult to find the perfect tanning product 🙂 I personally had never heard of the brand before but after reading about it on the internet, it seems very popular haha ​​(I’m a bit after). Is there anyone of you who have heard about it or use the product? Would have been nice to know. Love, S

Dagen innan jag och tjejerna skulle ta flyget till London, provade jag för första gången att testa denna spraytanprodukt från Marc Inbane. Jag var såklart tveksam då jag tidigare provat liknande produkter från andra företag men inte riktigt fått den bruna färgen jag velat. Dock var jag blek som bara den och min vännina rekommenderade den så jag gav det ett försök. Ni vet dilemmat, antingen lutkar man riktigt illa efter att ha applicerat den, resultatet blir oranget eller fläckigt. Jag upplevde inget utav dessa utan blev förvånansvärt väldigt överraskad! Nu har jag produkten här hemma och slipper sola i solarium eller åka iväg och spraytana mig hos någon annan. Snacka om lättnad. I alla fall, jag ville bara passa på att dela med mig av detta då jag vet att det kan vara svårt att hitta den perfekta produkten 🙂 Jag personligen hade aldrig hört om märket tidigare men efter att ha läst om det på internet verkar det vara väldigt populärt haha (jag är väl lite efter). Någon av er som har hört om det eller använder produkten? Hade varit kul att veta. Love, S 


2 kommentarer2 kommentarer om “AN AMAZING TANNING PRODUCT!”

    Hej Sendi.. Du är så himla vacker ♥️
    Jag vill så gärna lägga in hairtalk extensions, sett här på din blogg att du också gjort det. Så så så snyggt !! Tänkte fråga om priset och så? Skadar de håret hur länge håller det? Kraam

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här